|
Дата и час: Съб Фев 08, 2025 2:22 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Bleach (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Пет Сеп 06, 2013 8:38 pm |
|
Zemoch93 |
|
|
Регистриран на: Пет Ное 16, 2012 9:16 pm Мнения: 471 Местоположение: Plovdiv
|
isena написа: Забравих да добавя този чаптър ковър, в който ни беше загатната цялата ситуация с размяната. Човече просто едно потупване по рамото имаш от мен Кво праиш къде четеш ама изкарваш некви много готини неща. Мен хич не ме бива в откриването на разни скрити съобщения и да развивам теорий ама ми прави кеф да ги чета. Така че едно евала имаш от мен , постове кат твоя са ми радост са душата
|
|
|
Заглавие: Re: Bleach (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Пет Сеп 06, 2013 9:17 pm |
|
KoP3Le7o |
|
|
Регистриран на: Съб Яну 06, 2007 4:43 pm Мнения: 9766 Местоположение: J✯O✯J✯O
|
Когато на някой му е по-интересно, нормално повече да вниква. Например аз вече чета мангата ей така, само и само с надеждата да видя края й.
|
|
|
Заглавие: Re: Bleach (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Съб Сеп 07, 2013 12:44 pm |
|
Shizaka |
|
|
|
Zemoch93 написа: isena написа: Забравих да добавя този чаптър ковър, в който ни беше загатната цялата ситуация с размяната. Човече просто едно потупване по рамото имаш от мен Кво праиш къде четеш ама изкарваш некви много готини неща. Мен хич не ме бива в откриването на разни скрити съобщения и да развивам теорий ама ми прави кеф да ги чета. Така че едно евала имаш от мен , постове кат твоя са ми радост са душата
_________________ Пътят към сърцето на жената трябва да е влажен...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Bleach (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Нед Сеп 08, 2013 12:52 pm |
|
isena |
|
|
Регистриран на: Вто Сеп 16, 2008 3:02 pm Мнения: 358 Местоположение: DE
|
Препрочитането от време на време подсеща за забравени неща, като например, соул тикетите са ни били показвани. DearFear написа: сега като се замисля Кубо яко копира Лукяненко Много отдавна съм чела Нощен патрул и почти нищо не помня. (а и ми остана в БГ). Но да, вкарва по нещо оттук-оттам. Като се почне от най-безобидното - да озаглавява чаптъри(Satan, from Orbit) или способности (Invaders must die) на песни , и се стигне до митологично-религиозния фест Deicide-арката _____________ Edit.11.09: Сенсей, аз те хваля, а ти ми се изтропа на метеното с този посредствен чаптър. Оh well, until next week then
_________________ ..
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Bleach (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Пет Сеп 13, 2013 2:13 pm |
Hajutze |
|
|
|
Ми в такъв случай с на погрешното място. И - не ... не е. Сравнително добро - да; най-доброто -
_________________ FUTURAMA
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Bleach (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Пет Сеп 13, 2013 4:23 pm |
|
vampire killer |
|
|
Регистриран на: Вто Дек 18, 2007 10:41 pm Мнения: 1039 Местоположение: wasteland
|
lcool написа: Ми в такъв случай с на погрешното място. И - не ... не е. Сравнително добро - да; най-доброто - дам всеки знае, че boku no piko е най-доброто.
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|