|
Дата и час: Съб Фев 08, 2025 7:38 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Bleach (manga) - внимание, спойлери!! ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Юни 26, 2013 9:14 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=49824_1378037182.png) |
Zemoch93 |
|
![](./images/ranks/rank3.gif) |
Регистриран на: Пет Ное 16, 2012 9:16 pm Мнения: 471 Местоположение: Plovdiv
|
http://www.mangareader.net/bleach/543/17В момента ишида не е некаф супер силен според мен но както изглежда явно има потенциала да научи некви техники и Джуха ще го научи. Може и Ишида да му е тва идеята.Да земе тея техники и после в да се опита да предаде Бах.Както Гин се опита да прецака Айзен. Иначе на мен тоя Hashtagwald ми прилича на Макишима от Psycho-Pass. Къф е шанса и той да е недостижим за кидо примерно?Така Зараки да е единствения дет да може да го бутне тоя. На Повелителя на Розите зеха ли му банкая между другото ?Ако му е взет трябва да го видим и него да тренира.
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Bleach (manga) - внимание, спойлери!! ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Юни 26, 2013 9:23 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=44561_1613820851.jpg) |
VastoLorde96 |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
Регистриран на: Сря Май 11, 2011 7:34 pm Мнения: 4127 Местоположение: Lawrence, Kansas
|
DearFear написа: и само аз ли намирам прилика между мацката куинси и шефката на ичигоОт както са я показали куинши мацката все си мисля, че съм я виждал някъде, ама не мога да се сетя къде... Мерси, че ме просветли
_________________ SAVING PEOPLE, HUNTING THINGS - THE FAMILY BUSINESS
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Bleach (manga) - внимание, спойлери!! ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Юни 26, 2013 11:03 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=50011_1616894124.jpeg) |
Freez3. |
|
![](./images/ranks/rank5.gif) |
|
Zemoch93 написа: На Повелителя на Розите зеха ли му банкая между другото ?Ако му е взет трябва да го видим и него да тренира. Гепаха му го. И на Тоуширо също.
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Bleach (manga) - внимание, спойлери!! ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Юни 27, 2013 12:39 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=28527_1429526198.png) |
isena |
|
![](./images/ranks/rank3.gif) |
Регистриран на: Вто Сеп 16, 2008 3:02 pm Мнения: 358 Местоположение: DE
|
Намирисва ми на coup d'etat в редиците на die Sternrittern Haschwalth си мисля, че е част от някакъв наследствен клан, който е поемал управлението на Vandenreich, и който се е грижел за Yhwach, докато е бил в летаргия. Затова се ползва с такова доверие сред останалите(но не сред всички явно) , и затова го смятат за достойния наследник. Онова хилещото се деденце с наблюдаващия жезъл има същия смях, като на куиншито, което превзе 12та дивизия, и за което си мисля, че има способноста на puppet master. Uryuu... Може и да е с промит мозък, може и да не е, може да е двоен агент, но може и да не е. Нямаше нито една реплика. Странното е, че Останалите Sternrittern не го познават и не са чували за него, докато Quilge беше доста запознат с това кой е, какъв е произхода му и какъв е потенциалът му. Но Quilge беше назначен за командир на die Jagdarmee за цялото Хуеко Мундо, и това може да е допринесло за издигането му като статус и осведоменост. Определението Последното живо куинши обаче е в разрез със самопровъзгласяването на Рюкен, че той е последното куинши. Може разликата да е в това че Рюкен е последното с чиста кръв, а Урю е последното живородено куинши. И това още веднъж ме кара да мисля , че Vandenreich са вдигнати от мъртвите. Буквата "А" Yhwach е "алфата" и "омегата" (или aleph на иврит) , началото и края на куиншитата. Той им дава силите, той и си ги взима. Това, което понечи да изпие Урю накрая на чаптъра ми заприлича на кръв, което пасва израза "кръв от кръвтта ми, плът от плътта ми" И като съм тръгнала на библейски теми нещо любопитно: Имената на известните ни досега Vollständig - Biskiel (на Quilge ) и Grimaniel (на дедото с пистолетите) - са имена свързани с практиката да се добавя името на бог (El) като съставна частица . Изберете си име . В случая с Grimaniel значи "Walk of God"->дедото с пистолетите беше толкова бърз, че успя да speedblitz-не Шунсуи. Oh, and Happy Birthday, sensei
_________________ ..
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Bleach (manga) - внимание, спойлери!! ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Юни 27, 2013 9:59 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=3291.gif) |
6iblio |
|
![](./images/ranks/rank8.gif) |
|
Аз ще чакам по натам някакви обяснения от стрна на Кубо, защото е тъпо в момента как Ишида изкочи от нищото и Бах, който държи всички като свои поданици и под контрол, го направи е така свой наследник... И защо, защото има потенциал явно? Въпреки, че каза, че има необходимата сила, Ишида още я няма как се разбра от последната страница...
_________________ Naruto
Shakugan no Shana
Shaman King
Yu-Gi-Oh
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Bleach (manga) - внимание, спойлери!! ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Юли 03, 2013 12:53 pm |
![Аватар](http://s1.postimg.org/468ylxyzv/070.png) |
vampire killer |
|
![](./images/ranks/rank6.gif) |
Регистриран на: Вто Дек 18, 2007 10:41 pm Мнения: 1039 Местоположение: wasteland
|
ЛОЛ ![=))](./images/smilies/=)).gif) Кубо остави го тея амфети, че почваш да ме плашиш понякога....
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Bleach (manga) - внимание, спойлери!! ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Юли 03, 2013 1:57 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=44561_1613820851.jpg) |
VastoLorde96 |
|
Регистриран на: Сря Май 11, 2011 7:34 pm Мнения: 4127 Местоположение: Lawrence, Kansas
|
Става интересно. Значи Бах е направил Урю своя дясна ръка заради мистериозната сила, която има и най-вече щото не му вярва - сега всички куиншита го наблюдават и така няма как да ги предаде? Поне аз така го рабрах. А тези в първия момент ми заприличаха на онея с асаучитата...
_________________ SAVING PEOPLE, HUNTING THINGS - THE FAMILY BUSINESS
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Bleach (manga) - внимание, спойлери!! ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Юли 03, 2013 3:13 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=50011_1616894124.jpeg) |
Freez3. |
|
![](./images/ranks/rank5.gif) |
|
^ Freez3. написа: То в тая манга поне 15-20 човека имат огромна прилика... Тия 5-мата дето правеха Зангетсу всеки един от тях си мислих, че съм го виждал... Да се поправя. Не са 15-20, а всеки втори.
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Bleach (manga) - внимание, спойлери!! ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Юли 03, 2013 5:55 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=33852_1289223041.png) |
krish |
|
|
VastoLorde96 написа: А тези в първия момент ми заприличаха на онея с асаучитата... ![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif) И на мен така ми се стори, но после се осъзнах. Зад Чад забелязах двама души и кои всички имаше предвид? Надявам се, следващия път ще разберем. П.С. Това пък, чак да объркате Иноуе.
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|