|
Дата и час: Сря Фев 05, 2025 11:11 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: 8 години AnimeS-bg.com - 6 юли - коментари Публикувано на: Пон Юли 08, 2013 12:46 am |
|
shymi |
|
|
Регистриран на: Нед Май 06, 2007 2:14 pm Мнения: 301 Местоположение: Orbis Nox
|
Сега се загледах, че само снимките съм качил, а коментар - никакъв. Значи ще да се поправя тая грешка Като за първи път да се вясна на такова събитие всичко беше страшно! Сosplay, K-pop батъла и турнирите в съседните зали бяха страхотни. Единственото, за което съжалявам е, че се бях закачил за двама от тримата ми пристигнали гости от Търново, които поради някаква причина решиха да се саднат и да окупират местата си, а не се закачих за третия(знаеш кой си, гадино ), който през повечето време беше някъде "там" из тайфата. Иначе добра организация и освен на хората, които се бяха захванали с цялото мероприятие, благодаря и на спонсорите, които са ударили едно рамо на събитието по един или друг начин. П.П. Ще взема май да пропиша по-често във форума след това
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: 8 години AnimeS-bg.com - 6 юли - коментари Публикувано на: Вто Юли 16, 2013 6:53 pm |
|
blink182 |
Модератор |
|
Забавно интервю което е 15-18 мин. а не 30. 700+ човека за рождения ден е добра бройка очаквах ~600.Дано както викаш със 100 човека отгоре всяка година
|
|
|
Заглавие: Re: 8 години AnimeS-bg.com - 6 юли - коментари Публикувано на: Сря Юли 17, 2013 5:37 pm |
|
Love child |
Feed you with a kiss |
Регистриран на: Нед Апр 23, 2006 11:49 am Мнения: 3363 Местоположение: Daten City
|
да ги снима? какъв е смисъла да се снима от екрана за прожекции, след като всичко го има в тубата и то - с хубаво качество?
|
|
|
Заглавие: Re: 8 години AnimeS-bg.com - 6 юли - коментари Публикувано на: Чет Юли 18, 2013 1:17 pm |
|
Eien Ryuu |
|
|
Регистриран на: Сря Юли 18, 2007 1:06 am Мнения: 9939 Местоположение: In the unreal reality of Rousse.
|
Хайде и аз да метна кратък коментар. Общо взето си изкарах яко както всеки път, в приятната компания на небеизвестните Таумата и Бънкича които не ги свърташе на едно място общо взето. Мамка му, те просто дебнеха за почивките, че да почнат да сталкнат косплеърите... (шегичка) Ама си беше забавно, всичките групи по K-pop-а направиха изумително шоу. Дори бордовите игри определено бяха интересни; онази с тотема трябваше да си с егати реакциите. А пък с пандемията паднахме бавно и славно... Тортата беше опредеУено *ммм* вкушшна... Жалко, че Ичи и Жан a.k.a. Нинджа бяха обсадени буквално за секунда от множеството за парченце. Че и на всичкото отгоре по едно време пластмасовите чинийки свършиха и се раздаваха на салфетки. Транс, да имаш едно наум за догодина. И като споменах Ичи, пак да благодаря (дап, отново и отново, какво да се прави, културен съм, gentleman съм... ), че бе така любезна да ме приеме. Защото така малко на пожар се наложи да си търся за пренощуване. Damn БДЖ!!! И да не се обяснявам надълго и нашироко, ето линковете за снимките (пфф, трудно се намират сайтове за шеринг без регистрация...): http://www.fileconvoy.com/dfl.php?id=g3751d7c39bb7467d99933143846571ac5bc26f492http://www.filebox.com/bgyil79vcu2zhttp://dox.bg/files/dw?a=30d65277efВземете ги докато са още пресни!
|
|
|
|
Заглавие: Re: 8 години AnimeS-bg.com - 6 юли - коментари Публикувано на: Чет Юли 18, 2013 2:52 pm |
|
Thaumaturgist |
|
|
Регистриран на: Пет Сеп 29, 2006 3:53 pm Мнения: 7578 Местоположение: В разпадащата се аура на БДЖ
|
Eien Ryuu написа: Ичи, пак да благодаря (дап, отново и отново, какво да се прави, културен съм, gentleman съм... ), че бе така любезна да ме приеме. lucky guy
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|