|
Дата и час: Чет Фев 06, 2025 11:39 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Bakemonogatari {Лято 2009} Публикувано на: Сря Юли 31, 2013 8:45 am |
|
delinquen7 |
|
|
|
Btw за сестрите също си в грешка, но там не съм особено сигурен затова нека приемем, че си прав, а и не ми се навлиза в други спорове. Но действително едно аниме за да присъства в него юри било то и като фенсървиз трябва да е на лице някакъв акт или потвърждение за такъв. Все пак говорим за на любов м/у момичета. Примерно не знам дали сте гледали Shinsekai Yori там имаше типичен пример за юри и яой фенсървиз, понеже не беше тендеция, а нещо показано в 2 епизода и далеч не беше обособено като жанр в предварително дадените в анидб-то и другите сайтове. Даже вървяха майтапи, че това Yori било съчетание от Yaoi и Yuri и тогава за малко да го дропя понеже си помислих точно, че ще е тенденция, а от яоя ми се драйфа по разбираеми причини. До колкото си спомням една от сестрите имаше фетиш към брат си тоест Арараги, а той горкия си залиташе към сискон. Но при японците това не е нещо, за което да се вдигат олелии. Както съм казвал и на други места еротиката тоест еччито в Моногатаритата наистина ми харесва особено в случаите на Хитаги, Ханекава, Шинобу(<3) и Сенгоку било то заради арта или самите ситуации/сцени. При повечето еччита нещата са или клиширани и те избива на смях, твърде просташки или и двете заедно. Примерно най честото клише някой се спъне и хоп главата върху циците/под полата на някоя мацка си или се блъснат и оня понечи да се опре на пода и хваща пак балконите.. си е чиста глупост.
|
|
|
Заглавие: Re: Bakemonogatari {Лято 2009} Публикувано на: Сря Юли 31, 2013 9:28 am |
|
velush |
|
|
|
Са ше кажете, че във Freedom няма педерастии, щото не го правят... Мисля, че и двамата се проваляте в интерпретирането на една най-проста информация. Цитат: Btw за сестрите също си в грешка Ъъъ...в легло...чисто голи...прегърнати...сигурно им е бил студено...горкичките...
_________________ Mama, don't whoop little Buford Mama, don't pound on his head Mama, don't woop little Buford I think you should shoot him instead
BANG!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Bakemonogatari {Лято 2009} Публикувано на: Сря Юли 31, 2013 5:29 pm |
|
lovelyangel666 |
|
|
Регистриран на: Вто Апр 10, 2007 5:01 pm Мнения: 5243 Местоположение: Outer Heaven
|
На кривата ракета космосът й е крив. Както казах, за един-два subtle reference-a въобще си сънувал, че Gahara има някакви наклонности към Kanbaru. А историята познава и случаи, в които сънуваш и педали там където ги няма, за това не ти е за първи път.
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Bakemonogatari {Лято 2009} Публикувано на: Сря Юли 31, 2013 6:18 pm |
|
velush |
|
|
|
Цитат: сънуваш и педали там където ги няма Тогава де бъзиках...ма никой не се смя...щото пак бяхте кьорави за подобно тълкувание...и доколкото помня ти конкретно избълва някакви големи глупости за мъжкия хомосексуализъм. Та си оставам с впечатлението, че повредата е някъде по вашите телевизионни приемници. Обещавам - това ми беше последния пост по темата.
_________________ Mama, don't whoop little Buford Mama, don't pound on his head Mama, don't woop little Buford I think you should shoot him instead
BANG!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Bakemonogatari {Лято 2009} Публикувано на: Сря Юли 31, 2013 6:22 pm |
|
lovelyangel666 |
|
|
Регистриран на: Вто Апр 10, 2007 5:01 pm Мнения: 5243 Местоположение: Outer Heaven
|
Не знам за кога говориш да си се бъзикал... Аз имах предвид темата за Gankutsuou. А повредата в твоя телевизионен приемник е някаква свръхчувствителност на сателита, която преувеличава хомосексуалните намеци (че дори ги превръща и в mutual). velush написа: Обещавам - това ми беше последния пост по темата. Благодаря, време беше R.I.P. †
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Bakemonogatari {Лято 2009} Публикувано на: Пон Сеп 02, 2013 10:55 pm |
|
crazy_little_crow |
|
|
|
Shinobu all the way <3 Имам чувството, че таи арка по-скоро са я посветили на Шинобу, отколкото на Майой x3 Не че се оплаквам де .... Аз и двете много ги харесвам принципно, но виж Шинобу в онази юката ми обра точките ^///^ Oсвен това с тези прескачания във времето и паралелните реалности арката е дори още по-интересна. Хубаво е, накрая да видим колко много Шинобу всъщност държи на Арараги - все пак е вампирясала цялата планета и е избила всичко нормално на планетата в паралелния свят ^^;; PS
_________________ Makoto by Erendis <3 <3 <3
If life gives you lemons, make grape juice and let the world wonder how the hell you did it ^.~
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Bakemonogatari {Лято 2009} Публикувано на: Пет Дек 20, 2013 1:11 pm |
|
crazy_little_crow |
|
|
|
Тц, тц, тц ... никой ли не следи сезона Не мога да го повярвам предвид, че evil bastard-a се появи отново. И еволюира от evil bastard в awesome evil bastard xD Yay! Onii-chan, Peace Peace! И понеже трябва да дам и право на фенгърлата в мен да се изрази: И за да дам малко храна за размисъл, ето малко от комуникацията между Гахара-сан и Кайки ... S: Hey Kaiki. Are you feeling lonely? You keep calling me night after night. K: Senjougahara, I’d like to ask you something. S: What? I’m wearing blue underwear today. K: Wake up, Senjougahara. S: I am up! Mumble mumble…(Japanese vocal for the mumble part being “munya munya”) K: Don’t give me that. S: Zzzzz (She pronounces each Z individually) K: You’re not even sleep-talking anymore. You’re just asleep! Рисунките на Кайки няма да ги коментирам (every evil badass has shady drawing skills xDDD) Сега ще се намеси и моето любимо момиче - Ханекава (и преди да сте казали нещо - Арараги и Гахара си ги шипвам, но Ханекава си я обичам най-много ;-;). С тази шарена коса е същинско hnnggg <3 Yay !
_________________ Makoto by Erendis <3 <3 <3
If life gives you lemons, make grape juice and let the world wonder how the hell you did it ^.~
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Дек 20, 2013 1:59 pm |
|
dadaadda |
The No-Goodnick |
Регистриран на: Пет Май 04, 2007 5:05 pm Мнения: 9845 Местоположение: PervTown
|
crazy_little_crow написа: Тц, тц, тц ... никой ли не следи сезона Просто никой не е направил тема, в която да се коментира Въпреки, че се съмнявам и тогава да има много коментари xD
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|