|
Дата и час: Съб Фев 01, 2025 10:38 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: "Препоръчайте ми манга" - тук! Публикувано на: Сря Юли 03, 2013 6:54 pm |
|
Str3e7 |
|
|
Регистриран на: Вто Фев 12, 2013 7:54 pm Мнения: 1940 Местоположение: Тука ще напиша, че съм готин
|
Не знам дали отговаря много на описанието (може и хич да не отговаря), но бих ти препоръчал Crimson Cross.. 3 чаптъра е, така че и да не ти хареса, няма да си загубила много време
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: "Препоръчайте ми манга" - тук! Публикувано на: Пон Юли 22, 2013 5:06 pm |
|
Logrus |
|
|
Регистриран на: Нед Апр 22, 2007 1:31 am Мнения: 8529 Местоположение: Hotel Moscow
|
realist написа: Кажете нещо за четене. На теб точно ли, успех ... аз лично не знам и не помня да съм чел нещо, което ти да не си
_________________ グリフォン However, by that point you might be torn into pieces. 'til next time
Erza Almost like ... A scarlet flower, blooming fully with pride.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: "Препоръчайте ми манга" - тук! Публикувано на: Пет Авг 23, 2013 9:31 am |
|
Ghostbuster |
Sky King |
Регистриран на: Вто Юли 11, 2006 12:36 pm Мнения: 2676 Местоположение: The Sky King Throne
|
Gamaran, Tenjou Tenge, Break Blade, Red Eyes, Noblesse, Id, Gantz, Nephilim John, Ares, Psyren, The Breaker, The Breaker New Wave, Ubel Blatt, Worst, Crows
Повечето са завършени, тези които не са са с по много излезли томове. Всичките имат сравнително добри истории, красив арт и уникални битки ; )
_________________ My Favourite Anime Songs *click the pic for direct download*
Anime Song of the Week: Haikyuu - Above Black Lagoon AMV // Air Gear MMV // The Cockpit AMV
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: "Препоръчайте ми манга" - тук! Публикувано на: Сря Авг 28, 2013 11:14 pm |
|
JohnnyQuid |
|
|
Регистриран на: Нед Авг 22, 2010 6:11 pm Мнения: 2690 Местоположение: Void
|
realist написа: Кажете нещо за четене. ето някои заглавия от моя wishlist: One Outs, Billy Bat, Black Lagoon, Nausicaä of the Valley of the Wind, Neon Genesis Evangelion, Worst, I Am a Hero
_________________ Sometimes i wanna go out and kill motherfuckers.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: "Препоръчайте ми манга" - тук! Публикувано на: Чет Авг 29, 2013 9:22 am |
|
Ghostbuster |
Sky King |
Регистриран на: Вто Юли 11, 2006 12:36 pm Мнения: 2676 Местоположение: The Sky King Throne
|
CandyNordicLands написа: Ако може да ми препоръчате нещо - каквото и да е, тъй като тъкмо започнах да чета манга. А от кой жанр - комедия, драма, битки, романтично, фентъзи/фантастика, историческо.... ?
_________________ My Favourite Anime Songs *click the pic for direct download*
Anime Song of the Week: Haikyuu - Above Black Lagoon AMV // Air Gear MMV // The Cockpit AMV
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: "Препоръчайте ми манга" - тук! Публикувано на: Чет Авг 29, 2013 11:58 am |
|
Str3e7 |
|
|
Регистриран на: Вто Фев 12, 2013 7:54 pm Мнения: 1940 Местоположение: Тука ще напиша, че съм готин
|
CandyNordicLands написа: без значение от жанра. Ами щом не ти дреме за жанра, ще ти кажа аз кои съм чел и ме кефят. Angel Dust Neo - шоджо По принцип този жанр го отбягвам, но това ми се стори приятно Doubt - Ей тва ми е любимото засега. Нещо като смеска между Danganronpa и "Къртицата" Води се мистерия, шонен и психологически, но спокойно може да мине за лек хорър. (ама лек) Claymore също е доста добро.. Както и The Breaker ... Другите, които сега чета, са известните - Наруто, Блийч и ФТ. По принцип тези, които съм дал, нямат нищо общо с онова Monster musume, ама са интересни.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: "Препоръчайте ми манга" - тук! Публикувано на: Чет Авг 29, 2013 12:00 pm |
|
Love child |
Feed you with a kiss |
Регистриран на: Нед Апр 23, 2006 11:49 am Мнения: 3363 Местоположение: Daten City
|
Oyasumi Punpun. но пък е още он-гоинг :c
|
|
|
Заглавие: Re: "Препоръчайте ми манга" - тук! Публикувано на: Чет Сеп 12, 2013 12:48 pm |
|
Gritho |
|
|
|
Може ли да ми препоръчате някоя преведена на български манга? и някоя драма (няма значение на какъв език е )
|
|
|
Заглавие: Re: "Препоръчайте ми манга" - тук! Публикувано на: Чет Сеп 12, 2013 4:20 pm |
|
Love child |
Feed you with a kiss |
Регистриран на: Нед Апр 23, 2006 11:49 am Мнения: 3363 Местоположение: Daten City
|
viewtopic.php?f=9&t=46152viewtopic.php?f=47&t=27276това ти е на БГ за драма.. Ookami Kodomo no Ame to Yuki, Taiyou no Ie, Ano Hi Mita Hana no Namae o Bokutachi wa Mada Shiranai., Ao Haru Ride, Oyasumi Punpun, &/And, The Pale Horse (което всъщност е корейски webtoon, но има разкошен арт и хубава история), My Girl, Becchin to Mandara, Ga-Rei, Mardock Scramble, Strobe Edge, Shounenshoujo Ryouryuuki, Nijigahara Holograph, Torikagosou no Kyou mo Nemutai Juunintachi, Youko x Boku SS, Rozen Maiden, Rozen Maiden II, Skyhigh Shinshou, Watashi ni xx Shinasai!, Pajama na Kanojo, Hachimitsu to Clover, Akuma de Sourouповечето са шоуджо или с шоуджо нотки, много от тях са все още онгоинг, няколко се водят и "adult/mature", така че е хубаво добре да ги огледаш, да не кажеш после "тая кво ми даде да чета?!" ако не ти стигат(!!!!!?), мисля, че мога да изровя още от MAL-а си..
|
|
|
Заглавие: Re: "Препоръчайте ми манга" - тук! Публикувано на: Пет Сеп 13, 2013 7:42 am |
AlecY |
|
|
|
Може ли да ми препоръчате нещо ужасно страшно? /и да не ме помислите за няк'ва луда психопатка, просто искам да дам на един приятел, който не е чел манга и е убеден, че изобщо мангата не е възможно да е страшна.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|