|
Дата и час: Сря Фев 05, 2025 8:04 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: 8 години AnimeS-bg.com - 6 юли - Интерпред - София Публикувано на: Съб Юли 06, 2013 3:02 pm |
|
Belgarion |
Ecchi Warrior |
Регистриран на: Пон Яну 08, 2007 5:24 pm Мнения: 19394 Местоположение: Tōkyō
|
curious написа: и аз ще пропусна To всъщност в момента събитието тече, тъй че технически вече си го изпуснал
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: 8 години AnimeS-bg.com - 6 юли - коментари Публикувано на: Нед Юли 07, 2013 12:28 am |
cToTuHku |
|
|
Регистриран на: Вто Юли 19, 2011 8:15 pm Мнения: 193 Местоположение: Praha
|
Чакам клипче от танца ма MOD-четата, и аз им се накефих мноо! Що не зех нещо свестно за снимане деа телефона на приглушени светлини изкарва всичко размазано. Ghostbuster написа: Последната dance battle група беше много силна, много ми хареса, надявам се някой да е записал цялото изпълнение... Как бе, цялата зала беше наизвадила фотоапарати, камери,телефони и кой квото има! Наистина бяха мноо добри!
|
|
|
Заглавие: Re: 8 години AnimeS-bg.com - 6 юли - коментари Публикувано на: Нед Юли 07, 2013 8:55 pm |
cToTuHku |
|
|
Регистриран на: Вто Юли 19, 2011 8:15 pm Мнения: 193 Местоположение: Praha
|
^Камара лийчъри ти се накачулихме на главата... 2 часа съм на finding peers, и не е мръднало O_O... дали тая седмица ще почна изобщо да го тегля...
Последна промяна cToTuHku на Пон Юли 08, 2013 9:58 am, променена общо 1 път
|
|
|
Заглавие: Re: 8 години AnimeS-bg.com - 6 юли - коментари Публикувано на: Нед Юли 07, 2013 9:22 pm |
|
Ludicross |
|
|
Регистриран на: Съб Май 29, 2010 6:31 pm Мнения: 2134 Местоположение: Велико Търново
|
cToTuHku написа: Чакам клипче от танца ма MOD-четата Клик ?
|
|
|
|
Заглавие: Re: 8 години AnimeS-bg.com - 6 юли - коментари Публикувано на: Нед Юли 07, 2013 11:07 pm |
|
B1nKaTa |
Anime Hunter |
Регистриран на: Сря Апр 07, 2010 2:06 pm Мнения: 3668 Местоположение: Велико Търново
|
да си дам и аз мнението! Като цяло се забавлявах доста! Беше изключително! Cosplay-арите ми харесаха доста! MOD-четата избиха рибата! Особенно лолито което направи ебахти и фенсървиза не можах да отлепя очи от нея... Доволен съм и от себепредставянето си в турнира по lol.... пулуфинал евала неочаквах да я докарам до там е там ме смачкаха за 3 мин ама какво да се прави аз съм доволен от себе си ! Доволен съм и от победителите сред cosplay-рите наистина те заслужаваха най-много! Тортата си нямам и на идея дали стигна за всички аз лично успях да си открадна парче... на въпросите се сърдя още на дес... нещеше да ми дава повече от 1 награда... с травмата си обикаляхме стабилно даже успях и да косплейна нещо!!!! КАШОН рулз как не ме избрахте за победител нз... Поради редица обстоятелства ушите не бяха в мен... иначе щях да домъкна както котешки така и заешки ама нейде... преди месец трябваше да ги забравя на феста в казанлък и още не са ми ги върнали ;( ... отделно ghostbustera пак се ската на някъде хем правихме мод снимки ама така и не дойде... да се запознаем... нещо явно ни отбягва ... кво да се прави иначе имам доволно количество от снимки в фотоапаратите на blink и на eien - чакам да си ги получа Като цяло беше изключително забавно поне за мен...Undertaker изби рибата лимбото.... направо останах зяпнал единствено се разочаровах от всички, че не желаeха да си спретнем афтър и да забием някъде на запиване... другото беше бомба
|
|
|
Заглавие: Re: 8 години AnimeS-bg.com - 6 юли - коментари Публикувано на: Нед Юли 07, 2013 11:17 pm |
|
KoP3Le7o |
|
|
Регистриран на: Съб Яну 06, 2007 4:43 pm Мнения: 9766 Местоположение: J✯O✯J✯O
|
Аз малко късничко пристигнах, но пък поне видях танца на M.O.D., успях да хапна малко повечко торта, така че ако някой не си е взел парче... Ама к'во да се прави - авантаджия съм си. Въпреки че не пристигнах баш в началото, пак съм доволен, че се запознах с нови хора, както видях и старите дружки и най-вече, че успях да си поговоря с хора от екипа на Артлайн, на които лично много им се радвам за работата, която вършат. Е, ние си имахме афтър парти няколко души, че даже после направихме няколко човека афтър на афтъра. Мерси, Fatz-sensei, че ни приюти, че бяхме обречени безконечно да бродим из тъмата по пътя към дома!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|