|
Дата и час: Пет Фев 07, 2025 8:11 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1 [ 9 мнения ] |
|
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Маркиране на отделни раздели от иконата за мнения Публикувано на: Пет Юли 19, 2013 12:24 pm |
|
Love child |
Feed you with a kiss |
Регистриран на: Нед Апр 23, 2006 11:49 am Мнения: 3363 Местоположение: Daten City
|
От много време искам да го предложа това и не знам дали е възможно, но съм го срещала по други форуми, та нека се пробвам. Предложението ми е като се цъкне на иконката, показваща, че в даден раздел има нови мнения, този раздел да бъде маркиран като прочетен. Тоест: Седиш и гледаш, че в раздел "ОСТ" на Аниме форума иконката свети, показваща че има нови мнения. Само че, аз, например, нямам желание да вляза да видя какво ново има, нито пък искам да вляза да маркирам темите като прочетени, а не ме кефи да ми примигва. В случая просто кликам на иконката, сочеща, че има нови мнения и всичко автоматично се маркира като прочетено. Мога да дам пример с форум, в който ползват подобна система, но не знам дали няма да се приеме като реклама. Не знам с нашата система доколко е възможно, но би било хубаво да се имплементира, ако имаме тази възможност. Аз лично не обичам да маркирам абсолютно всичко като прочетено, но и съм прекалено голям мързел да вляза във всеки форум поотделно, за да маркирам прочетеното или това, което не ме кефи.
|
|
|
Заглавие: Re: Маркиране на отделни раздели от иконата за мнения Публикувано на: Пет Юли 19, 2013 1:08 pm |
|
svenxxx |
TokiSubs |
Регистриран на: Съб Мар 13, 2010 5:36 pm Мнения: 5003 Местоположение: Нейде из родопското село Пловдив
|
А защо просто не влезеш в някой раздел и не натиснеш това, без да маркираш каквото и да е? Edit: Ся като се зачетох в мнението ти, и осъзнах, че ти това го правиш, ама искаш да ти е още по-мързеливо.
Хората често приемат традициите на техните предци, без да се съмняват, защото е по-лесно, отколкото да поемеш контрол над собствения си живот. Никой няма да дойде и да ни спаси, ако ние самите не искаме да се спасим.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Маркиране на отделни раздели от иконата за мнения Публикувано на: Пет Юли 19, 2013 1:25 pm |
|
Vego |
Мародераторче |
Регистриран на: Чет Май 10, 2007 5:27 am Мнения: 15576 Местоположение: Kame House: Where the beaches are fine, and the bitches are finer.
|
[spam] svenxxx написа: Яко си се заиграл със стрелкичките, обаче. =D [/spam]
|
|
|
|
Заглавие: Re: Маркиране на отделни раздели от иконата за мнения Публикувано на: Съб Юли 20, 2013 12:06 pm |
|
Thaumaturgist |
|
|
Регистриран на: Пет Сеп 29, 2006 3:53 pm Мнения: 7578 Местоположение: В разпадащата се аура на БДЖ
|
Аз пък предлагам сходна идея. Сега, не знам на другите скинове как е, ама на аеро поне го няма това, което предлагам. А именно - като цъкнеш на даден раздел (да речем манга) и да имаш опцията да го маркираш като прочетен раздела
|
|
|
Заглавие: Re: Маркиране на отделни раздели от иконата за мнения Публикувано на: Пон Юли 22, 2013 10:12 am |
|
Love child |
Feed you with a kiss |
Регистриран на: Нед Апр 23, 2006 11:49 am Мнения: 3363 Местоположение: Daten City
|
Love child написа: Аз лично не обичам да маркирам абсолютно всичко като прочетено, но и съм прекалено голям мързел да вляза във всеки форум поотделно, за да маркирам прочетеното или това, което не ме кефи. В смисъл... следя си някви форуми, но не винаги имам времето или желанието да ги погледна. А не искам и да маркирам всичко като прочетено Да не говорим за параноята ми, че докато маркирам всичко, в някой форум, който ме интересува, ще се пусне ново мнение и аз ще маркирам и него. В много случаи оставам със светещи хентай раздел и подфорума за срещи... примерно
|
|
|
|
|
|
|
|
Страница 1 от 1 [ 9 мнения ] |
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|