|
Дата и час: Нед Фев 02, 2025 12:52 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Badass Showdown III - номинации & дискусии Публикувано на: Сря Май 29, 2013 2:03 am |
|
CaBa |
Модератор |
Регистриран на: Нед Мар 12, 2006 12:17 am Мнения: 14913 Местоположение: Сливен
|
Тая година май ще предложа само от Торико Добре че преди това бяха записани 2-3ма които исках задължително да участват, такаче мога да си предложа спокойно тея :> Само ме е яд, че Шокичи за сега няма да участва, но можеби другата година. Buranchi (Toriko) "Bizarre Cooking" Tengu Buranchi is a genius chef and somewhat of a problem child, who, in the chef world, is a delinquent comparable to Zebra of the Bishokuya world. He has appeared only once in a Cooking Festival, but won it by a good margin. He currently holds the Number 3 spot in the IGO Chef Ranking, making him the third greatest chef in the world. He is from the "Bewitching Food World" located in the Gourmet World and is the head chef and owner of the Bizarre Dining Hall "Tengu Castle" Mansam (Toriko) Mansam is the IGO's Development Bureau Director and Gourmet Research Facility Chief, as such he has the 3rd highest rank within the IGO, with authority only below the President and Vice President. He is an old friend of Toriko's and the other Four Heavenly Kings and often treats them like family. He also runs the IGO's First Biotope, a facility where 30% of the world's gourmet foods are made, and also clones long extinct animals and performs selective breeding. Toriko (Toriko) Toriko is a Bishokuya with an abnormally large appetite (as a food serving for 500 people could only get him 1/10 full). He is known as one of the "Four Heavenly Kings", and his nickname is "The Glutton". He is an incredibly skilled Bishokuya, having discovered roughly 2% of the approximately 300,000 varieties of known ingredients worldwide, which is around 6000 varieties. He is also the adoptive father figure of a new born Battle Wolf pup named Terry Cloth and is the only human known to have ever tamed a Battle Wolf. He is currently seeking the fabled holy ingredient from Acacia's Full Course Menu, GOD, which is said to be the greatest main dish in the world and hopes to add it to his own Full Course Menu, despite that this ingredient is also being sought after by the brutal criminal organization, the Bishokukai and many other powerful figures. He is currently in a Combo with Komatsu.
|
|
|
|
Заглавие: Re: Badass Showdown III - номинации & дискусии Публикувано на: Пон Юли 01, 2013 9:49 pm |
|
excape |
|
|
|
Бе дракам ти се , че може да ми се включваш у фейса да ми кажеш за някой манга, ма не можеш да подшушнеш, че е почнал шоудауна Така че, щом ме няма, начи е слабо Затова си гилти D: Mного ясно, че в анимето ще е слаб шоудауна, колко бедас характери има, които няма да видят бял свят на аниме :/
|
|
|
Заглавие: Re: Badass Showdown III - номинации & дискусии Публикувано на: Вто Юли 02, 2013 12:38 am |
|
excape |
|
|
|
realist написа: След като миналата година не се включи, като ти казах, че са почнали, реших, че тая няма смисъл да ти казвам не че тая щях да имам възможност, зщото пак бях много заета, ма това не значи, че не мое ти се скарам D: Btw, Savata да не се прави на луд, че и той е виновен, едно съобщение, това онова, ма не, само когато съм му изневерила се включва KaКто и да е, олях се много, та за победителите, като почнах мангата Бастард не ме впечатли особено, ама сигурно щото я зарязах на първите три чаптъра, та Дарка бие само по външен вид пред бащата на Бакито, виж Юджиро си го знам какъв изрод и щях да гласувам за него.
|
|
|
Заглавие: Re: Badass Showdown III - номинации & дискусии Публикувано на: Вто Юли 02, 2013 9:55 am |
|
Logrus |
|
|
Регистриран на: Нед Апр 22, 2007 1:31 am Мнения: 8529 Местоположение: Hotel Moscow
|
deathrazor написа: Жалко че Юджиро не успя да го вземе. А когато се провеждаше битката с ония от The Breaker чесно казано бях на косъм да напусна форума. Аз не вярвах Мунсо да стигне толкова напред, което ме изненада приятно. Бастърда има "нежна" половинка, каквато Юджиро никога не е показвал Дори Баки е подходящ за бадасс колизеума, щеше да е УБЕР МАМКАМУ ако се бяха паднали баща срещу син п.п. ей ... само за колизеума ли влизаш вече, манга раздела кърви фатално ранен, всеки път когато някой от старите кучета прочете хубав чаптър или нова манга и не напише коментар във форума
_________________ グリフォン However, by that point you might be torn into pieces. 'til next time
Erza Almost like ... A scarlet flower, blooming fully with pride.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Badass Showdown III - номинации & дискусии Публикувано на: Сря Юли 03, 2013 7:11 am |
|
CaBa |
Модератор |
Регистриран на: Нед Мар 12, 2006 12:17 am Мнения: 14913 Местоположение: Сливен
|
Аз съм виновен, виновен. Ама и ти си виновна :> Не можа да пишеш и ти едно съобщенийце да питаш кога ала бала. Ами ми пишеш само като си гузна, че си ми изневерила. И clc е виновна! Какво има да си изненадан от Мунсу, като и преди като участва пак стигна до полуфинал Такаче не е да не беше очаквано да стигне далеч. Което ме подсеща че тогава пак се беше изправил срещу Schnaider и го би. И като видя 2ма от най-големите устатници да са гласували 1 път за единият, сега за другият и ми става смешно
|
|
|
|
Заглавие: Re: Badass Showdown III - номинации & дискусии Публикувано на: Сря Юли 03, 2013 8:51 am |
|
Logrus |
|
|
Регистриран на: Нед Апр 22, 2007 1:31 am Мнения: 8529 Местоположение: Hotel Moscow
|
excape написа: това ако е за мен, еми много работа, в свободното време (малко) чета манга Иска ми се да коментирам де :/ Като си родиш едно-две-пет дечица, ще си четете заедно Като се присетиш минавай оттук ------ Сава сигурно спиш по-добре, като знаеш тази критична за бъдещето на форума, информация Аз дори не си спомням, че Мунсо някога е участвал
_________________ グリフォン However, by that point you might be torn into pieces. 'til next time
Erza Almost like ... A scarlet flower, blooming fully with pride.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|