Дата и час: Съб Фев 08, 2025 8:43 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 3 от 5 [ 61 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Blood Lad (лято 2013)
МнениеПубликувано на: Пон Юли 22, 2013 1:24 am 
Аватар

Става интересно е.Забавно но и сериозно в същото време.
Ако сериозната част надделее следващите епизоди още по-добре.
Но историята се движи бързо и това е хубаво.

МнениеПубликувано на: Пон Юли 22, 2013 11:28 am 
Аватар

То остава и бавно да се движи, след като ще е едва 10 епизода. :lol:

МнениеПубликувано на: Пон Юли 22, 2013 7:43 pm 
Аватар

След втори епизод, смея да твърдя, че анименцето е забавно.
Напред към трети епизод. :arrow:

Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 23, 2013 9:57 am 
Аватар

Аз нещо нямам воля за трети...дроп.

I think you should shoot him instead

BANG!
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 23, 2013 4:48 pm 
Аватар

Благодаря, че ни се отчиташ подробно за всяко дропнато заглавие, въпреки че е съвсем излишно, you know :lol:

That aside, вече започвам да схващам какво му е "seinen"-ското на това заглавие. По някакъв начин се опитват да вкарат нещо като одисея (сега и тоз баткото се появи, който сигурно също не знае какво пише в проклетата книга) и малко клонят към някои adult теми... Но само малко.

itachiuchiha88 написа:
Бог прощава, Ибачи - не.
velush написа:
Къв е смисълът да трупаш уийб точки, щом в магазина не продават тигани или чаршафи с намаление за тях?
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 23, 2013 5:31 pm 
Аватар

Цитат:
съвсем излишно

Просто исках да изразя отношение към заглавието. Можеше примерно да го следя, без да искам да казвам нищо.

Виж, ако на някой не му харесва какво споделям, е друг въпрос...
Но пък ти не ми изглеждаш, като фанатичен привърженик точно на Blood Lad, та значи дори не ти пука за отрицателното ми мнение (то и да го харесваше, едва ли щеше да ти пука толкова :lol: ).

Апропо, не си спомням някой да си е спестил отрицателните впечатления за някое от любимите ми или поне средно интересни заглавия. Що трябва да се стискам? :confused:

Пък и в случая ми е по-скоро безинтересно, а не че го скъсвам от критика (за разлика от "задължителното" и "анимето на десетилетието" :wink: ).

BANG!
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 23, 2013 6:52 pm 
Аватар

Не, въобще не ми пука, освен че се повтаряш. И преди когато цъках стрелкичката да видя, че е писал velush, знаех че ще прочета нещо смислено и най-малкото остроумна контра на някое фенбойче. Сега като цъкна на стрелкичката, виждайки, че последното мнение е на velush, знам че непременно ще видя "Изгледах втори епизод, вкараха много драма, дроп.". Дори и аз се изморявам да чета едни и същи работи. Next thing, или си се изхабил, за да няма нищо какво повече да кажеш за едно заглавие освен горното в кавички (даже понякога си мисля, че ще ти е по-лесно да му дадеш copy-paste) и виждаш драма и мелодрама навсякъде, или този сезон е просто адски шитав. Може би има и по малко истина от двете.

Колкото до конкретното заглавие, еми не, не съм велик фен на Blood Lad (още повече, че както споменах преди време няма абсолютно нито един VA от моите фаворити), ама за 10 епизода мисля, че дори на теб няма да ти коства огромно усилие.

И не става въпрос за отрицателни впечатления. Тези твои изказвания не са дори впечатления. Казвам го не за друго, а защото това е форум за дискусии, а на такива мнения аз поне няма какво много да им дискутирам. Хората, които сипят критика поне проявяват някакво отношение към заглавието, а за един безличен пост няма къде особено да се заловиш и да дискутираш. Такива постове имат също толкова дискусионен смисъл, колкото и дежурните "ще се гледа/няма да се гледа".

itachiuchiha88 написа:
Бог прощава, Ибачи - не.
velush написа:
Къв е смисълът да трупаш уийб точки, щом в магазина не продават тигани или чаршафи с намаление за тях?
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 23, 2013 7:50 pm 
Аватар
TokiSubs

Същото важи и за типа мнения "Този епизод ми хареса. Next ->" :lol:

Аз пък мога да кажа, че трети епизод беше доста по-добре от първи и втори.
Много добре върви анимето като за 10 епизода. Интересно ми е какъв край ще лепнат накрая и каква популярност и продажби ще добият, и дали ще направят втори сезон, ама малко ми е предварителен въпросът, при положение, че има какво друго да се коментира. Виж, в трети епизод вкараха доста убаво мачле. :lol:

Никой няма да дойде и да ни спаси, ако ние самите не искаме да се спасим.
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 24, 2013 10:11 am 
Аватар

lovelyangel666, няколко неща -
1. Хората ме научиха и вече не ми се хващат на провокациите...та не стават хубави спорове/дискусии. :lol:
2. Аниметата от тази година са толкоз постни, че не си заслужават усилията за дискутиране.
Примерно "Сребърната лъжица" ми е досаден и не ми се занимава с анализ (в какъвто искаше да ме вкараш).
3. Е, не може човек перманентно да има интересни идеи. Естествено, че съм се изхабил.
4. Част от нещата за които пиша, не са въобще в обхвата на твоите интереси.
5. Каквото и да инсинуираш, израз от сорта "Гледах 3-ти епизод и ми хареса много." е точно споделяне на впечатления.
Ако искаш по-подробно описание, може да поискаш такова в някоя от темите за аниметата, които ми харесват...обаче тук влиза в сила т.4.
6. Аз самият съм фенбой и търпя същата критика, каквато и тези, които подлагам на такава.

Blood Lad го дропвам, защото някак ме оставя безчувствен. Познати delinquent, вампирски и шоненски шегички + trope-ове...
Графиката и керъктър дизайнът не ме оттрещяват с някаква невиждана оригиналност. Примерно Uchouten Kazoku също има семпъл дизайн, но той е хитър и интересно измислен (ушите - йеее!). Този тук е само комичен.
Да, 10 серии няма да са тежки за гледане...ама е и още по-лесно да не ги...

BANG!
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 24, 2013 4:55 pm 
Аватар

Който не му хареса дадено аниме най естественото нещо е да го дропи не виждам какво толкова има да се обсъжда? :D Човека решил да се отчете, че го дропи в телеграфен стил и толкова, няма да е нито първият нито последният. И аз преди бях тръгнал да обяснявам в един друг форум, че никой не го интересува дали си гледал нещо или не си го гледал и че е безмислено изобщо да си правиш труда да правиш цял пост за едно изречение ама после осъзнах, че няма нужда от такива обяснения и призиви за по голяма креативност. То като не ти харесва нещо и си го дропнал в началото няма и за какво да пишеш толкова (освен ако не си садист като мене и не обичаш да забиваш пирони в ковчега xD) виж друго е ако просто кажеш, че ти харесва, а не обясниш защо поне малко от малко - "Гледах го! Оле много ми хареса!" --> WTF?! xD

Иначе за Blood Lad както казах и в предишният си пост на мен определено ми хареса само, че лошото е че пак направих глупостта да прочета мангата още преди да почнат да излъчват анимето и си спойлнах всичко..(добре, че поне при Shingeki no kyojin запазих самообладание:D)! Тупалките в изминалият епизод поне показаха малко от малко наченките на сейнен, а съмненията мисля, че ще се разсеят в по следващият епизод, когато е баш битката и би трябвало да има доста ефектни сцени, а противникът на Стаз е определено колоритен, ще видите защо. Идват и два доста интересни персонажа, единият пряко свързан с последната сцена от този епизод. Хареса ми как изкараха Хидрабел, същата кучка както в мангата си е, а Улфито ми хареса как му бяха направили гласа докато е във вълчата си форма..еваларка отсрамиха върколаците!

МнениеПубликувано на: Сря Юли 24, 2013 6:37 pm 
Аватар

svenxxx написа:
Същото важи и за типа мнения "Този епизод ми хареса. Next ->" :lol:

Тези не са толкова мейнстрийм още, класиката е "ще се гледа" и "задължително в MAL листата!" (нищо, че самата абревиатура MAL съдържа "list" в себе си; г/д като BFF forever се получава) Но и на това има време да се научат.

svenxxx написа:
Много добре върви анимето като за 10 епизода. Интересно ми е какъв край ще лепнат накрая и каква популярност и продажби ще добият, и дали ще направят втори сезон

Imho просто се опитват да направят реклама на мангата, за да я популяризират. Brains Base не са известни с адаптациите си по завършени неща, most recent example - Tonari no Kaibutsu-kun (да не се връщаме към Durarara или пък Baccano, което беше съвсем в люцерната :lol: ). Не че и имат кой знае колко излязъл материал, за да се разхвърлят повече. И не, най-вероятно няма да правят втори сезон.

itachiuchiha88 написа:
Бог прощава, Ибачи - не.
velush написа:
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 24, 2013 6:43 pm 
Аватар

Кърти мифки ! Кефя се отвсякъде. Хем е забавно хем е интересно хем има и битки.
Супер аниме кат за разтоварване ей така да си го гледаш за удоволствие.

МнениеПубликувано на: Пон Авг 05, 2013 11:49 pm 
Аватар

Яко е анимето :)

Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 12, 2013 9:27 am 
Аватар

Ка - Ме - Ха ..........

Ахахахаха, не мога да повярвам, че го вкараха това :wow: пълна изродщина, сцепих се да се хиля и на реакцията на мацката :peace:

Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Сеп 01, 2013 12:37 pm 
Аватар

8ми изгледах, 9/10 so far !

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 3 от 5 [ 61 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]