Втората е много добра но това е защото обичам планини и есенно време а тази е точно като за мен.
Иначе обичам да снимам зимни и есенни пейзажи и изгреви и залези над морето заради това и снимката с птиците много ми хваща окото но аз си нямам толкова добър фотоапарат че да ги хвана в движение на моя ще изглеждат размазани дори и да сложа високо чувствителна лента
мНОООГО ХУБАВИ !!!!!!!!! За мен една снимка трябва да е красива и да изразява нещо, което да е истинско и магическо, което да те пренесе на самото място. Из между тези много има, които харесвам ^^ А и бтв варненци има го снимано и мостчето към островчето в езорото с лодките в градината снимано ^^
Заглавие:
Публикувано на: Нед Май 13, 2007 7:07 pm
thefolenangel
Всепризнат Спамър
Първата направо ме грабна, и другите са много красиви, но първта ми хареса особено много - водата, небето, едната птица как е разперила криле, а другите летят около нея - една фантастично уникална красота - по-едно време сякаш оживяха, но сигурно е било само въображението ми...^^
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 165 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения