Дата и час: Сря Фев 12, 2025 9:48 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 4 от 5 [ 63 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Музика: Lady Gaga
МнениеПубликувано на: Пон Авг 19, 2013 4:24 pm 
Аватар

micuko написа:
jenny_ написа:
Мадона не може да стъпи на малкия пръст на Гага tbh.

=)) =)) =)) =)) =)) Уоу, мерси че ме разсмя. Очевидно не знаеш нищо за Мадона. Мадона е била но сцена към около 30 години, винаги се е развивала, за да остане така обичана. Да се сръвнява с боклук като Гага, нямам думи... но whatever, you can stay ignorant and brainwashed, not my problem.

Мадона може да мечтае за таланта на Гага. Нито може да пее като нея, нито е мулти инструменталист като Гага. Така че права си, няма какво да срЪвняваме между двете. Единствената причина медиите да говорят за Мадона в момента е самата Гага, последните и 3 албума бяха пълен flop и не е имала хит от 10 години насам. Единствените й фенове са bitter кралиците по социалните мрежи... Гага започна преди пет години и вече има 2 турнета в топ 10 на всички времена, осен №1 хита, грамита и VMA награди. Призната е от множество артисти и велики музиканти и е работила с още толкова. Next.
Изображение

Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 19, 2013 4:28 pm 
Аватар
Модератор

that's saying a lot

Е правилния израз.

Иначе идеята на песента и клипа е очевидно някакво боготворени и attention whoring (как я спускат като ангел и т.н.)

Нещо не ме радва този тип начин на разсъждение - *трябва да съм известна, flashy и т.н.*

Just my 2 cents.

МнениеПубликувано на: Пон Авг 19, 2013 4:29 pm 
Аватар
Feed you with a kiss

jenny, научи се, че има бутон за редакция на мнението.
колкото за популярността на Гага, то и тя като стане на годините на Мадона вече няма да е такъв хит. Ако ще я сравняваш с Мадона, сравнявай ги в общите им години.
в момента все едно си хванала баба и манекенка, и обясняваш защо бабата изглежда зле в бански костюм :lol:

МнениеПубликувано на: Пон Авг 19, 2013 4:37 pm 
Аватар

@Bastor
Всъщност идеята е, че тя живее за да пее и да прави хората щастливи, защото аплодисментите са края на едно добро представление. Не го възприемай толкова буквално, че живее за да и пляскат и да е център на вниманието.

@Love child
Каква трябва да редактирам? :confused:

Аз за Мадона говоря като цяло, не само сега. Мадона е станала известна като си е показвала .... и се е правила на Мерилин Монро. Лейди Гага стана известна в интернет, след като станциите не искаха да въртят песните й. Дойде с нов свеж звук и истинско поп шоу. Освен това вдигна летвата за всички в бранша, може да видиш в гугъл другите звезди преди и след Гага. :thumb: О и btw аз изобщо не говоря за външния вид на двете, а за таланта им, така че не знам защо ми говориш за баби по прашки.

Последна промяна jenny_ на Пон Авг 19, 2013 5:24 pm, променена общо 1 път

Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 19, 2013 4:43 pm 
Аватар
Модератор

Lady Gaga стана известна, когато я чух и се сетих за Фреди Меркюри. После се оказа, че не може да пее на такова високо ниво и просто ми стана смешно, защото Gaga (в Radio Gaga) е нарицателно за лайна. ^_^

МнениеПубликувано на: Пон Авг 19, 2013 4:57 pm 
Аватар

Да, името й е вдъхновено от тази невероятна песен! Брайън Мей също е фен, той й акомпанира за изпълнението на You&I на VMA наградите през 2011. :king:

Последна промяна jenny_ на Пон Авг 19, 2013 5:23 pm, променена общо 1 път

Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 19, 2013 5:09 pm 
Аватар

Всъщност преди да се появи Lady Gaga, през 2005г тя има група, с която свирят по баровете в Ню Йорк авторски песни и кавъри на класически рок парчета (пример Led Zeppelin - D'yer Mak'er). През 2006 групата й се разпада и започва да работи с продуцента Rob Fusari, който в процеса на работа сравнява гласа й с този на Freddie Mercury. Поради това той я асоциира с песента Radio Ga Ga, дори вместо да я поздравява нормално, всяка сутрин той е започвал да пее песента, когато тя се появявала в студиото. Така, че няма нищо общо с лайна. :lol:

МнениеПубликувано на: Пон Авг 19, 2013 5:16 pm 
Аватар

Tell em gurl. Но аз говорих за това кога започва кариерата й в поп музиката. И естествено, че няма нищо общо с лайна... :lol:
Изображение

Последна промяна jenny_ на Пон Авг 19, 2013 5:23 pm, променена общо 1 път

Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 19, 2013 5:18 pm 
Аватар

Просто бях длъжна да го изясня за тези, които не знаят. Е вече знаят и нямат оправдание да са толкова ограничени. :lol:

МнениеПубликувано на: Пон Авг 19, 2013 5:31 pm 
Аватар

Остави ги мила нека си приказват. :pokey: aint our fault they can't handle the truth tea. :drunk:

Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 19, 2013 5:48 pm 
Аватар
Feed you with a kiss

jenny_ написа:
@Love child

забранено е да пускаш по две мнения последователно едно след друго (изключение е, когато последното ти мнение е на няколко дни, тогава не е проблем да пишеш второ мнение след него)

--
колкото до поста на Басти и това за лайната, става дума, че в песента на Radio Gaga термина "gaga" означава нещо друго и той свърза песента с името на изпълнителката.
макар че аз знам "gaga" да означава нещо като "луд, вманиачен" :confused:

--
jenny_ написа:
Мадона е станала известна като си е показвала ...

а пък гага е света вода ненапита
Изображение
:lol: :lol:

да не забравяме коя в кое време е звезда.
много от нещата, които лейди гага върши в момента не би могла да извърши в миналато, защото хората щяха да я охулват много брутално.
всяка е уникална за времето си, това, което гага има като плюс е, че сега всички са много по-толерантни. това не я прави по-добра от мадона.

МнениеПубликувано на: Пон Авг 19, 2013 6:05 pm 
Аватар

Love child написа:
Изображение

ма като ще си играем на дребнави... тази снимка е на Гага след като е станала известна, а не е станала известна с нея, важи и за др подобни снимки, а и ако се загледаш в облеклата по клиповете от преди 5 години и другите не са били светици

като цяло мисля, че не е редно да говорим за хуленето, защото много от мненията в темата са обърнати точно в тази посока, а да не говорим в интернет и медиите колко е била хулен, защото "всички са много по-толерантни"

МнениеПубликувано на: Пон Авг 19, 2013 6:14 pm 
Аватар
Модератор

Детето на текстописеца на Radio Gaga е казало Кака (ca-ca), което в испанските среди е "аки" или "diaper mess" или нещо от сорта и от там написва песента, но за да не се приеме като "radio diaper mess" демек като нещо вулгарно и да ги цензурират и нападат - го пише Gaga, но символиката още е там.

When lolies attack episode 7:

Crickey folks! What e 'ave 'ere are two internet lolis in 'eir natural 'abitat!

I'll be leavin' my cameraman safely away since these are dangerous predators and one mustn't take 'em lightly.

xD

МнениеПубликувано на: Пон Авг 19, 2013 6:20 pm 
Аватар

мех, пускам си Bleach and I don't giva a ca-ca about your hater opinions
You just hate her, admit it and stop making up ca-ca about her.
Good day to you all :hat:

МнениеПубликувано на: Пон Авг 19, 2013 6:25 pm 
Аватар

Love child написа:
jenny_ написа:
@Love child

забранено е да пускаш по две мнения последователно едно след друго (изключение е, когато последното ти мнение е на няколко дни, тогава не е проблем да пишеш второ мнение след него)

--
колкото до поста на Басти и това за лайната, става дума, че в песента на Radio Gaga термина "gaga" означава нещо друго и той свърза песента с името на изпълнителката.
макар че аз знам "gaga" да означава нещо като "луд, вманиачен" :confused:

--
jenny_ написа:
Мадона е станала известна като си е показвала ...

Изображение

да не забравяме коя в кое време е звезда.
много от нещата, които лейди гага върши в момента не би могла да извърши в миналато, защото хората щяха да я охулват много брутално.
всяка е уникална за времето си, това, което гага има като плюс е, че сега всички са много по-толерантни. това не я прави по-добра от мадона.

Това за двете мнения ще го запомня. Относно Гага vs. Мадона мисля да приключвам за днес, но държа на мнението си, че Гага е по-добър вокалист и музикант от другата. Лесно може да се направи справка в youtube. Когато казвам, че Гага е по-добра от Мадона, аз не отричам това което тя е направила за времето си. Просто и е време да се пенсионира с достойнство. :lol:

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 4 от 5 [ 63 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]