|
Дата и час: Сря Фев 12, 2025 9:55 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
|
Заглавие: Re: Филм: Superman (Man Of Steel) (2013) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Юли 07, 2013 2:08 am |
![Аватар](http://i232.photobucket.com/albums/ee34/KISSSY_P/avlm.png) |
KISSSY |
Spamoza Vulgaris |
Регистриран на: Пон Май 21, 2007 12:27 pm Мнения: 8529 Местоположение: On the highway to hell
|
това беше филма за който най-много грешах тази година мислех, че ще е ЯКО тъп......и че много ще съжалявам за парите в това време той беше забавно тъп, т.е. очевадните дупки в плота не ме накараха да искам да си излезна по средата на прожекцията, препратките бяха забавни (I AM YO FATHAAA) и най-големия проблем, на който се натъкнах, беше мистерията как по дяволите Супермен успява да си избръсне Суперкосматата гръд между сцените - дали със супердращене или със суперлазерно синия поглед. ATTENTION! SPOILERS, OF WHICH I DO NOT CARE MUCH AHEAD! (да не кажете че не предупреждавам) Това, че счупи врата на гадняра заради вероятността да разреже тричленно семество, но не изпита нуждата да го направи ПРЕДИ да разруши половината планета е просто поредния giggidy момент и човек НЕ ТРЯБВА да се спира на него. ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) #ignoreplotholes не съм бъркала толкова и за главен герой.....бях твърде убедена, че липсата на лимбата, слиповете и първичен чар у актьора ще осерат впечатлението and then again I was totally wet before I left the movie theatre..... ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) чак ми стана мъчно, че тва е филм привидно правен за фенбойчетата, когато си беше чист женски фенсървис танцуващия с вълци отиде да танцува с вълците (ураганно), Гладиаторът беше епичен както винаги (<3 ya, Russel, you drunk, violent bastard <3) И ИСКАМ ДА ВИДЯ ТОВА ПРОКЛЕТО ПРОДЪЛЖЕНИЕ и да излезна с такава огромна усмивка и общи мисли с evilmind Явора както тая вечер. P.S. Did i mention the fact that Henry was effin HOT or yes?!
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Филм: Superman (Man Of Steel) (2013) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Юли 07, 2013 12:27 pm |
![Аватар](http://imgc.allpostersimages.com/images/P-473-488-90/37/3704/UV2AF00Z/posters/psycho-anthony-perkins-1960.jpg) |
Squall_1st |
* |
|
Ебаси гадно формулирания пост, Киси. Със сигурност има яко написани неща, от това което видях си написала нещо интересно, но така подредено направо психически ме смазва. :/ Само да допълня, че ми е ясно, че не ти дреме за моите постове и моето мнение, пиши си - аз си коментирам и остатъка от поста ми няма да е посветен на вашето потекло.
---
Това е филмът, който най-много очаквах тази година. Керектърите не са достатъчно развити, но всички излишни неща са извадени от филма - все още не са споменати, не че не съществуват. Говорим за криптонит, движене със скоростта на светлината и прочее. - Суперменският костюм, със знака на Джор-Ел (изигран от невероятния Crowe) беше странно изоставен в кораб на 20, 000 години. Но той беше някакъв lead researcher и това си беше лично неговият знак (на убежището му, на костюма му, на всичко), така че не е изключено този кораб да е бил сред корабите, които е пратил и няма нищо странно костюмът да е там, само цветовете са под въпрос. Но е хубаво да се отбележи, че супермен вече не си носи гащите отгоре върху костюма - макар че from behind the scenes дизайнерката обясняваше, че е пробвала и другите разновидности, но за 2013-та година са решили да е малко по-сериозно. - Феновете ще са обидени. Супермен е малко по-violent тип и разрушава голяма част от метрополис. Но това го прави по-реалистичен, отколкото да е като анимационния герой, който внимава да не счупи китайски порцеланов сет в антикварен магазин. Същото се отнася и за битките. Дали ще ги разреши бързо, разрушавайки много постройки, или ще внимава, докато другите ги разрушават - няма значение, но е факт, че много пари са отишли за тези ефекти. - Попил е силно от радиацията на младата звезда, но въпреки това беше по-неопитен от всички останали, иначе всичко трябваше да приключи веднага. - Костюмите на всички са епични. - Тази с burst of speed-a искам да ми роди деца. - Момента с чупенето на врата не е само заради хората (Зод вече беше решил да убива всички, не само тях). Супермен не убива и това не беше по-слаб момент от смъртта на Kevin Costner. Просто е в края на филма и е по-слабо представен момент. Той не искаше да го убива. - Актьорския състав е прекрасен - супермен актьора имаше ебаси гърдите, като предполагаемо на няколко места умишлено са ги издули със cgi (разликата е очевидна с костюма после, освен ако не е от тези на вейс телешоп дето ги препоръчват за дебели задници и те правят пепеляшка) - Всичко е супер добре обяснено. - Сцените са много добре подредени. - Hanz Zimmer - Ебаси скрипта... ебаси думите. - Lame край.
8.5-9/10
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Филм: Superman (Man Of Steel) (2013) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Юли 16, 2013 1:09 pm |
![Аватар](http://i232.photobucket.com/albums/ee34/KISSSY_P/avlm.png) |
KISSSY |
Spamoza Vulgaris |
Регистриран на: Пон Май 21, 2007 12:27 pm Мнения: 8529 Местоположение: On the highway to hell
|
JohnnyQuid написа: първите точки
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|