|
Дата и час: Сря Фев 12, 2025 11:12 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Bleach (manga) - внимание, спойлери!! ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Юни 13, 2013 1:22 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=34312_1588111353.png) |
DiaDora |
|
![](./images/ranks/rank8.gif) |
|
хо-хо-хо... дано некст чап да видим все пак как изглежда the real McCoy
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Bleach (manga) - внимание, спойлери!! ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Юни 19, 2013 11:28 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=49824_1378037182.png) |
Zemoch93 |
|
![](./images/ranks/rank3.gif) |
Регистриран на: Пет Ное 16, 2012 9:16 pm Мнения: 471 Местоположение: Plovdiv
|
Доообре Кубо добре го изигра тоя момент според мен.Поне на мен ми хареса. Притеснявах се да не измисли неква нова тъпотия която да не пасва на Ичиго .Ама с 2та меча съм доволен ! И това че го показаха тоя чаптър а не го остави да виси както с името на меча на Зараки. и другия чаптър ще видим Juha Bach и планът му.Все по интересно !
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Bleach (manga) - внимание, спойлери!! ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Юни 19, 2013 1:16 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=44561_1613820851.jpg) |
VastoLorde96 |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
Регистриран на: Сря Май 11, 2011 7:34 pm Мнения: 4127 Местоположение: Lawrence, Kansas
|
Пак ще се намери някой да се нервира, че плюя по мангата, ама хич не ми е на оная работа... Да, чаптъра беше добър, ама Кубо можеше да измисли по-добър дизайн на мечовете... Дългият ми харесва как е, ама ножлето в лявата ръка ('що изобщо е малък, а не е и той голям?!)... А и това с отдръпването на водата(?), или каквото беше там, и всичките тези картинки на пейзажа (които изобщо не разбрах, щото виждам само бяло с малко черничко), за да покаже какво мощно реятсу вади Ичиго и колко мощен хибрид го е направил - просто беше ненужно. ![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif) ПП.: Кви 50 чаптъра тренировки бе?! Куиншитата вече тръгнаха, няма да чакат Ичиго да учи нови номера... Пък и не виждам смисъл от тренировки, защото Зангетсутата (белчо и црънчо) са си същите, просто вече като знае истината ще бъде много по-пауър ъпнат и вместо да реже планини, ще дели континенти.
Последна промяна VastoLorde96 на Сря Юни 19, 2013 1:18 pm, променена общо 1 път
_________________ SAVING PEOPLE, HUNTING THINGS - THE FAMILY BUSINESS
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Bleach (manga) - внимание, спойлери!! ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Юни 19, 2013 1:29 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=49824_1378037182.png) |
Zemoch93 |
|
![](./images/ranks/rank3.gif) |
Регистриран на: Пет Ное 16, 2012 9:16 pm Мнения: 471 Местоположение: Plovdiv
|
shaolin написа: Мда, и ми хареса че не ги направи еднакви както са на Shunsui (а ги даваше като различни като се бунтуваха мечовете Неговите като ги размахва и се бие не личи но всъщност не са напълно еднакви. Едното е катана другото е вакизаши.И вакизашито е по късо. Дори в тази арка с мечовете той обясни как ролята на самия меч е различна когато ги ползва.Че единият е по нападателен от другият нещо от тоя сорт май.И как тази роля един вид влияе на тях и за тва мацките изглеждаха различно. Но все пак съм съгласен че с различни форми изглежда много по яко ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) Интересно ми е сега. Оригиналната Гетсуга срещу Урахара която позлва бече синкава на цвят.Нея я научи от Juha-Getsu. Черната я научи от White ichi-getsu в битката с повелителя на розите. Сега какъв цвят че мята ? Или с единия меч сини с другия черни и ще имат различни свойства некви ? Ще ми е интересно примерно едната да е по силна но да е с по малък размер и да има някакъв лимит през колко време може да мята. А другата по бърза но по слаба. Някакво разнообразие да има все пак.Малко тактика да видим. VastoLorde96 написа: А и това с отдръпването на водата(?) Онзи пич обясни че водата се е изпарила за да се охлади меча. Нали му кова меча с оня чук.Това пък с водата най лесно се разбра
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Bleach (manga) - внимание, спойлери!! ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Юни 19, 2013 2:19 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=882.jpg) |
shaolin |
|
![](./images/ranks/rank1.gif) |
Регистриран на: Пет Окт 28, 2005 11:56 pm Мнения: 64 Местоположение: Добрич
|
Zemoch93 написа: Едното е катана другото е вакизаши.И вакизашито е по късо. Дори в тази арка с мечовете той обясни как ролята на самия меч е различна когато ги ползва.Че единият е по нападателен от другият нещо от тоя сорт май.И как тази роля един вид влияе на тях и за тва мацките изглеждаха различно.
Това не бях го забелязал(явно не съм обърнал голямо внимание). VastoLorde96 написа: ПП.: Кви 50 чаптъра тренировки бе?! Куиншитата вече тръгнаха, няма да чакат Ичиго да учи нови номера... Пък и не виждам смисъл от тренировки, защото Зангетсутата (белчо и црънчо) са си същите, просто вече като знае истината ще бъде много по-пауър ъпнат и вместо да реже планини, ще дели континенти. До сега винаги е учил нещо ново преди да се бие срещу някой "лош", с което да го победи така че няма да ме изненада ![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif) .А и последните 2-3 чаптъра имам чувството че са катo 3 мин анимирани сцени така че ... ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) . Нали уж част от Juha му пречеше да използва пълния си потенциал (нека не забравяме че баща му е бил капитан то си му е в кравта ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) ), демек досега се е бил само с част от шинигами силите си. Имаше картинка как hollow-а и Juha бяха зад него, зад всяка ръка, предполагам мечовете представляват точно това, десния - hollow-а, а левия - Juha. Между другото точно левия ми мяза на някаква мания на тип куинши ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) . "Ножлето" предполагам е малко защото куинши силите са по-слаби в него(все пак имаше шинигами сили логично е че те са по-силни), но всичко това са спекулации докато не видим какво ще стане.
Последна промяна shaolin на Сря Юни 19, 2013 2:25 pm, променена общо 1 път
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Bleach (manga) - внимание, спойлери!! ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Юни 19, 2013 5:42 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=46326_1356881941.jpg) |
Shizaka |
|
![](./images/ranks/rank2.gif) |
|
nozo написа: особено малкия е megafail големия е следна работа, абе общо взето нормално като за белчо чап неща на 17 страници които биха се събрали в 6-7 ако правеха по нормално количество панели на страница Вечно недоволничкия ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) Това , че не може всички анимета , да са като "Наруто" го разбрахме
_________________ Пътят към сърцето на жената трябва да е влажен...
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|