Аз пък ще го дропя след този втори епизод понеже опасността да стане още по малоумно от сегашният си вид е голяма. Сюжета е толкова банален и наивен, че няма накъде повече..това с книгите и прераждането в помияр определено е несполучлива идея. Надявах се комедията да е на ниво обаче 12 или колкото епизода са там да гледам един и същ модел - кучето дразни мацето за малките й гърди и тя го гони с ножиците докато то си пули оченцата и квичи определено влиза в графата "не благодаря"! Това с убиеца и то беше на ниво Телетъбис или Скуби Ду...точно така ще иде в апартамента на жертвата си и ще почне да чете книги!? Накрая научихме, че човешкият живот е по маловажен от любовта към книгите и че всичко може да бъде простено след като си се покаял с литература...WTF?! Жалко за готик-стайл мацката опрелено арта й ми хареса както й начина по който я представиха, но после затъна в кучешките простотии и баналността. W/e кучетата лаят, а кервана си върви..тоя път обаче без мен - drop!
Публикувано на: Съб Юли 13, 2013 4:24 pm
IceBreaker93
Регистриран на: Чет Окт 13, 2011 4:59 pm Мнения: 1721 Местоположение: 5th circle of the hell
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 12 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения