Е и аз да постна тука.. Беше страхотен рожден ден
Като цяло не очаквах да се запозная с толкова много хора. Някои от преди ги помних, някои си бяха чисто непознати лица. Абе поне едно 20 човека, и те всичките някакви сладури. :3 От толкова много имена, и никове направо главата ми се замая. xD
Цялостното представяне беше хубаво.. Много не видях от амв-тата, които поствахме така съсредоточено в темата. xD Музиката беше на ниво. Понякога не си чувах и мислите, ноо~ какво пък толкова - на рожден ден трябва да е силна музиката. xD
Мм даа.. KISSSY си го каза че трябва някой да научи Дес да не крещи, защото минавам аз тъкмо покрай тонколоните, и само нашият човек се изкрещя в този момент, чак изтръпнах.
Коуспплея беше добър.. Не можах да видя представянето на всички участници, най-вече защото тъкмо застана някъде където да виждам поне мъничко, и някой по-висок ще се набута пред мен. >.<
Тортата беше добра..Който пита ние 20 човека отидохме да ядем, и по едно време някой казва "Хайде бързо да плащаме сметката че за разрязали тортата."
Иии каквото станало, станало. Догодина пак. Тази година имаше хубави моменти. xD
Абе общо взето поздравявам всички дето взеха участие. Добре се справихте