|
Дата и час: Съб Фев 08, 2025 9:18 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: << Gantz + 2nd Phase + 3rd Phase >> Публикувано на: Вто Юни 25, 2013 1:39 pm |
|
Super_Beast |
|
|
Регистриран на: Вто Яну 24, 2006 9:40 pm Мнения: 7954 Местоположение: FIRELINK SHRINE
|
E вярно ли ще свърши с happy end очаквах да пукнат всички. Добре сега като свърши да вземат да направят Ови или нов сезон който да покаже всичко.
_________________ It`s Over 9000!!!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: << Gantz + 2nd Phase + 3rd Phase >> Публикувано на: Вто Юли 02, 2013 4:23 pm |
mitak84 |
|
|
|
И на мен нещо ми се стори, че към последната арка нещата взеха много да се забързват. Дали пък на мангаката не му е омръзнало и е искал по-бързо да завърши мангата? Иска да я продължи по нататък по друг начин или иска да почва нова манга? Или просто не му се занимава вече? Дано след като вече е свършила да видим продължение на анимето, ще бъде много епично!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: << Gantz + 2nd Phase + 3rd Phase >> Публикувано на: Чет Юли 11, 2013 10:08 pm |
|
flssdd |
|
|
Регистриран на: Чет Юни 18, 2009 1:00 am Мнения: 1746 Местоположение: Bakatown
|
Ппффф, как може с последните 10 чаптъра толкова да пропадне всичко... претупано и клиширано е меко казано. Можеше по всякакъв по-различен начин да е и щеше да е по-добре, а дори и да не е, можеше да има още 2-3 чапа след това като обобщение. Направо пропадnа в нищото така, по-хубаво да я беше оставил незавършена Без края иначе, като цяло ми хареса много. Героите, идеите, развитията, колкото и недоразвити и недоизяснени, пак е добре. За таз Тае... нямам думи. Всеки един чаптър очаквам да умре (и даже малко се надявам), а тя се отърва накрая и премина през всичко и нищо и няма... А с Рейка се изгавриха и я убиха отново И малко след това някакъв фалшив happy end.. (╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
|
|
Заглавие: Re: << Gantz + 2nd Phase + 3rd Phase >> Публикувано на: Нед Авг 11, 2013 6:45 pm |
|
SayanMk |
Anime Sekai Kenkyuuin |
|
Регистриран на: Нед Юли 17, 2005 4:40 pm Мнения: 13547 Местоположение: Аниме Световете
|
Аз съм недоволен единствено от мъртвите всъщност. В манга, в която смъртта не е нещо перманентно, не виждам защо трябва да има "паднали герои" накрая. Просто да ги съживят, подяволите! Но нее, ония фейс-генератор-ейлиънс точно в края на войната ще кажат "сори ама вече няя ви се месиме". За чии се месихте изобщо? Как бе избран хоста на кодовата ви система? Много сте напред, няма що... Отблъснали сте ги тия инвейдъри, но не виждам да имат някакви нанесени щети? Всемогъщи myass... и нз как така лесно отговориха за душите на мъртвите в тая връзка.
Иначе съм доволен като цяло. Наще не бяха героите, герои нямаше.. имаше успешни моменти. Не виждам защо Ниши не успя да взриви кулата и как така уж-напреднала цивилизация разчита на една единствена кула... тя ако се беше взривила трябваше и земята да иде с нея. Или поне такова оправдание Кей да спре щеше да ме задоволи доста повече, поне мен...
Черните топки вече са useless, както и клонингите в тях. Цялата технология е ставала възможна благодарение на фейс-генераторите... просто изоставена и хакната многократно след това няма да свърши никаква работа на човечеството за следващите няколко стотин години.. най-вероятно. Само оръжията ще. Срещу многото други имигранти, които са маркирали територията.
Не схванах нещо обаче. Какви бяха тези магически създания, срещу които наще се биеха в първите фази? Имигранти? Защо вместо човешка форма ХХХЛ и 4 очи имаха тогава формата на Тенгу-та, Статуи, Нурарихьони, Будда и т.н.?!?! Срещу какво подемоните се биха наще там докато ги гледаха на монитора? Оная риба дето бълва светлините-тумори, какво е? Ония демон, който се смя на наще и вампира го закла... какъв е?
Защото, ако това трябва да са имигрантите --- булшит, не са. Ако са рандом извънземни -- значи тепърва ще идват още и още и още докрай света? Ако са продукт на четириоките ни инвейдъри, защо подяволите не пуснаха тях да превземат света, а слязоха лично??? Не разбирам.
И още един (ако горното може да се нарече "един") въпрос...тия вампири, честно. Забравих от къде се появиха? Кой и защо ги беше пратил след Гантз-екипите и защо им беше да избиват гантзове, пък после се включиха... кой ги включи ... не бях чел от 30тина чаптъра и реших да наваксам, ама яко съм забравил за тия вампири а скролването назад нещо не ми помага... Не им разбирам мотива и създателя.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|