|
Дата и час: Съб Фев 01, 2025 10:39 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: "Препоръчайте ми манга" - тук! Публикувано на: Вто Яну 22, 2013 2:02 pm |
|
Joy |
|
|
Регистриран на: Съб Сеп 15, 2007 2:15 pm Мнения: 1029 Местоположение: In the wrong era
|
Vego написа: Препоръчайте ми манга/манхуа/манхва(няма значение), каквато и да е от класата на Gantz/Air Gear, т.е. качествено нарисувана с красиви битки и т.н. Цици и задници са по избор, не ми е важно, но няма да откажа.Препоръчително е да не е кратка, за да мога повече време да ѝ отделя, защото Gantz го свърших за 1-2 дни ;/ Най-важно е да има красиви, анатомично издържани рисунки и някакъв sci fi сюжет. Мерси предварително! Shingeki no kyojin! my work here is done
|
|
|
Заглавие: Re: "Препоръчайте ми манга" - тук! Публикувано на: Сря Апр 03, 2013 12:43 am |
|
Anubiss |
|
|
|
Ще ми предложите ли някоя екшън/романс манга с елементи на драма? И по възможност да няма правени анимета по нея. Общо взето каквото и да се предложи, едва ли ще съм го чел, понеже имам 10 изчетени на кръст (най-известните + още 1-2,които нямат аниме адаптации, а ме изкефиха като история).
|
|
|
Заглавие: Re: "Препоръчайте ми манга" - тук! Публикувано на: Пон Апр 08, 2013 6:18 pm |
|
faye |
|
|
|
Yanki-kun to Megane-chan Immortal Rain Mx0 Superior на първо четене отговарят
_________________ <3
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: "Препоръчайте ми манга" - тук! Публикувано на: Съб Юни 01, 2013 12:31 am |
|
Al40po |
|
|
|
Доколкото си спомням само наруто и блиич имаха някъв превод. Принципно мангите не се радват на голяма популярност сред тея които превеждат,така че ако намериш нещо във вбокс иначе недей таи големи надежди ПП: Имаше някъде във фенскусиййте няква тема за група която превежда манага ама нз дали още съществува
|
|
|
|
Заглавие: Re: "Препоръчайте ми манга" - тук! Публикувано на: Нед Юни 30, 2013 9:04 pm |
|
crazy_little_crow |
|
|
|
^ Бейзболни: Cross Game, One Outs, Major, Rookies , Last Inning, Aozora Yell, Ookiku Furikabutte Американски футбол: Eyeshield 21 Баскетбол: Slam Dunk, Real, Kuroko no Basuke, Dear Boys, I'll Generation Basket Тенис: The Prince of Tennis, Baby Steps Колоездене: Yowamushi Pedal , Over Drive (YASUDA Tsuyoshi) Бокс: Hajime no Ippo, RRR Футбол: Giant Killing, Area no Kishi , Fantasista, Whistle! Martial arts заглавия даже не мисля да изброявам (ако все пак искаш да четеш - започни с History's Strongest Disciple Kenichi ... и после пак ще препоръчваме, защото има още много-мнооого други)
_________________ Makoto by Erendis <3 <3 <3
If life gives you lemons, make grape juice and let the world wonder how the hell you did it ^.~
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: "Препоръчайте ми манга" - тук! Публикувано на: Сря Юли 03, 2013 11:13 am |
|
Love child |
Feed you with a kiss |
Регистриран на: Нед Апр 23, 2006 11:49 am Мнения: 3363 Местоположение: Daten City
|
мал-шанс някой да получа каквото искам, but here goes;
josei с добра история и по възможност не много дълго за четене? shoujo също става, стига главната героиня да не е супер лигла..
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|