Дата и час: Съб Фев 01, 2025 2:41 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 7 от 18 [ 257 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 18  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Shingeki no Kyojin
МнениеПубликувано на: Пет Авг 09, 2013 9:14 pm 
Аватар

Хех сега като видях изражението на Микаса и как се държи направо ме побиха тръпки, няма нищо общо с жалкото подобие в анимето. Поне според мен 48 беше доста добра глава и очаквам адското меле в следващата :)

Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Авг 10, 2013 2:21 am 
Аватар

Добра беше главата, но това което не ми харесва е че битките са много стакнати в полза на Ерен-Микаса, и просто не е интересно. Успяха едва едва да отвлекат Ерен и да избягат, и сега пак автора решава такава ситуация да поднесе. Типично по шоненски, нищо няма каквито и да е било последици за "добрите", и ако продължи да бъде така предвидима, май към дроп върви за мен...

МнениеПубликувано на: Съб Авг 10, 2013 9:07 am 
Аватар

Напоследък май наистина е така. В началото ми се струваше по-различно и повечето пъти хората като цяло бяха доста прецакани. Все още има време повечето да измрат от една внезапна поява на маимунката и да се реши проблема с главните герои :D (естествено без светата троица, макар, че и те са заменими хах)

Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Авг 10, 2013 7:13 pm 
Аватар

Точно "светата троица" са проблемните герои, за жалост.

МнениеПубликувано на: Съб Авг 10, 2013 7:53 pm 
Аватар

Така като го гледам най-много Армин да си отиде по някое време но другите двама няма как просто да ги махне. Ако им развали малко късмета наистина ще е добре но поне аз се надявам, че автора има още доста идеи и мангата няма да свърши скоро та ще може спокойно да си дойде всичко на мястото (в смисъл малко да ги изтрепе всичките тия хихи :twisted: )

Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Сеп 02, 2013 12:24 pm 
Аватар

Игледах анимето и реших саааамоо мъничко да погледна какво става по-нататък в мангата.....и естествено не се спрях докато не прочетох всичко.

Дано наистина откарат Ерен и Криста в ''селото'' си или там откъдето идват. Ще е много интересно да се окаже, че има фракции титани или някаква по-голяма война. И къде е бащата на Ерен? Някакси много интересно изчезна :)

Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Сеп 08, 2013 11:06 pm 
Аватар

Просто съм потресен как мангаката разказва играта на персонажи, които изглеждат незаменими... Армин добре ги таунтна, сега да видим дали Ерен няма да избухне и да изрине всичко като си спомни майка си и титана.

МнениеПубликувано на: Пон Сеп 09, 2013 12:55 pm 
Аватар

Тоя Ерив е баси лудия пич. Нищо не го спира. Пък тоя титан дето изяде майката на ерен си е пътник.

МнениеПубликувано на: Вто Сеп 10, 2013 6:48 pm 
Аватар

Не, сериозно, на милиметър съм от дропене на мангата. По-голяма шоненска повърня от тоя чаптър не бях чел от много отдавна.

МнениеПубликувано на: Вто Сеп 10, 2013 9:54 pm 
Аватар

^ top lel

МнениеПубликувано на: Нед Сеп 15, 2013 1:46 am 
Аватар

Амии за съжаление трябва да се съглася с Wind_Falcon. Мангата всъщност е много интересна, но много се разочаровах когато успяха да си върнат Ерен. Много щеше да бъде любопитно да видим най-после къде толкова искат да се върнат Райнер и Бертолд, да се разкрият повечко факти за конспирациите и тн. Много ме изкефи как в предишния чаптър Имир и Бертолд дефакто обясниха как някога са си били 100% титани и са изяждали хора, бих искал да видя лицето на Ерен когато го осъзнае >:D До тук мангата само ми оплита чувствата, като противопоставя любимите ми герои - не бих искал някой да убие Имир или Райнер, но в същото време няма как да не съпортвам Леви, Микаса, Жан и цялата гвардия (като изключим пикльото Ерен -.- ). Честно казано и пет пари не давам дали ще убият пикльото, ще го насекат на парченца, изтезават или каквито други неща измислят, даже ще се радвам от дъното на сърцето си, ноо уви.... светата троица никой не би я барнал, и тук вече мангата заприлича на типичен шонен ;(

Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Сеп 15, 2013 4:57 pm 
Аватар

Не са си върнали нищо и не знам защо така си мислите. Според мен така ще ги изколят сега, че само Микаса, Армин и Криста ще оцелеят като заложници. А и маймуната и е време да покаже какво може.

МнениеПубликувано на: Нед Сеп 15, 2013 11:04 pm 

dobyk написа:
Много ме изкефи как в предишния чаптър Имир и Бертолд дефакто обясниха как някога са си били 100% титани и са изяждали хора, бих искал да видя лицето на Ерен когато го осъзнае >:D(

Къде точно го казват? Търсих повярвай

Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Сеп 16, 2013 11:55 am 
Аватар

Имир *не знам в кой чап* си обясни, че едни 60-тина години преди това е била обикновен титан и че е погълнала куп хора, *включително въпросният познат на Reiner и Bertholdt) като в последствие е придобила/възвърнала интелекта си + явно способността да си връща човешкото тяло
Bertholdt обаче и аз нямам спомен да е обяснявал такова нещо, той ми се вижда като друг клас титани по произход

Бтв, мене също не ме радва цялата работа с отвличането и тн като ход, който сюжета можеше да поеме :/

МнениеПубликувано на: Пон Сеп 16, 2013 12:28 pm 

Аз каквото разбрах е, че Ymir е откраднала силата да се превръща в титан и обратно от някой от другарите на Райнер и Бертхолд, след това се е превърнала в титан и е обикаляла 60 години. Никъде не се изяснява преди кражбата дали е била човек или титан.

http://shingekinokyojin.wikia.com/wiki/Ymir в history-то дори пише, че след кражбата тя е можела да се превръща в титан

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 7 от 18 [ 257 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 18  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]