|
Дата и час: Съб Фев 08, 2025 1:56 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Toriko Публикувано на: Пет Юни 21, 2013 12:43 am |
|
6iblio |
|
|
|
Shinigam1 написа: Айде дано вече го е победил защото почва да ми писва. Половината страници не се разбират какво е нарисувано и са само петна кръв... Целите им тела са на дупки и са в реки от кръв и пак стават и едно и също. Оня само реве безполезника и другия само става да се бие и тфа е вече тая манга. x2 Торико като че ли пое повече демидж и не знам как стои. Старджун не му ли прободе сърцето..? Безполезника най-много ме дразни в тая манга.
_________________ Naruto
Shakugan no Shana
Shaman King
Yu-Gi-Oh
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Toriko Публикувано на: Пет Юни 21, 2013 2:16 am |
|
Avador |
|
|
Регистриран на: Вто Апр 04, 2006 2:29 pm Мнения: 1781 Местоположение: София
|
Цитат: Айде дано вече го е победил защото почва да ми писва. Половината страници не се разбират какво е нарисувано и са само петна кръв... Целите им тела са на дупки и са в реки от кръв и пак стават и едно и също. Оня само реве безполезника и другия само става да се бие и тфа е вече тая манга. АХАХАХАХАх НЕНЕНЕНЕ. Сипвай им по-често да си разведрявам деня
_________________ Боже Господи...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Toriko Публикувано на: Чет Юни 27, 2013 3:12 pm |
|
Shinigam1 |
|
|
Регистриран на: Пет Юли 25, 2008 1:01 am Мнения: 787 Местоположение: София
|
Аха, а аз съм космонавт тоя торико заслужава и главата да му откъснат не само крайниците, щото е прост като гъба Не разбра ли, че тоя Старджун (ли къф беше) се убива по специален начин като съставките, трябва да му извадиш сърцето през гъза за да умре най-накрая. Ако си мислите, че ще умре само заради една прободна рана в гръдната област се лъжете и тоя глупак от къде я изкара тая ръка, от ушите си... А тоя Коматсу кво се дърви там с тоя нож като магаре зад магарица, като толкова му знае устата трябваше да го плеснат веднъж и да млъква, то ме заболяха очите да чета само оисхгоисхгоихои щото подсмърча и реве само...
|
|
|
Заглавие: Re: Toriko Публикувано на: Чет Юли 04, 2013 10:34 am |
|
6iblio |
|
|
|
Shinigam1 написа: :doh: x2 Не знам защо продължавам да чета това. На тоя му избиха цялата коремна област, но изплю от устата си 5-6 литра кръв. В белия му дроб ли се е намирало това количество... Коматсу миналия чаптър ми размахва ножа и се прави на бадасс, а сега като тоя е на земята му вика не ме убивай, идвам с теб. И тук като на Кубо някои панели не мога да разбера какво става... Ако Тепей се окаже член на третата фракция ще е доста лейм.
_________________ Naruto
Shakugan no Shana
Shaman King
Yu-Gi-Oh
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|