|
Дата и час: Сря Фев 05, 2025 2:00 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Май 09, 2007 10:38 am |
|
limon4elo |
|
|
|
Ми сериалчето ме кефи, Макино също, ама не мога да разбера какво пък толкова въздиша народа по МацуДжун. Но разни хора, разни идеали. На мен хич не ми харесва и колкото повече гледам сериала, толкова повече се убеждавам в това....ама ко да са праи....иначе е веселко!
_________________ Twinkle, twinkle, little star,
How I wonder what you are.
Up above the world so high,
Like a diamond in the sky.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Май 14, 2007 9:46 am |
|
limon4elo |
|
|
|
Уф, тая Сакурако е егати психото!!!! В крайна сметка взех да свиквам с муцката на Мацу Джун, пък и си има моментите. Ама много харесвам такива не-лигави-момичета като Макино, пълни ми душата мацката, с кеф ще изгледам и втория сезон!
Леле, то не са погледи, не са ритници и крошета! Обаче има такива моменти, че просто си подскачам пред компа от кефффф
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Май 19, 2007 10:48 pm |
|
limon4elo |
|
|
|
Имам една молба, изтеглих си ОСТ и на двата сезона, но и двете песни на Араши и Планетариума нещо ми звучат много странно на мп3то, въпреки че са много кбпс. Уж това значи че са с добро качество (поне така съм чувала) и на уредбата добре звучат, но на мр3то е супер зле. Та някой ако има други версии на тези 3 песни ще се радвам да ги даде насам.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Юни 27, 2007 1:36 pm |
|
killua |
|
|
Регистриран на: Нед Юли 17, 2005 3:08 pm Мнения: 371 Местоположение: Sofia
|
Еха, първият ми игрален сериал, много ме радва
И тая програма за събирането на файлове - не мога да повярвам, че се справих с инсталирането и събирането Така де, указанието беше като за идиоти, но все пак се гордея със себе си
Иначеее, нешо мноу почнаха да ма нервят във втори сезон, къде отиде комедията, само драми егати.. то се води драма всъщност, но определено се чувства липсата на идиотиите на семейството на Макино и любовните истории на Оками сан
Супер ме радват и игрите на думи и глупостите на Даймьоджи, нищо че изобщо не мога ги схвана, пък стопирането убива малко или много шегата
_________________ Cook it, babe!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Юни 27, 2007 1:49 pm |
|
limon4elo |
|
|
|
Ха, простотиите на Домьоджи бяха наистина супер дебилни....Ама още по- беше физиономията му в този момент (леле, като на дете идиотче) Добре си го играеше.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Юли 03, 2007 6:36 pm |
|
caprice06 |
|
|
Регистриран на: Чет Мар 09, 2006 6:25 am Мнения: 1755 Местоположение: 22-4 Shinsu-dong, Mapo-gu, Seoul 121-854, South Korea
|
Мъчно ли ви е за HYD? Искате ли да видите още от Доумиоджи, Макино, Руи и останалите? Искате ли да се смеете като за последно? Тогава вижте какво съм добавила в края на първия пост!^^ Това са различни шоа и спешъли с тяхно участие, като първото - Tokyo Friend Park II е просто задължително за гледане!!! Ще ги видите в такива идиотски ситуации и на всичкото отгоре с пешкири по главите Коремът ме заболя от толкова смях!!
Голямо благодарско на Лимо-чан, че издири линковете, които бях качила, но поради географски причини сега не мога да аксесна!!
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Юли 04, 2007 10:07 am |
|
limon4elo |
|
|
|
Йей, едно от първите ми сериалчета и сигурно най-любимо! Веднага ще се гледат, давайте и вие мнения!!! Douitashimashite, Ira~chan!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|