Да кажа и аз впечетлението си от Анивенчър 2013.
Мястото беше страхотно и си заслужаваше. А и това ми беше първия път, в който ходих до Paradise Center.
Щандовете бяха много богати от към сувенири. Хвана ме яд, че нямах пари в повче за фигурките дето са от 50 и 60 лв. Със сигурност си заслужават. Поне си взех шапка на Луфи.
В гейминг залата се заинтересовах от старите олдскуул игри. Най вече Марио, ловът на патки и галаксиана. Успях да поиграя на Марио само. Но както и да е.
Турнирите не ме интригуваха особено. Тук може някои да ме нападнат, но League of egends и Dota не ми допадат. Като им гледам геймплея и ми става тъпо. Друго е да гледам яките артове на героите и още по-готините Косплеъри към тези игри, за което евала. шапка им свалям. Те поне ми радват окото.
При все всичките компютри, на които можеше да играеш, защо нямаше един с таблет, на който да рисуваш.
Е нищо, предполагам, че на ОнФест ще има.
От работилничките какво да кажа. Ходих, видях и понаучих нещо. Точка.
Втория ден, както винаги мина под знака на Косплея. И как иначе. Ревю и след това снимки с косплеърите.
Тази година костюмите бяха велики. Избора за най-добър косплей беше труден.
Жалко, че сценките бяха само две.
И накрая да кажа. Накама, бяхте невероятни. Организацията беше много по-добра от всякога. И липсата на пращене по време на ревюто и сценките не се забеляза докато не го споменахте.
Ами това е от мен. А сега: On the road to OnFest.