|
Дата и час: Пет Фев 07, 2025 7:49 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Пълен абсурд в "Раздел субтитри"... Публикувано на: Нед Сеп 01, 2013 11:22 am |
|
svenxxx |
TokiSubs |
Регистриран на: Съб Мар 13, 2010 5:36 pm Мнения: 5003 Местоположение: Нейде из родопското село Пловдив
|
Анимето излиза точно след 4 седмици, така че... Отделно в раздел "Общи дискусии" даже от много по-рано могат да се пускат теми. btw само да отбележа, че трейлърите СА СИ част от анимето. Не знам защо някой даваше примери за направа на теми само за трейлър на аниме, като самия трейлър си е част от анимето. Edit: Ми три месеца им дават аваната според Правилата.
Последна промяна svenxxx на Нед Сеп 01, 2013 11:25 am, променена общо 2 пъти
Хората често приемат традициите на техните предци, без да се съмняват, защото е по-лесно, отколкото да поемеш контрол над собствения си живот. Никой няма да дойде и да ни спаси, ако ние самите не искаме да се спасим.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Пълен абсурд в "Раздел субтитри"... Публикувано на: Нед Сеп 01, 2013 11:43 am |
|
KoP3Le7o |
|
|
Регистриран на: Съб Яну 06, 2007 4:43 pm Мнения: 9766 Местоположение: J✯O✯J✯O
|
Окей, ето сега ще се направя на интересен. Цитат: е субтирите за картуун не са ли пак субтитри пуснати в раздел Субтитри? Темата за субтитри е " Субтитри (Anime) ", а не за картуун. Цитат: Важното е сега да е на теб. Такаче си искаш промяната точно, за да е удобно на теб Ами, впрочем, вече ми угоди, благодаря, г-н Отношение! Просто исках да разбера къде да си пускам суба за трейлърите. Цитат: Отношението ми е такова, каквото е и твоето (мога да ти напомня и за твоето отношение към други потребители?). Я, имал съм повече фенове! Цитат: Моля те покажи ми къде те обиждах наляво и надясно? Цитат: Не ми се прави на интересен само, "пуснал субс, нарушил правилата". Ами айде устатнико, Е, за мене това е обида! П.С. Свене, к'во се мъчиш? Субтитри за трейлъри Савата каза къде да пускаме, мене ми е 'се тая, важното е, че има къде да си пускаме суба за трейлърите във форума, макар и не в предназначения за тях раздел, или поне докато не преведеш първи епизод, 'щото, разбираш ли, тоя трейлър е от Power Rangers. Цитат: Не знам защо някой даваше примери за направа на теми само за трейлър на аниме, като самия трейлър си е част от анимето. Е, как ще са от анимето, бе? То това е трейлър, това не е аниме, то е американски филм и картуун в едно. П.С.2 Нека и подкрепя и варианта на Свена, макар че сигурно пак няма да се приеме, защото се "угодява" само на "мен". Защо наистина да не може примерно месец преди излизането на анимето, или 2 седмици, или 1 ако щете, да може да си направиш тема, в която да има изискване да се пусне поне преведен трейлър, а ако след някакво време се случи нещо, не дай си Боже, и не се преведе дори първи епизод да се предупреди от модератор и да се изтрие. А и да попитам в тоя форум Савата ли движи всичко, не е ли важно и мнението на други модератори, защото един да решава всичко е малко...?
|
|
|
Заглавие: Re: Пълен абсурд в "Раздел субтитри"... Публикувано на: Нед Сеп 01, 2013 11:50 am |
|
SonGoku |
|
|
Регистриран на: Нед Яну 03, 2010 12:35 pm Мнения: 6203 Местоположение: HxH World
|
Целта на трейлъра е реклама на предстоящ филм, сериал, аниме, книга и т.н. Трейлърът е направен, за да промотира нещо, както каза svenxxx, а не за да го възпроизвежда. А и не малко са били случаите, в които продукцията бива спряна или отменена за по-нататък, независимо че е пусната официална информация и трейлър. KoP3Le7o написа: Защо наистина да не може примерно месец преди излизането на анимето, или 2 седмици, или 1 ако щете, да може да си направиш тема, в която да има изискване да се пусне поне преведен трейлър Защото обикновено става така, че хората, занимаващи се със субтитри, или си забравят проекта, или въобще не им се занимава с него и го оставят на по-късен етап. Иска се поне 1 преведен епизод, за да се види, че дефакто се работи по субтитрите, пък оттам нататък който каквото си иска прави. Нас не ни интересува дали проектът ще бъде напълно изоставен, единственото условие е да има пуснат епизод.
|
|
|
Заглавие: Re: Пълен абсурд в "Раздел субтитри"... Публикувано на: Нед Сеп 01, 2013 11:56 am |
|
KoP3Le7o |
|
|
|
Абе, моля ти се, ставало така, да ти пусне тема ANIKIN ще ви разбера, ама много добре знаете и абсолютно целия раздел там знае, че ние като сме казали нещо го правим! Цитат: А и не малко са били случаите, в които продукцията бива спряна или отменена за по-нататък, независимо че е пусната официална информация и трейлър. Всъщност са малко. Кога е ставало? Това са единици случаи, стига глупости, човек! Ама, да, за точно това аниме са казали, че ще го отменят, затова на 29 ще пускат предварително излъчване.
Последна промяна KoP3Le7o на Нед Сеп 01, 2013 12:00 pm, променена общо 1 път
|
|
|
Заглавие: Re: Пълен абсурд в "Раздел субтитри"... Публикувано на: Нед Сеп 01, 2013 11:59 am |
|
SonGoku |
|
|
Регистриран на: Нед Яну 03, 2010 12:35 pm Мнения: 6203 Местоположение: HxH World
|
Да, аз знам, че ние с тебе сме уникалните издънки на раздела, но каквото е за едни, такова ще бъде и за други. Изключения не бива да се правят просто защото обещанията невинаги се спазват от нечия страна. Ето, ти даваш обещание и, вярвам, ще го изпълниш. Но какво правим, ако още 20 се пръкнат с теми с трейлъри, а след това си прекратят занаята, без дори да пуснат епизод? Първо, цялата тема ще се наспойли здравата, второ, половината ще циврят, задето мненията им са били изтрити, трето, излишна работа за модераторите.
|
|
|
Заглавие: Re: Пълен абсурд в "Раздел субтитри"... Публикувано на: Нед Сеп 01, 2013 12:14 pm |
|
KoP3Le7o |
|
|
|
Цитат: Но какво правим, ако още 20 се пръкнат с теми с трейлъри, а след това си прекратят занаята, без дори да пуснат епизод? Копелето ги следи изкъсо, ей т'ва пра'им. Ако не ви се занимава, аз ще ви ги следя, а ако не ви се трие, дайте ми права, аз ще ви ги трия, мама му стара. Едно време чак толкова ли изоставени теми е имало, когато нямаше правилото "пуснат един епизод"?
|
|
|
Заглавие: Re: Пълен абсурд в "Раздел субтитри"... Публикувано на: Нед Сеп 01, 2013 12:18 pm |
|
nightwarrior |
|
|
|
Както каза svenxxx трейлъра се води част от анимето, както и овите впрочем. В тоя ред на мисли, дайте да изтриете/махнете темите и за всяка една ОВА, понеже няма епизод на анимето... Да не говорим, че сам по себе си трейлъра може да се разглежда и като кратко(добре, де, доста кратко) аниме или ОВА, ако щете. Както и да е, не виждам защо не можеше темата да си стои, при положение че явно едиснтвеният проблем е, че в края на заглавието пише Trailer, но аз не съм модератор, тъй че мнението ми е без значение...
едит: Ами ако се появят 100 теми с по един епизод? Дай да се пуска тема, само ако превода е завършен...
Последна промяна CaBa на Нед Сеп 01, 2013 2:32 pm, променена общо 1 път |
Reason: Не пускай два поста веднага един след друг, използвай едит бутона. |
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Пълен абсурд в "Раздел субтитри"... Публикувано на: Нед Сеп 01, 2013 12:35 pm |
|
SonGoku |
|
|
|
"но аз не съм модератор, тъй че мнението ми е без значение..." А по чие мнение, ако не по потребителското, бяха направени важните теми? Да не би да сме ги направили по чисто свои прищявки, за да ги чистим всеки ден? Трейлърът е реклама - откъслечни сцени от предстоящата продукция, докато овите, макар някои да са кратки, са произведение, ако мога така да го нарека, в цялостен вид - има сюжет, има фабула, има композиция. KoP3Le7o написа: Едно време чак толкова ли изоставени теми е имало, когато нямаше правилото "пуснат един епизод"? Една част ги изтрихме с колегите, но мисля, че има още за триене.
|
|
|
Заглавие: Re: Пълен абсурд в "Раздел субтитри"... Публикувано на: Нед Сеп 01, 2013 2:31 pm |
|
CaBa |
Модератор |
Регистриран на: Нед Мар 12, 2006 12:17 am Мнения: 14913 Местоположение: Сливен
|
Zavulon: Айде не се прави и ти на интересен. Прочети цялото изречение, не нарушава правило че пуска субс, но нарушава друго правило. И спрете да спамите като няма какво да кажете по темата. svenxxx: В общи дискусии дискутираш анимето, във раздел Връзки и Субс, споделяш. Е как споделя аниме което не е излязло? Нормално е да се направи тема в дискусии от по-рано. Но тема тип връзки, без линк не може да направиш. Преди се пускаха теми в дискусии 1-2 години преди да излезе анимето, а някой даже и не излязоха накрая. Затова се въведе правилото. Не те знам как сметна, че анимето излиза "точно" след 4 седмици, понеже точна дата за началото няма още. Това че ще излъчат някъде 1ви епизод по-рано, не значи, че ти ще го гледаш тогава нали? Мога да ти дам пример с анимета, които месеци по-рано им излъчват 1ви еп при ограничена публика. Но ако ще и 4 дена да е, като не си превел епизод от анимето, каква тема тип връзки ще ми правиш за него? Същото е ако пусна тема във връзки, защото имам трейлър... Или нямате и против да се пускат теми във връзки само с трейлър? KoP3Le7o: И без да ми казваш, аз виждам, че се правиш на интересен (не само в този си пост). А правилото в него раздел казва, че трябва да пуснеш преведен епизод като правиш тема, нали? Трейлъра не е аниме епизод. Ако това за теб е обида, то ти многократно си обиждал потребители и подлежиш на бан? Ама продължаваш да се правиш на отракан... Искай после добро отношение от мен... Правилото беше искано от модератори и потребители в аниме раздела (включително и субс), такаче аз тяхното мнение го знам. Съгласихме се главните тогава за него и промяна в него няма да има, само защото ти не си чел правилата и се ядоса, че темата ти подлежи на премахване. Както каза SonGoku, ако се направи изключение за теб, ще трябва да се прави и на други. Правилата са за всички. Един решава викаш. Случайно не прочете ли мнението на дада? В което той каза, че не е съгласен с това което си направил? Не знаеше ли и мнението на SonGoku след като той ти припомни правилото в нея тема? "дайте ми права" шегобиец nightwarrior: Трейлър не е аниме или OVA (разбери и какво точно е OVA). Разликата между OVA и трейлър е огромна и самите OVA са си епизоди в по-голямата част от случаите. Но трейлъра не е епизод, бонус епизод, кратък епизод или каквото и да е. Много започна да преувеличаваш и ти. Кой ти каза, че трябва да се пускат само ако е завършен превода? Иначе както казах, ако трейлър е единственото нещо което е излязло от анимето и друго няма да излиза, то да може да пуснеш тема с трейлър, понеже това е "цялото аниме".
|
|
|
|
Заглавие: Re: Пълен абсурд в "Раздел субтитри"... Публикувано на: Нед Сеп 01, 2013 3:03 pm |
|
KoP3Le7o |
|
|
|
Цитат: Ако това за теб е обида, то ти многократно си обиждал потребители и подлежиш на бан? Ама аз туй го знам, така че не ме изненадваш. Това за бана за заплаха ли да го считам? Ако мислиш, че е редно, банвай, ти си водещият на парада! Цитат: И без да ми казваш, аз виждам, че се правиш на интересен (не само в този си пост). "дайте ми права" шегобиец Все пак работя в цирка, трябва да съм интересен и забавен. И да попитам поне субтитрите мога ли да си ги пусна в темата за "Всички български преводи" или и там няма да ги считате за субтитри, 'щото са за трейлър? П.С. В тоя форум излезна, че сме само интересни, а Савата е безинтересен и явно го е яд... Ще ме разплачеш!
|
|
|
Заглавие: Re: Пълен абсурд в "Раздел субтитри"... Публикувано на: Нед Сеп 01, 2013 3:23 pm |
|
CaBa |
Модератор |
Регистриран на: Нед Мар 12, 2006 12:17 am Мнения: 14913 Местоположение: Сливен
|
Потвърждаваш, че си обиждал потребителите и подлежиш на бан? Считай го както искаш, и да ти кажа за какво да го считаш, ти си знаеш своето и пак ще си го изкривиш по твоите разбирания. Ако исках да банна или някой друг, щях да го направя. Гледам започна да си спамиш с простотии, значи темата се е изчерпала, такаче
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|