Преди бая време мернах една реклама по един канал,не помня точно кой беше...Мисле,че беше трейлър на някакъв филм и ето какво помня: една жена,слаба,с къса черна коса вървеше в подлез(или тунел) и беше с хендсфри,от където някакъв мъж й говореше.Тя вървеше от единия край на подлеза,а от другия вървяха срещу нея 2-ма или 3-ма костюмирани мъже(цветът на саката беше бежав ако не се лъжа).Изглежда те бяха "лошите" и търсеха жената,защото е направила нещо.Мъжът от хендсфрито каза на жената,за тези типове и тя,вървейки взе хладнокръвно решение: стените бяха изцапани с нещо черно,тя си протегна ръката и движейки се изцапа ръката си с черното нещо,после го размаза по лицето си,за да наподобява грим,разроши си косата,разкопча си дрехите за да изглежда по "бунтарско" и с наведена глава се сля с група метъли,които се движиха малко пред нея.Изглеждаше точно като тях и беше малко вероятно някой да я различи.Сред тълпата с хора, "лошите" мъже не можаха да я намерят и я подминаха.
Това е което помня,надявам се да сте разбрали за кой филм говоря. tl:dr Прочетете го цялото,няма кратка версия
Заглавие: Re: Бързи въпроси и отговори
Публикувано на: Съб Апр 13, 2013 1:50 am
`FireStarter`
Преди 5-6 година мисля, че беше, нашумя една бг рап песен. Помня, че се споменаваше нещо за студенти, но най-много ми хареса, че беше силно патриотична. Мисля, че имаше нещо свързано и с Шипка. Ако някой се сеща за песента, моля да сподели!
Публикувано на: Чет Авг 29, 2013 10:24 pm
`FireStarter`
И да не е тая дето търсиш,пак е страхотно изпълнение по темата Иначе аз търся някои сериал или филм с главен герои тип алън шор(the practice,boston legal) и хаус(house md).Които ги е гледал,знае какво имам предвид
Преди време, гледах едно, мисля, че беше британско, шоу където няколко чужденци ходят на вечерно училище за да учат английски. Учителя беше британец, млад, с къса коса....водеше се комедийно шоу. Ако някой се сеща, моля да сподели.
Публикувано на: Нед Сеп 08, 2013 10:34 am
zlobcho
Регистриран на: Сря Сеп 12, 2007 11:22 am Мнения: 5597 Местоположение: няма ме
Едно време, когато Кейбъл България още не беше взела Глобо, те имаха собствен канал и там го даваха. Беше английски комедиен сериал. Вярно нискобюджетен беше, но пък беше голям смях наистина. Нещо като "Добър вечер, г-н учителю" или нещо от сорта на ученически поздрав заглавието. Много се смях на него наистина. Ако се сетя как беше по-точно залгавието, пак ще ти пиша. п.п. С малко ровене из нетя излезе. Името му е Mind_Your_Language. Ето и доказателство:
Публикувано на: Нед Сеп 08, 2013 1:49 pm
xPsychOx
Регистриран на: Пон Юли 06, 2009 1:08 am Мнения: 1786 Местоположение: The Fap Cave
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 11 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения