|
Дата и час: Пет Фев 07, 2025 6:15 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Авг 15, 2013 1:03 pm |
|
dadaadda |
The No-Goodnick |
Регистриран на: Пет Май 04, 2007 5:05 pm Мнения: 9845 Местоположение: PervTown
|
crazy_little_crow написа: Както казваше една позната: Haru and the waterfall - still better love story than Twilight Тоз водопад си беше доста секси... _____ Str3e7 написа: Ама като се стигна до момента с изкуственото дишане, викам целунат ли са - дропвам. Човек се опитва да спаси приятеля си и това ще да е причина за дропване? Каква е логиката в това Дали щеше да е съща реакцията ако бяха само момичета в клуба
|
|
|
|
Заглавие: Re: Публикувано на: Чет Авг 15, 2013 1:24 pm |
|
Str3e7 |
|
|
Регистриран на: Вто Фев 12, 2013 7:54 pm Мнения: 1940 Местоположение: Тука ще напиша, че съм готин
|
Е, всички си знаем каква щеше да е реакцията при момичешки вариант... dadaadda написа: Човек се опитва да спаси приятеля си и това ще да е причина за дропване? Каква е логиката в това След целия този фенсървиз, "спасяването" щеше да ми дойде в повече
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Free! (лято 2013) Публикувано на: Чет Авг 15, 2013 10:52 pm |
|
KoP3Le7o |
|
|
Регистриран на: Съб Яну 06, 2007 4:43 pm Мнения: 9766 Местоположение: J✯O✯J✯O
|
Много смотано епизод! Моментът с изкуственото дишане беше мега провала, по-добре му го беше напра'ил, там за страховете на оня пръч от океана също беше доста бозаво... Само тука не разбрах пишките ли ще си мерят, че оня се е ухилил с 30-каратова усмивка?
|
|
|
Заглавие: Re: Free! (лято 2013) Публикувано на: Чет Авг 15, 2013 11:06 pm |
|
svenxxx |
TokiSubs |
Регистриран на: Съб Мар 13, 2010 5:36 pm Мнения: 5003 Местоположение: Нейде из родопското село Пловдив
|
По-скоро му се смее на малката пишка. И не, не си измислям. Вижте лицето на другия какво е жалко, притеснено и смекчено с капка срамежливост.
Хората често приемат традициите на техните предци, без да се съмняват, защото е по-лесно, отколкото да поемеш контрол над собствения си живот. Никой няма да дойде и да ни спаси, ако ние самите не искаме да се спасим.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Free! (лято 2013) Публикувано на: Пет Авг 16, 2013 4:12 am |
|
rurien |
|
|
|
Знаех си аз, че докрая няма да видя и една целувка. Даже няма да се учудя, ако се окаже, че всичките са влюбени в оная с вишневата коса... И че е било мега капан и биг ФАКЮ в лицето на фуджишитата >.<'''' svenxxx написа: Вижте лицето на другия какво е жалко, притеснено и смекчено с капка срамежливост. Нагиса по-скоро ми изглежда възхитен, а Хару скромничи. Щом хората вече правят теми за пакета на Ливай, смятай А аз заради тъпото 1080р на хорибълсъбс, дето чакам, изпускам такива екстри като енд картите
_________________ 只今より、運命の乗り換えが始まります。乗り換えをご希望のお客様は、お乗り遅れの無いよう、お急ぎください。
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Free! (лято 2013) Публикувано на: Пет Авг 16, 2013 8:46 am |
|
Kotori |
RyuKo FanSubs |
|
Време беше фенгърлщната ( нацели ми слабото място CLC ^^; ) да ме върне обратно в аниметата. А каква по-подходяща зарибявка от фенсървиз? Нал това си му е предназначението? Още съм в началото, но това аниме ме радва достатъчно, за да съм почти убедена, че ще си го догледам. Всички са пълни баки - от безумно влюбения във водата Хару, през лигата Нагиса, та до психаря на тема изчисления - Рей. Не е истина просто как може да му щукне на някой да се топне в аквариума или що за причина могат да си намерят, за да поканят някого в клуба. И Ко не остава по-назад с нейните възхитени огледи. (Не че няма на какво да се възхищава >.< ) Май-май, единственият със странни притъпи на здрав разум е Макото. Усещам просто как ще ми е любимецът от клуба. Аууу и още от сега дебна за намеци Ко+рижия капитан edit: Догоних! За момент се притесних, че ще се опитат да вкарат сериозна драма, която просто няма къде да се вмести тепърва в анимето. За щастие си останаха същите безобидни шматки, които могат да докарат до отчаяние момиче в магазин (а това си е постижение ) и дори в сериозни моменти ги избива на глупости. Колкото до страха на Макото - не е съвсем нелогичен. Бил е малък, вярва в призраци както изглежда, а и процесията си беше зловеща. Като добавим, че и рибките са се гътнали малко след това - колко им трябва на детските страхове... Много голямо внимание отделихте на пустата неосъществена първа помощ. Бойните стойки на Рей, докато се разтягаше на басеина, бяха далеч по-ефектни. За банските няма да коментирам Накрая ми се стори, че тен сравняват. А там Хару е с очевидна преднина. Изобщо - сладурско е. Само пружиниращата жизнерадост на Нагиса ще ми дойде в повече. Но ще я преглътна някак.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Free! (лято 2013) Публикувано на: Вто Авг 27, 2013 11:36 pm |
|
Elionande. |
|
|
Регистриран на: Пет Юни 17, 2011 9:47 pm Мнения: 459 Местоположение: завод за комини
|
Изненадващо интересен 7-ми епизод но искам да видя другите как плуват xD edit
_________________ ♫ // ✿ // ✖
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Free! (лято 2013) Публикувано на: Чет Авг 29, 2013 9:32 am |
|
Mangetsu |
|
|
|
Нагиса много ме дразни
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Авг 29, 2013 10:05 am |
|
dadaadda |
The No-Goodnick |
Регистриран на: Пет Май 04, 2007 5:05 pm Мнения: 9845 Местоположение: PervTown
|
Но пък за сметка на това, Макото е велик Would make a wonderful wife and/or husband.
|
|
|
|
Заглавие: Re: Free! (лято 2013) Публикувано на: Чет Авг 29, 2013 11:13 am |
|
Kotori |
RyuKo FanSubs |
|
Yup! Makoto for the win! Не е истина колко ме радва това момче!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Free! (лято 2013) Публикувано на: Чет Авг 29, 2013 12:52 pm |
|
Mangetsu |
|
|
|
dadaadda написа: Но пък за сметка на това, Макото е велик Kotori написа: Yup! Makoto for the win! Не е истина колко ме радва това момче! и на мен Мако-чан най-ми харесва :д
Последна промяна Mangetsu на Чет Авг 29, 2013 12:55 pm, променена общо 1 път
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|