|
Дата и час: Чет Фев 13, 2025 7:06 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Коя книга четете/сте прочели за последно? ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Юли 31, 2013 7:48 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=48905_1382164823.gif) |
Mangetsu |
|
![](./images/ranks/rank3.gif) |
|
The tennant of wildfell hall ._.
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Коя книга четете/сте прочели за последно? ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Авг 07, 2013 11:08 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=49824_1378037182.png) |
Zemoch93 |
|
Регистриран на: Пет Ное 16, 2012 9:16 pm Мнения: 471 Местоположение: Plovdiv
|
Скоро завърших 14та Книга от Колелото на Времето ( Сууупер кеф ). И почнах Поредицата на Ейдриън Чайковски "Сянката на Умелите". Стори ми се интересна идеята по корицата , и колкото повече чета ми става все по интересна. Освен това пишеше че стилът е подобен на Джордж Р.Р. Мартин ( засега няма 18+ сцени но вече умряха 2-3 яки герой в които се влюбих от пръв прочет ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) ). Ако искате сравнение засега мога да кажа че в Сянката на умелите светът е много по развит технологически и няма да има походи 2 години от единият край на кралството до другия ( което е добро за мен ). И освен това има доста повече фентъзи елементи от Песента където 99.9% от хората само с мечове могат да се бият.
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Коя книга четете/сте прочели за последно? ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Авг 11, 2013 3:47 pm |
Mangetsu |
|
|
JohnnyQuid написа: Тhe picture of Dorian Gray The Great Gatsby
тъпни Lord of the flies
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Коя книга четете/сте прочели за последно? ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Авг 13, 2013 4:08 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=43460_1464593437.jpg) |
DearFear |
|
Регистриран на: Нед Фев 13, 2011 1:41 am Мнения: 403 Местоположение: Варна
|
DearFear написа: Влад Талтош: Убиец на Свободна Практика и том втори
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Коя книга четете/сте прочели за последно? ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Сеп 03, 2013 2:34 pm |
Mangetsu |
|
|
Жан Батист Молиер - "Тартюф" Никак не е зле
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|