|
Дата и час: Чет Фев 06, 2025 10:22 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Отзиви и Коментари от ANIFEST 2013 Публикувано на: Чет Сеп 19, 2013 6:21 pm |
|
Tra[n]ceR |
Let there be SPAM! |
|
Регистриран на: Съб Юли 16, 2005 8:28 am Мнения: 19347 Местоположение: Out of Space
|
Въпреки малкото време за организация на самото събитие, успяхме да направим ивент, който доказа, че във Варна има страшно много аниме фенове. Благодарение на вас, имаме основа, върху която да се преговаря за по-сериозни зали и спонсори, които да помогнат на събитието да се проведе така, както е редно - с положителна емоция и с усмивка на лицето от всеки. Не забравяйте, че феста се прави от фенове за фенове. Знаем за грешките си (включително и тези причинени ни от външи фактори). Догодина очаквайте подобаващо събитие като за града с най-много фенове след София.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Отзиви и Коментари от ANIFEST 2013 Публикувано на: Пет Сеп 20, 2013 10:21 am |
|
Shana_Ks |
|
|
|
Ми аз съм някаква пълната късметлийка тогава. Колкото и пъти да отида да косплейвам не са ми искали нито лев. Специално за миналата огдина на Венчъра, тогава го пропуснах, уви. Там нз как е било. Но съм ходила на достатъчно евенти и знам как е.
Относно менюто. вие сте организаторите, вие сте хората, които трябваше да следят и контролират кафето. Иначе се получават такива неща. Нз как са били условията и дали не са направили тази изцепка в последният момент, но предполагам е имало шанс да се поправи. И сега главно към теб, Зори, ако беше клиент щеше ли да си купиш нещо от така зададено меню? Мисля, че малко хора обичат да си дават парите за нещо неизвестно. А повечето българи са или стиснати или прекалено пресметливи.
Останалите проблеми няма да ги предъвквам наново, защото имаше и по-опитни хора, които се изказаха по въпроса. За времето...факт е, че доста хора се разболяха след условията на евента. Аз също още съм на чайове и лекарства. Но какво да се прави Вие нямате вина...
|
|
|
|
Заглавие: Re: Отзиви и Коментари от ANIFEST 2013 Публикувано на: Пет Сеп 20, 2013 12:19 pm |
|
Alexiel99 |
|
|
Регистриран на: Съб Фев 11, 2006 11:48 am Мнения: 220 Местоположение: Varna
|
Аз не съм казала, че менюто ми е харесало, от наша страна това, което сме говорили с кафето бе да намалят цените, сама виждаш колко са се съобразили, в друго няма как да им се бъркаме това си е тяхна инициатива! (:
Иначе Ками на колко точно косплея си била щото аз знам само при нас като беше мейдка (туй не се брои, то кафето е отделно) миналата година??? (: Но пък и си и права Ками няма смисъл да разискваш повече, след като има други по опитни хора! (:
Последна промяна B1nKaTa на Пет Сеп 20, 2013 5:27 pm, променена общо 1 път |
Reason: Не се цитира предходното мнение! |
|
|
|
Заглавие: Re: Отзиви и Коментари от ANIFEST 2013 Публикувано на: Пет Сеп 20, 2013 6:29 pm |
|
B1nKaTa |
Anime Hunter |
Регистриран на: Сря Апр 07, 2010 2:06 pm Мнения: 3668 Местоположение: Велико Търново
|
кое си казал ве обсъждахме го 2-мата и аз им казах да го махнат а ти помогна с окачането на белия XD
|
|
|
Заглавие: Re: Отзиви и Коментари от ANIFEST 2013 Публикувано на: Пет Сеп 20, 2013 9:58 pm |
Odesos |
|
|
|
Понеже не бях лично на евента... ще се спра само на нещата които намирам за отрицателни и положителни. Негативните нещаCosplayers да плащат входна такса? Интересно ... но това е България, плаща се за публичната тоалетна така че можеби не трябва да ни учудва или.... Да го сравним с други страни кадето има подобни евенти и са БЕЗПЛАТНИ, НЕ СЕ ПЛАЩА ВХОД! И нещата изглеждат другояче. Да има Maid Coffee shop ммм добра идея... но има ли условия? Каква е хигиената? Ами храната, грамаж? Същият въпрос за хигиената!? 2 часа опашка ... по добре да отида в общината да чакам там ще е по бързо. ПозитивниПо голямо пространство браво. За по малко от месец сте организирали евент! 2 часа само за подготовка на мястото :О !!! Ами май само това. Обощение Не виждам защо пак увъртате след като искате критика? Неможе да сдъфчете по жилавата критика? Ако ви се струвам лош.... ами това е което аз разбирам от целият евент, без да съм бил там от това което прочетох. Защото няма нито един коментар който да каже, че е нямало голяма опашка, че е нямало проблем с звукат. Негативните неща остават като ФАКТ ... няма противоречиви мнения за проблемите. Освен от организаторите ... което не ме убеждава че те са прави а само се защитават! Послепис. Преди да ме попитат как може да се организира евент без да се плаща вход.... ами спонсори. И ето ви линкче към сайта на Гръцкият евент който е 3 дена с 5 цифрена бройка (хх.ххх) на посещения ако не и повече. http://www.comicdom-con.gr/en
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Отзиви и Коментари от ANIFEST 2013 Публикувано на: Съб Сеп 21, 2013 9:00 am |
|
Alexiel99 |
|
|
Регистриран на: Съб Фев 11, 2006 11:48 am Мнения: 220 Местоположение: Varna
|
Ками, може просто да не си се поинтересувала не знам, както и да е както казах и миналата година и тази си ги имаше намалените билети за косплеяри, не знам защо чак сега го разбра това, смятам че темата я приключехме! (:
Ами не знам колко са другите страни, в които има други евенти и там сичко им е фрии, аз пък лично знам за такива дето си плащат и то всичко!!! За каква хигиена ставаше дума, някой да не бил "мръсен" на феста, при условие, че се случва в утвърдено заведение за какво си говорим!? Ако все още ще се дъвче темата за заведението, мога да ви пратя личния профил на Шеф Крумов да си отправите критиките и оплакванията към него! (:
И пак казвам да сме ги отрекли нещата, смятам, че ние като организатори най-добре си знаем пропуските, от ваша страна в повечето (чети внимателно), в повечето случаи получаваме хейт и то от хора дето не са били на евента, логика?
Благодаря, че ни просвети, ние никога не сме се досещали за спонсори (прочети няколко коментара нагоре), с малката разлика, че България не е нито Гърция, нито Румъния нито някоя друга околна страна, където общините и самата държава отпускат бюджети, където спонсори има, а тука, на спонсорите трябва да се молим за една торба "наградки".... за какво си говорим тогава???
|
|
|
Заглавие: Re: Отзиви и Коментари от ANIFEST 2013 Публикувано на: Съб Сеп 21, 2013 12:11 pm |
|
bastard-san |
|
|
Регистриран на: Нед Авг 26, 2012 3:41 pm Мнения: 2 Местоположение: Варна
|
[quote="Odesos"]Понеже не бях лично на евента... ще се спра само на нещата които намирам за отрицателни и положителни. Като не си бил лично на евента за какво въоще си говорим? Обвиняваш организаторите, че се защитават, еми как няма като има такива като тебе, които коментират без да са били там и хейтват без да са видяли нещата с очите си? Как можеш да коментираш хигиена, чакане на опашка или каквото и да е при условие, че не си бил там да видиш какво е, когато България стигне Гърция можеш да ми се обадиш. Неуместно е да сравняваш други държави с нашата малка България, в която да си намериш спонсори граничи с почти невъзможното Обобщение: Не е уместно да коментираш евенти на които не си присъствал и да правиш обидни сравнения!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Отзиви и Коментари от ANIFEST 2013 Публикувано на: Нед Сеп 22, 2013 2:55 pm |
|
xPsychOx |
|
|
Регистриран на: Пон Юли 06, 2009 1:08 am Мнения: 1786 Местоположение: The Fap Cave
|
Изгледах снимките и клипчетата, които blink е предоставил на първата страница и останах доволен. Най-много ми харесаха, както и на много други, Мини-Ичиго и Хидан. Направо убиец. ^^ Обаче наистина беше кофти звука, когато някой говореше. Музиката си беше добре. Поне от моя гледна точка. Също така и ми направи впечатление как водещите помагаха на някои хора, като видят, че почват да се притесняват малко. Все пак, не всеки го бива в това да излезе и да говори пред такава тълпа хора. Жалко, че за пореден път неможах да дойда. Много ме е яд. Радвам се, че поне Вие сте си изкарали добре. ^^ Повече успех и по-малко проблеми следващия път.
|
|
|
Заглавие: Re: Отзиви и Коментари от ANIFEST 2013 Публикувано на: Нед Сеп 22, 2013 3:21 pm |
gring0 |
|
|
Регистриран на: Нед Сеп 15, 2013 11:02 pm Мнения: 26 Местоположение: Варна
|
Odesos написа: Понеже не бях лично на евента... ще се спра само на нещата които намирам за отрицателни и положителни. и сега моите детективски умения Odesos - от Варна си, но не си присъствал/а на евента Мнения: 1 - едно но доста пълно и ти е отнело време, сякаш си си направил профил само за да напсуваш хората, ей тей бтв защо ти не беше спонсор или поне да намериш 1, нали имаш връзки в Гърция
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Отзиви и Коментари от ANIFEST 2013 Публикувано на: Пон Сеп 23, 2013 11:28 am |
|
Shana_Ks |
|
|
|
Защо в днешно време светът е толкова криворазбран и ограничен? От кога се смята, че исказването на лично мение и впечатления е псуване, хейтене и тн. Аз не виждам човека да е псувал. Организаторите също спазват добър тон. Така че коя част точно намери за псувня? Има и други участници в спора, които са се регистрирали за едното мнение, но ти упрекваш само един. Извинявам се и аз, ако съм убидила с нещо някой, ако трябва и ще го направя лично като се видя с хората...Ама не виждам някой с нещо да е сгрешил. Всеки си изразява позицията. Още повече, че повечето позиции са подкрепени с аргументи. Хейтене е когато просто си казваш някви неща на рандом колкото за спорта да убидиш някой. ПС. Явно не си следял/а спора във Фейсбук за да забележиш разни неща. Няма да се повтарям от там, защото вече е минало. Не искам да отваряме тая тема пак, защото няма да е приятно нито за мен, нито за организаторите. Искрени извинения отново
Последна промяна Love child на Пон Сеп 23, 2013 12:20 pm, променена общо 1 път |
Reason: не цитирай горно мнение |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|