|
Дата и час: Пет Фев 07, 2025 11:29 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Филм: 47 Ronin (2013) Публикувано на: Нед Авг 18, 2013 1:52 pm |
|
Johnny Cage |
|
|
Регистриран на: Нед Мар 23, 2008 1:41 pm Мнения: 5065 Местоположение: Sofia
|
Режисьор: Карл Ринч В ролите: Хироюки Санада, Кари-Хироюки Тагава, Того Игава, Ринко Кикучи, Киану Рийвс, Ко Шибасаки, Джин Аканиши, Таданобу Асава Жанр: Екшън, Драма IMDB: http://www.imdb.com/title/tt1335975/Official Site: http://47roninchushingura.blogspot.com/Премиера в България: 27.12.2013 / Световна премиера: 25.12.2013Описание: Зрелищното 3D приключение ще направи зрителите част от разтърсващ сюжет, в който минало и настояще ще се сблъскат титанично, за да определят бъдещето на един народ. След като коварен феодал убива господаря им и завладява земите им, 47 самураи без водач поемат по пътя на отмъщението и се заклеват да върнат честта на народа си. Прогонени от домовете си и разпръснати надлъж и нашир, смелите ронини търсят помощта на Кай (Киану Рийвс) – мелез, който тe самите са обрекли на заточение. Заедно те тръгват на поход, в който ще попаднат в свирепия свят на митични чудовища, променящи облика си магьосници и чудати страшилища. В тази битка заточеният поробен изгнаник става тяхното най-страшно оръжие. Той ще се превърне в герой, вдъхновил шепата бунтовници да превземат вечността. Trailer:
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Филм: 47 Ronin (2013) Публикувано на: Пон Авг 19, 2013 9:23 am |
|
zlobcho |
|
|
Регистриран на: Сря Сеп 12, 2007 11:22 am Мнения: 5597 Местоположение: няма ме
|
Какво общо има американеца ли? Има една българска поговорка, която гласи: "Който плаща, той поръчва музиката." Има и друга, която гласи: "Най-силните американски войници са в Холивуд." Събери 2+2 и виж сам какво се получава. Знаеш ли откога се възмущавам и аз като теб, че примерно в Армагедон, още като го гледах на кино, американците спасиха света, а руснаците изпратиха само един пияница. Просто с времето се изгражда имунитет, във френските филми французите са главни герои, в английските - англичани, а в американските - американци. Такъв е живота. Обаче, мама им мръсна, бива ги американците да правят филми и като гледам ефектите, ще очаквам уникално по рода си зрелище.
|
|
|
Заглавие: Re: Филм: 47 Ronin (2013) Публикувано на: Вто Авг 20, 2013 4:23 am |
|
Logrus |
|
|
Регистриран на: Нед Апр 22, 2007 1:31 am Мнения: 8529 Местоположение: Hotel Moscow
|
justmyself написа: Изглеждадобре направено и забавно, но защо да е 47 ронини? Защо да не е `Източни герои` или `На изток от реалността`, или каквото там да е, стига да не е класическа история?
и аз си задавам този въпрос и освен очевидните два отговора (липса на въображение и желание да посеят на плодотворна почва) друго не ми хрумва ама и мен ужасно ме дразнят
_________________ グリフォン However, by that point you might be torn into pieces. 'til next time
Erza Almost like ... A scarlet flower, blooming fully with pride.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Филм: 47 Ronin (2013) Публикувано на: Пет Яну 03, 2014 3:05 pm |
|
Logrus |
|
|
Регистриран на: Нед Апр 22, 2007 1:31 am Мнения: 8529 Местоположение: Hotel Moscow
|
Направо не знам какво да напиша за този филм. Не е лош, ама никак не е зле направен, но нещо ужасно му липсваше да се превърне в мега якия батка (така де ...)
Просто сякаш липсата на опит беше водеща "грешка" във филма. Оставяше, поне при мен, една незадоволеност от това, което съм гледал. Не защото е лошо, пак повтарям, а защото не е доизкусурено. Примерно оня с татусите, дето беше по всеки плакат ... ами той нямаше никаква роля във филма. Героят на Киану също не беше "изграден" достатъчно убедително, да не говорим, че останалите 46 ронина минаха метър, както горе написа xPsychOx - неговите кучки.
Дамн ит, не беше достатъчно яко!!! Next pls!
_________________ グリフォン However, by that point you might be torn into pieces. 'til next time
Erza Almost like ... A scarlet flower, blooming fully with pride.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Филм: 47 Ronin (2013) Публикувано на: Съб Яну 04, 2014 4:33 am |
|
Al40po |
|
|
|
Днес ходих и го изгледах и който иска да знае защо са 47 да го изгледа или да си вземе книгата предполагам че и там ще е обяснено. Филма небеше зле и както каза Логрус-а сякаш наистина нещо му липсваше и то май беше че е сниман от американци.В целия филм 99,9% от героите бяха японци а всички говориха на хамерикански което ми уби и част от кефа във филма.Финалните бойни сцени също небяха интересно направени леко бозава беше битката на Киано с/у Вещицата.Защо при условие че може да използва магия я използва чак в края когато трябваше да спаси Принцесата и победи с 1 удар Както и да е Хареса ми как Дядката са резна.Битката на пристанището и как Ойши в леговището на Тенгу не си изкара меча.Но най ми хареса хореографията когато превземаха крепоста и че накрая не ги пожали и всички без 1 си резнаха корема .Иначе щяха да убият идеята на филма според мен. 7/10
|
|
|
|
Заглавие: Re: Филм: 47 Ronin (2013) Публикувано на: Чет Фев 27, 2014 7:23 am |
|
bg_voin |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|