|
Дата и час: Пет Фев 07, 2025 10:35 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Kick-Heart (Пролет 2013) Публикувано на: Съб Фев 09, 2013 10:24 pm |
|
faye |
|
|
|
Ragnarök написа: 'ми ня'а го гледам ако не знаех колко щях да изпусна можеше да е вярно и за мен. За щастие не това е случая. Все пак на никой не може да му се налее вкус @Ragnarök, Не ти ли омръзна копи-пейста на един и същ коментар? Просто си го сложи в подписа
_________________ <3
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Kick-Heart (Пролет 2013) Публикувано на: Пет Юли 26, 2013 12:12 am |
|
crazy_little_crow |
|
|
|
Току-що изгледах това, което намерих като 12-минутен рейлиз. С думи не мога да го опиша просто, но, но ... даже не мога да ви кажа дали трябва или не трябва да го гледате XD Овата е толкова шантава, че си личи от километри, че авторите му вероятно са взели някакви твърди наркотични вещества (освен че са навътре и в една друга индустрия ) Общо взето - в момента спомените ми опитват да избягат по всякакви начини, само и само да не си спомням какво съм гледала допреди няколко минути. Все пак имаше нещо извратено-симпатично в овата, но кое от всичкото - не знам и не искам да си спомням
_________________ Makoto by Erendis <3 <3 <3
If life gives you lemons, make grape juice and let the world wonder how the hell you did it ^.~
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Kick-Heart (Пролет 2013) Публикувано на: Съб Авг 24, 2013 12:15 am |
|
posteriori |
|
|
|
О, режисьора със сигурност си е постигнал целите в концепцията, за това не споря, но в крайна сметка, това е от заглавията, които или харесваш или не. На мен лично заглавието не предложи нищо, освен неприятен привкус след гледането му и затвърждаване на убеждението, че някои оригинални идеи е по-добре да си останат само идеи. Най-лошото е, че в такова експериментално нещо трудно може да се посочат конкретни грешки в продукцията при цялата тая неизбежна субективност. А това лесно води до неаргументативни дискусии. Но, както вече отбелязах, на проста база сравнение има доста по-добри анимета от този тип.
_________________ .~.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Kick-Heart (Пролет 2013) Публикувано на: Съб Авг 24, 2013 1:33 am |
|
Wind_Falcon |
|
|
Регистриран на: Съб Яну 20, 2007 2:32 am Мнения: 8640 Местоположение: The Megastructure
|
Освен че са шорт и с нестандартен арт са напълно различни - и като какво са и както какво целят. Не виждам база за сравнение. Виж това за хумора, героите, историята и прочее - там вече всеки с вкуса си. Що се отнася до "психологизма и социалните послания" според мен нарочно е направено несериозно, не само че това винаги е бил стила на режисьора, но и според мен това ги прави по-истински, забавни и приемливи. Качеството също е субективно - това че нещо не ти харесва не означава че не е качествено.
|
|
|
Заглавие: Re: Kick-Heart (Пролет 2013) Публикувано на: Съб Авг 24, 2013 8:52 am |
|
lovelyangel666 |
|
|
Регистриран на: Вто Апр 10, 2007 5:01 pm Мнения: 5243 Местоположение: Outer Heaven
|
Балконе, не се хаби излишно, по тия географски ширини рядко някой ще го оцени
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|