|
Дата и час: Съб Фев 08, 2025 12:16 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: ==||=== Berserk ====> ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Яну 14, 2013 10:59 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=28527_1429526198.png) |
isena |
|
![](./images/ranks/rank3.gif) |
Регистриран на: Вто Сеп 16, 2008 3:02 pm Мнения: 358 Местоположение: DE
|
Е разгеле стигнахме и до там. Двойните страници бяха прекрасни
_________________ ..
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: ==||=== Berserk ====> ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Юли 25, 2013 6:26 pm |
![Аватар](https://i.imgur.com/ZiBF4De.gif) |
lovelyangel666 |
|
![](./images/ranks/rank10.gif) |
Регистриран на: Вто Апр 10, 2007 5:01 pm Мнения: 5243 Местоположение: Outer Heaven
|
Spokesman Of Madness написа: не го знам к'ви ги върши сега Играе Idolmaster
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: ==||=== Berserk ====> ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Окт 26, 2013 12:26 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=1766_1420823702.png) |
StormBlade |
|
![](./images/ranks/rank3.gif) |
Регистриран на: Вто Дек 27, 2005 11:21 pm Мнения: 295 Местоположение: Midland
|
Според последните данни, YA(Young Animal) дали на Miura-san почивка/пауза, през която да навакса с мангата. Така, че ако не друго в бъдеще ще има по малко паузи... дано. От друга страна, брой след брой списанието спада като тираж, тъй като берсерк феновете нямат мотив да купуват YA. Което показва колко зависими са от нея. God Tier мангата ще се завърне, всякакъв слух свързан със здравословните проблеми на Miura, са евтино тролене. Също така не вярвайте на reditfags. От интервюто с K. Miura, забравих коя, но мисля че беше 2000 някъде, е споделил че около 70% от материала е приключен. Elfenheim sometimes 2014 LOLOLOLOLOLOLOLO11!!!1!!!
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: ==||=== Berserk ====> ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Окт 27, 2013 5:17 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=6528_1515365020.png) |
Wind_Falcon |
|
![](./images/ranks/rank10.gif) |
Регистриран на: Съб Яну 20, 2007 2:32 am Мнения: 8640 Местоположение: The Megastructure
|
Това е въпросното интервю, 2009-та година: http://www.skullknight.net/forum/index. ... #msg166308Тези твои последни данни ми изглеждат спекулации. Принципно се знае че през всички почивки досега, Миура работи над мангата под една форма или друга (най-вероятно умуване как да я продължи). Също така се знае че когато рисува чаптър, с графикът посочен от самият него в същото интервю, му отнема 2 седмици да я завърши. Затова когато не е в почивка и пуска няколко чаптъра преди "Till next time!" разтоянието между тях е около 2 седмици. Иначе това за Young Animal е така, но предвид почивките, и особено сегашната, която наближава 1 година, по-скоро си мисля че Миура ще смени списанието в което го сериализират отколкото да тръгне да спасява YA с редовни глави. Иначе и аз искам редовен Berserk, но Миура тотално унищожи и най-малката ми надежда. Не знам въобще в сегашният му живот Berserk колко важен е за него. Смисъл години наред не даваше мангата му да се анимира защото е знаел че хората които са искали да правят проекта не са били достатъчно компетентни, и ето ни с отвратителната трилогия зад нас, и цял "saga project" чакащ за вбъдеще. Честно казано това което най-много ме влудява не е това че няма нови глави, а че не знам какво прави Миура през това време. В манга списанията има нещо като "кътче на автора" където различните художници споменават неща от всекидневието им. Миура през годините многократно е споменавал че е самотен и прочее (предвид мангата му не се и учудвам), ако няма Berserk защото работи по въпроса ще съм дори щастлив, но ако седи вкъщи и бие чекии на Idolmaster или производна популярна простотия в Япония, няма да се разберем...
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|