Дата и час: Чет Фев 06, 2025 7:08 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 1 от 3 [ 38 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Отзиви и Коментари от ANIFEST 2013
МнениеПубликувано на: Нед Сеп 15, 2013 2:36 pm 
Аватар

Ехххх... мина и замина, хайде споделяйте с нас какво Ви хареса, какво не Ви хареса, как да подобрим евента!?!

Споделяйте и снимките си с нас!!!

Фейсбук страница на евента!!!
https://www.facebook.com/events/182578608589580/?ref=22

Профил  

Заглавие: Re: Отзиви и Коментари от ANIFEST 2013
МнениеПубликувано на: Нед Сеп 15, 2013 2:54 pm 
Аватар
Модератор

+
Мястото беше добре.
Maid cafe беше добре,харесаха ми мейдките и гейшите.
Магазините бяха добре подредени.
Водещите.
-
Купуването на билет.
Видеото и звука бяха доста зле.Трудно се виждаше и чуваше каквото и да е.
Програма сякаш нямаше,не знам не усетих такава.
Косплей 4/10.

Нещото което ми хареса най-много е Кагура и съм доста доволен.Отново да благодаря на момичето за нейният косплей,ако посещава форума.Яд ме е,че не можех остана поговорим. :?

Добре си прекарах,но можеше и още малко за да бъде по-добър феста.

снимки
PS. thauma и b1nka,вашите снимки са тук.

Trance 1 микрофон са бяхме разбрали :lol: ще вида дали мога събера пара за рождения ден.

МнениеПубликувано на: Нед Сеп 15, 2013 2:55 pm 
Аватар

Миналата година бях наречен хейтър от куп хора, които за първи път стъпват на аниме събитие, само защото си позволих малко градивна критика към косплейърите, тази сигурно ще бъда анатемосан заради всичко, което съм изписал.
Та, нека да започна с нещата.
Тази година Анифест, за който не знае, бе с риск да не се случи въобще, поздравявам Шиоказе, че в крайна сметка са решили да преглътнат поне за миг личните си спорове и да последват собственото си мото, с което представят Анифест - от фенове за фенове и да дадат за трета поредна година на феновете от този край на страната събитие свързано с така обичаното от тях хоби. Няма да се спирам повече на това с проблемите откъм отношения, достатъчно се изписа по него, нека да премина на самото събитие.
Виждам, че положителните коментари са много, но, хора, слезте от облаците - негативите бяха много, четеше ви се по лицата докато си купувахте билети и слушахте водещите и лекторите в зала 1 на въпросният тринити парк, който тази година домакинстваше събитието. Първият голям проблем тази година бе достъпът до събитието. Докато чакахме да стане време да се продават билети, ни бе казано на мен, бънката и рию къде ще се продават билетите, та успяхме да минем първи без никакви проблеми. Уви, другите нямаха този късмет. Опашката се движеше изключително бавно и имаше хора, които чакаха на нея над два часа. Това огромно забавяне рефлектира и върху програмата, която също претърпя големи изменения поради забавянията. Не знам защо това се получи, съмненията ми са, че е заради самата каса, която е малка, с една врата и се получава хаос между тези които влизат и тези, които излизат.
Въпросният тринити пък го гледах как расте през годините, през които бях студент във Варна и ми бе изключително странна конструкция. Това, всъщност, в по-голямата си част не е сграда - зала 1 и зала 2 всъщност са едни огромни палатки. Хитро хрумване, доста интересно и доста практично за големи събития на закрито, с добра вентилация и оборудване. Тука обаче свършват плюсовете на мястото откъм техника. Аудио оборудването на двете зали може да накара всеки озвучител да се разплаче. Техниката е разположена по тавана на съоръженията, сочейки надолу, поради което се получава ужасно отразяване на звука. Сега, за музика това не е фатално, но за говорене по микрофон, нещата придобиват грозни измерения. През по-голямата част почти нищо не се разбра от думите нито на водещите, нито на лекторите. Самите водещи не можаха да си проведат диалозите пълноценно, закачките и шегите им останаха нечути. Лекторите бяха пък още по-ощетени. Лекцията на Антонио, например, която заслужаваше внимание, бе почти неразбираема, имаше и леееко позаспали хора. Неговата лекция бе повлияна негативно и от това, че почти нищо не се виждаше от презентацията му, просто защото залата е твърде светла за подобен вид мултимедия (а екранът за проектиране всъщност щеше да е черен, което даже няма и да коментирам).
Сега, да се върна на програмата. Освен измененията, се оказа, че през по-голямата част просто няма какво да се прави. Мейд кафето, работилничките и мини гейм кътовете (нарочно мини) бяха пълни през почти цялото време (а капацитетът им бе недостатъчен за всеки желаещ), лекциите, както казах, бяха неразбираеми, поради което голяма част от посетителите се въртяха безцелно напред-назад в търсене на нещо, което да правят. Впрочем, разбрах, че пиксел арт уъркшопа бил с платен вход? Наистина? Dafuq?
Сега, косплейът. За съжаление, тази година косплейърите бяха малко. Но, хубавото е, че повечето от тях се бяха постарали. Онзи с тройната коса от наруто (не го знам, не гледам наруто) и Кагура определено си заслужиха наградите. И, все пак, имаше слаби изяви, няма да се спирам на отделните косплеи, вместо това ще засегна само едната групичка - момчетата с оръжията. Какво косплейваха? Варненски бекове от анимето Варна Таун? Каква беше изобщо файдата да се пуснат с добре направени оръжия и облекло тип "отивам с приятели да пия бира в парка"?
Общо взето тази година събитието бе далеч под нивото на това, което имахме миналата и по-миналата година, но това се получи главно заради мястото, в което се проведе събитието, организаторите правеха каквото могат, макар и с ограничени сили. И това си личеше. О, определено си личеше, че правят всичко каквото могат. Събитието си имаше и силни страни.
Водещите, макар и трудно чуваеми, бяха отново душата на събитието, за което шапка им свалям. Вярно, отново вниманието донякъде бе повече върху тях, отколкото върху косплейърите, но това не е минус. Двамата отново помагаха на косплейърите да изпитват по-малко смут и притеснение пред толкова много народ, покриваха грешките им с игра. Радвам се, че и тази година те бяха водещи. Доброволците и организаторите пък се скапаха целият ден да следят пропусквателният режим, да информират из различните сгради хората какво следва в програмата, благодарение на което изпусналите основните елементи на програмата бяха малко на брой. Афтър партито също бе силен елемент. Вярно, малко присъствах на него, щото ме чакаше афтър парти в бдж, но определено бе добро.
Като цяло, макар и с много технически проблеми и слабости, като цяло Анифест 2013 не бе зле. Вярно, за събитие, което се провежда за трета година, изпълнението бе слабо, но, хей - и другите събития имат слаби години, и другите събития имат в историята си своите падежи и рискове да не бъдат проведени. Кофтито на събитието бе, че се провежда между анивенчъра и он-феста, поради което интересът към него от страна на хората от другите градове (в това число и косплейъри) бе много малък. Но пък какво толкова - това събитие съм си на мнение, че трябва да си приоритизира именно варненци.
Впрочем, с Бънката като се пуснахме малко из морската, на няколко пъти чухме хора да си задават въпросът "Защо в този град има толкова много хора с котешки уши?!" Доста забавни реакции като цяло имаше от страна на случайни минувачи.
Надявам се, че Анифест 2014 ще успее вече да стъпе здраво и да се покаже като едно от най-добрите събития от календара на анимарските събития. Но за целта Шиоказе трябва наистина да се вземат в ръце и да престанат да се дърпат помежду си.

МнениеПубликувано на: Нед Сеп 15, 2013 3:55 pm 

Не ми направи особено впечатление. Всъщност беше малко скучно. Другите косплейъри бяха много добри, и бях впечатлена от тях. За мен най-забавната част беше изпълненията, но аз си тръгнах след това, така че не знам. Мейд-кафето беше готино.

Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Сеп 15, 2013 4:06 pm 
Аватар

Нееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееее.... как можах да го пропусна :(

Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Сеп 15, 2013 7:05 pm 

Мястото беше добре избрано, но купуването на билети вървеше доста бавно. Аз успях бързо да се добера до касата и влязох преди откриването. Ще е добре за догодина да има няколко места от където да се купуват билети, а не да се струпват много хора и да се губи от времето. Откриването закъсня с поне един час и доброволците трябваше да привикват хората на които им беше станало скучно и се бяха наредили пред щандовете.
Водещите бяха страхотни, но трудно се чуваха. Работилничките бяха почти винаги пълни, а моята групичка бяхме поне 6-7 човека и нямаше как всички да участваме наведнъж. Мейд кафето беше хубаво, както и неговите хостове, мейди и гейши...
Косплейърите... Ще говоря за косплеите, които ми направиха впечатление (било то лошо или добро).... Миса не ми хареса. Беше с обикновена черна рокля, дълги ботуши и ръкавици. За да прилича поне малко на оригинала най-малко трябваше да има Death Note или да е с руса перука. Данте беше страхотен. Той е един от фаворитите ми. Изпълнението му беше добро. Жената-котка - очаквах от нея да направи някакъв танц или нещо подобно. (Женския :D ) Лаксъс (страхотен косплей) и момчето то Blood Lad (не знам как се казва героя) направиха сценка, но не се чуваше какво се опитваха да кажат, въпреки че водещите настояваха да им помогнат и им подава микрофоните. Фин и Фиона също като предните двама, за които споменах си направиха сценка, но не се чуваше какво казват. Хидан беше ***** якия :D Когато излезе публиката направо полудя. Направи страхотно представяне заедно с Мини Ичиго. Момента, когато Мини Ичиго падна от Хидан и се изправи с маската беше невероятен ^.^ Минато също беше страхотен. Особено с неговото Хираишин но джутсу (Техника (на) Летящия Бог) , както и когато си отнесе мейдката... Направо няма думи за коспейът на Кагура. Беше толкова хубав и браво на нея. Наистина си заслужи наградата. И да, идва редът на момчета с мечовете.. Те всъщност не бях част от косплейрите. Аз ги познавам (Не питайте от къде :D ) и знам колко много време си привиха тези мечове. Те излязоха само защото искаха да покажат творенията си.
Като цяло неко-ушичките си бяха хит и всеки втори беше с такива ^.^
За догодина:
- ще трябва да се постараят да направят по-разнообразно програма с повече неща (ако имат възможност)
- да вземат същите водещи :D
- да имат поне 3 каси, където да продават билети
- да осигурят по-голямо място на роботилничките, както и на другите неща
- да си намерят по-добра озвучителна техника

Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Сеп 15, 2013 8:04 pm 
Аватар

Беше наистина забавно с много плюсове и минуси в сравнение миналата година.
изберете кое да зачетете първо,
според философията, религията и/или литературните си навици:

Awesome Stuff

The Annoying Überfails

В общи линии, някой се е научил от миналогодишните "грешки" (недомислици по-скоро),
но това не попречи да се направят нови.
Стискам палци догодина нещата да се дообмислят,
все пак веднъж в годината е събитието,
а на моменти изглеждаше нещо от сорта "абе, хрумна ни вчера..."

Успех и благодаря за неповторимите моменти,
забавата и готиното регионално otaku community!

Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Сеп 15, 2013 8:48 pm 
Аватар

kriisty написа:
Като цяло неко-ушичките си бяха хит и всеки втори беше с такива ^.^

Тъй като не можах да подмина този коментар (бтв благодаря за коментара <3)
Ако да видите нещата, които правим, може да разгледате нашата фейсбук страница ->
https://www.facebook.com/NekoHeavenAccessories

МнениеПубликувано на: Нед Сеп 15, 2013 9:07 pm 
Аватар

Hello there. The Fourth Doctor speaking. ^^

(ето да се подсетите ^ )

Регистрирах се специално за да изразя благодарността си за чудесния анифест. В сравнение с миналата година нивото беше многократно по- високо и си изкарах невероятно.
До организаторите- моля да не взимате навътре критиките, хора като нашия любим вечен критик по- горе, които никога няма да са впечатлени от каквото и да било, винаги ще има и нито аз, нито вие можем да направим нещо по въпроса. На всички им е ясно, че се разполага с ограничен бюджет и, че всичко се прави с подръчни материали, помощ от приятели, и - за разлика от чуждестранните convention-и - това, което се прави във Варна е от фенове за фенове. Ако някои хора имат проблеми да разберат това, то те са малко, така че няма страшно. Не смятам, че има недоволни хора. Всички имахме едно незабравимо и чудесно изживяване.
Косплейовете бяха невероятни, направени с много старание и ентусиазъм, и на мен лично, ми направиха много по- прекрасно впечатление от който и да е S-class japanese pro cosplay, поради самата причина, че косплейърите не дойдоха на фестивала за да са show off, а за да експресират своята любов към съответните герои и го направиха с неистово желание. I was excited as much as they were! :stars:
Не мога ,обаче, да не спомена, че колкото и да обожавам всички косплейове, си имам моите любимци и това са страхотните малки пичове, които се въплътиха в Raiden от Mortal Kombat и Kurosaki Ichigo от Bleach. Просто ги вижте, не са ли епични? :rocknroll:

Също така, много се радвам, че тази година имаше и чудесен merchandize, особено фигурките на аниме-герои, които така или иначе си купуваме от amazon и e-bay, чакайки поне един месец да благоволят да се ship-нат до България. Един огромен плюс на фестивала.
Единствената ми молба, ако е възможно, е догодина да има повече манга- не говоря за преведените на български волюми, а за изданията на английски като онези, които се продаваха в Public-а по време на Накама- феста. :ok:
И като за последни впечатления- най- важното в един такъв анифест е да срещнеш други хора с интереси като твоите, и да се чувстваш на място. А вчера бяхме на eдно място всичките 601 най- епични хора на Варна и околността. :rose:
Word Life! :thumb:

EDIT. Guys, забравих най- важното.
Ето линк към снимките, които успях да събера. https://www.facebook.com/al.boichone/media_set?set=a.10200331145876190.1073741827.1680730160&type=3
Който се намери из снимките, да се тагне. (=

Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Сеп 16, 2013 10:49 am 
Аватар

Вечният критик по-горе всъщност много лесно може да бъде впечатлен, ама айде да не се отклоняваме от темата.

МнениеПубликувано на: Пон Сеп 16, 2013 7:28 pm 
Аватар
Anime Hunter

на кратко! Организацията не струваше... но аз си прекарах страхотно... но това е защото съм аз :D

МнениеПубликувано на: Сря Сеп 18, 2013 6:00 pm 
Аватар

Добре, реших и аз да се включа в коментирането. Отне ми време, защото няколко дни бях без нет. Интересно ми е как толкова хора казват, че е било по-добре от миналата година? Кое по-точно? Липсата на организация и програма, висенето по 2 часа за някакъв си билет…Но ок имаше проблеми и може би не всички са по вина на клуб Шиоказе. Може би партньорите им от Тринити не са помогнали за проблема с билетите. Докато си висях за билет и се предполагаше, че изпускам повечето от нещата, които щяха да са ми интересни в програмата, чух следният разговор:
- Зори, вече два часа чакаме за билети, какво става?
- Ми някои хора решиха да дойдат по-рано и да си ги вземат навреме…
Това беше отговора на един от организаторите. Както и по-рано във фейсбук драмите и сега отношението на клуба не се е променило. Вместо по мил начин да се извинят на чакащите и ентусиастите да се явят на евента, ние получихме упреци. Ако бях сама щях да си отида, но не бях и това ме спя. След почти 2 часа и 30 мин, вече с билет, започнах да се разхождам из евента. Единствения плюс на този евент беше, че щандчетата бяха по-добри от миналата година и имаше мърчандайс. Общо взето не видях и самата програма да е разпечатана или изобщо да е закачена някъде. Условията за представяне на лекции не бяха никак добри. Нищо не се разбра от лекцията, която чаках с голям интерес. Косплеърите бяха сравнително по-малко от миналата година. Да не говорим, че единствено на Анифест е позволено да се показват вече представяни костюми. И защо? Защото дават само месец подготовка и никой не може да се подготви качествено за толкова.
„Ми ние повече се разхождахме из морската от колкото да седим на евента” цитат от рандом разговор по адрес на Анифест. Това какво ни говори? Програмата не беше достатъчно занимателна и хората трябваше да си търсят начини да си убият времето. Направи ми впечатление, че масово хората бяха с жълти гривнички, тоест на афтър партито сиг са били много малко хора.
Друго, което ми направи впечатление беше менюто. То беше под всякаква критика. Аз като готвач не мога да толерирам едно такова меню. Изключително некоректно е да пише само име и цена, а да не се опише грамажа или това, което човека ще получи в замяна на не малка сума. Повечето от нещата бяха от 5 лева нагоре и имаше суши за 13 и нещо. Колко по-добре щеше да е човек да знае колко точно парчета суши и с какъв грамаж ще получи срещу тази сума. Чудно ми е кой се е подлъгал да си даде парите за нещо от такова меню. Поне благодарение на Винсент кафе, тази година в Мейд КАФЕТО се сервираше кафе наистина.
Не мога да си изкривя душата, за това ще кажа истината. Може миналата година да беше супер тясно и задушно, но беше 1000 пъти по-добре от тази година. Ако трябва да сравняваме сред варненските евенти. Ако сравняваме с венчъра тази година, за който всеки даден лев за входа си струваше…Там продавачите на билети се справиха с тройно по-голяма навалица за 30 мин. Значи може и по-добре. Също и раздаваха брошурки с програмата, за да се ориентират по-добре хората. Може би организаторите на евенти трябва да посещават и други такива, за да събират повече опит и идеи. Мен още ми е чудно как има толкова хора, на които им се е сторило добре. Явно не са виждали добра организация до сега за да видят какво реално беше Анифест. Аз реално имах някакви надежди да е по-добре от очакванията ми, но уви бях разочарована. Единственото, което може да закърпи нещата е компанията , с която си там. Ако не беше моята сиг щях да се застрелям някъде…

Пс: Тази година от косплеърите се искаха пари за билет. Не мисля, че някъде друде правят така. Все пак те са душата на евента и може би това е допринесло за малкия интерес. Това е неуважение спрямо хората, които се стараят да правят костюми и разнообразяват евента. Без косплей евента не е същия, а едно такова отношение би отказало доста хора…
ППС: Тази година беше страшно студено и ту печеше слънце, ту не. Доста приятели ми се оплакват че са настинали. Миналата година поне си беше баш баш топло и нямаше такива проблеми. Сега ако има кой да ни покрие и лекарствата....

Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Сеп 19, 2013 11:51 am 
Аватар

Честно казано не исках да отговарям, че да не се стига до някви пререкания, ама явно е неизбежно!

За да сме наясно аз съм Зори, отговорила съм на момчето, което описваш в ситуацията по този начин, защото не е човек, когото не познавам, май си пропуснал/а и тона на ирония и шега в гласа ми, както и да е не смятам, че трябва да се оправдавам, а може би трябваше да взема момчето, точно защото го познавам и да го прередя пред цялата опашка, вероятно тогава щеше да има повече доволни хора!!! (:
На АниФест се допускат косплей, които НЕ са показвани на АниФест, смятаме че не е проблем ако си показвал костюма си на други евенти да го покажеш отново, въпросът е да не е бил показван при нас!
Колкото до месеца и нещо който имаше за подотовка, смятам се изясни въпроса защо се е получило така тази година! (по долу пак съм обяснявала) (:
Това, че ти е направило впечатление, че масово хората са с жълти гривни е много хубаво, по големия брой хора бяха само за феста, факт... само че е трябвало да видиш и жълтите гривни с маркировка, които бяха общите! (:
Иначе синички бяха само за афтъра, а тези с оранжеви гривни бяха ВИП с вход свободен, смятам че съм доста изчерпателна! (: Па макар и да не е нужно... мисля! (:
Благодарение на Винсент кафе менюто бе такова, ако имаш оплаквания за това по добре пиши на тях, като готвач, може да го вземат под внимание, смятам че това "обвинение" е супер излишно, спрямо нас, след като НЕ ние сме отговорни затова!
А ти от колко години си по евенти? Понеже едва от тази година на Венчъра косплеярите влизат без вход, както на ПлекЕкспо и от няколко години на РД-то на Анимес, може би не си обърнала внимание, като си ходила, миналата година пак си имаха вход, на всички евенти, включително и нашия! (:
Тая година било ту студено ту топло, ако на обвините и за метеорологичните условия това ще е черешката, споко ще предам на хората дето търчаха цял ден да пускат и спират климатици по залите, че не са успели да се преборят с времето!

Никой не е отрекъл пропуските в евента, тази година, но не знам дали стана ясно на някой, че този евент не разполага с милиони, нито клуба, нито хората дето го правят евента, спонсори и субсидии никой няма да ти даде, София е едно, дет се вика там сичко си има, Варна вече е друго.
Местата за провеждането на такива събития няма в изобилие, ако някой твърди друго да порови малко, ние лично три години ровим или са прекалено малки, или са прекалено скъпи, или просто не проявяват интерес към такива събития!
За онези който не са разбрали това беше и една от причините за забавянето на обявяването на евента, или викате да бяхме го обявили пък то ако се намери място ще е добре, сигурно...
Миналата година имаше хора дето се оплакаха, че сме били продавали билети предварително, дано сега тези хора са видели защо, за да не се случват такива струпвания, иначе като забогатеем още малко ще си купим втори касов апарат и ще става по-бързо + туй тоя дето имаме едва насмогна и освен че и ленти и ко ли не му свърши на 2-3 блокира, ама това не ви интересува...
Относно техниката ще цитирам думи на Транса: "- Тя е няква извънземна с тъчскрийнове и прочие..."
DJ-я, Транса и други хора направиха всичко възможно, първо да подкарат тая техника, после да извадят нещо от нея, щом на него са му казали от парка, че и самите те не могат да се оправят, за какво си говорим, но да това не оправдава факта, че се чуваше кофти, за което се извиняваме!!!
Вие имате оплаквания от евента, ама и ние излишно бяхме казали да не се внасят храни и напитки, все едно не сме го казвали, а факта, че има кражби, от щандовете и гейм турнирите не знам как да го коментирам, честно, мислехме си, че поне в аниме средите избягваме такива прояви супер много грешим явно!!!
Смятам, че казах достатъчно, дори неща които не касаят никой друг освен самите хора в организацията, ама сигурно пак щяха да ни обвинят, че крием нещо, че сме много потайни и прочие, а сега сигурно ще ни обвините, че се оправдаваме и прочие!!!

МнениеПубликувано на: Чет Сеп 19, 2013 1:28 pm 
Аватар

Сериозно ли дори хората от тринити не могат да се оправят със собствената си техника? Ама то си личи, че въобще тая техника не е виждала и секунда внимание от озвучител докато е била монтирвана. Което е много кофти, понеже си личи, че е добра.
Иначе, самото място е добро, но просто условията не бяха никак съвместими с този вид събитие. Затова, ако догодина бъде на същото място е редно да се вземат няколко бележки от рода на:
- подходящо озвучение - било от залата, било от организатор, да се сложат не повече от две колони (по една от всяка страна зад сцената). Предостатъчни са две, понеже това място има много силно ехо и се рискува връщане на звука като тази година. Тези на тринити разбрах, че няма как да се пускат поотделно, тъй че тях просто не виждам как могат да се ползват.
- по-добра пропусквателна организация. Тая каса дето се ползваше беше покъртителна откъм теснотия. Макар и да минахме първи, с бънката и рию видяхме бая зор да ИЗЛЕЗЕМ от нея. Честно казано не виждам как може да се запре напълно нетърпелива тълпа от млади анимари, но предполагам, че няколко заграждения пред касата, които да правят коридор за да няма струпване, ще свършат работа. Металните маси са добри за целта. Може би и някой доброволец, който да стои пред самата врата и да пропуска чакащите, за да няма и пред нея струпване, което да пречи на излизащите от касата.
- разлепени програми на възлови места - даже и да не се спазва (досега не е имало аниме евент в страната, който да си спазва програмата с под 5-10 минути закъснение), е напълно редно да я има, за да няма нужда доброволци и организатори да летят и да крещят какво предстои.
- местене на проектора в по-тъмна зона - лекциите освен трудни за чуване, бяха и трудни за виждане с презентациите, просто защото проектора бе поставен на кофти място срещу вратата. Сега, вярно, че цялата зала е бяла и прониква много светлина, но вратата уби допълнително нещата.
- малко повечко инициативност от косплейърите - не знам защо тая година някои от тях бяха бездушни и само минаха и заминаха през сцената. Може и на мен да ми се струва заради озвучението, но просто нямаха присъствие, само двама-трима показаха инциативност. Не знам дали им се дава време да репетират, но ако не им се дава - редно е да им се дадат два часа преди откриването време да репетират.

Ами, това са ми акълите засега

МнениеПубликувано на: Чет Сеп 19, 2013 3:06 pm 
Аватар

Alexiel99 написа:
а факта, че има кражби, от щандовете и гейм турнирите не знам как да го коментирам, честно, мислехме си, че поне в аниме средите избягваме такива прояви супер много грешим явно!!!

И как точно да бъдеш анимар те оправдава от факта, че искаш тази razer мишка за над 100 лева, а ги нямаш, но пък не изглежда трудно да си я вземеш ? :lol: А и има голям шанс да не е бил анимар, да е бил там заради игрите, например. Не ги оправдавам, просто казвам. Но, да очакваш нещо от хора, които не познаваш, не е редно.

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 1 от 3 [ 38 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]