|
Дата и час: Сря Фев 05, 2025 5:09 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: 8 години AnimeS-bg.com - 6 юли - коментари Публикувано на: Нед Юни 16, 2013 11:57 am |
|
Tra[n]ceR |
Let there be SPAM! |
|
Регистриран на: Съб Юли 16, 2005 8:28 am Мнения: 19347 Местоположение: Out of Space
|
8 години AnimeS-bg.com - 6 юли - Интерпред - СофияЗа осма поредна година, AnimeS-bg.com организира грандиозно аниме събитие, което ще събере аниме фенове, геймъри и K-pop танцьори от цялата страна. Интерпред или още известен като Световен Търговски Център на България, ще приюти посетителите на рождения ден на 6 юли (събота) от 11:00 часа. Грандиозното събиране на аниме фенове привлече вниманието на сериозни спонсори и партньори, които ще допринесат за покачването на адреналина по време на мероприятието. На разположение ще бъдат три зали, като в главната зала Ви очаква сцена с 12 метров кино екран. В нея ще се проведе дългоочакваното косплей шоу, K-pop dance battle, презентации, както и награждаването на победители от различни турнири, конкурси и томболите. Косплей шоуто включва фенове с костюми от анимета и игри, които ще разиграват атрактивни сценки. В останалите две зали, ще се провежда гейминг турнира по Tekken Tag Tournament 3 (PS3). Също така, в тях ще може да се насладите на множество други игри като Magic the Gathering, „Игра на тронове“ (Game of Thrones), World of Warcraft TCG, Yu-Gi-Oh, Go, технологични демонстрации и много други. Организаторите на събитието са подготвили много награди под формата на томболи за всички посетители, изложбени щандове, торта за 300 човека и още много други награди и изненади. Билетите за събитието ще се продават на място, а цените им са 10 лв. Децата под 14 годишна възраст са с вход свободен!За повече информация може да следите събитието във фейсбук или темата във форума на сайта. Линк към фейсбук събитието:- https://www.facebook.com/events/157233674460299Видео клип от миналата година: Вени и Андро бяха изключително любезни и се присъединиха официално като влогъри на събитието:
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: 8 години AnimeS-bg.com - 6 юли - Интерпред - София Публикувано на: Нед Юни 16, 2013 7:09 pm |
|
KoP3Le7o |
|
|
Регистриран на: Съб Яну 06, 2007 4:43 pm Мнения: 9766 Местоположение: J✯O✯J✯O
|
Цитат: Очаквайте съвсем скоро допълнителна информация за събитието : )
|
|
|
Заглавие: Re: 8 години AnimeS-bg.com - 6 юли - Интерпред - София Публикувано на: Нед Юни 16, 2013 7:33 pm |
|
Belgarion |
Ecchi Warrior |
Регистриран на: Пон Яну 08, 2007 5:24 pm Мнения: 19394 Местоположение: Tōkyō
|
Мдаа, тази година си вкарах автогол. Не знам защо бях убеден, че рд-то ще бъде пак в края на юли и си бях намислил кое как да стане. Сега се оказвам в ситуация, в която не мога да отделя нито стотинка нито мога да взема от някой назаем за да дойда. Ама така става, като се засилих да ъпгрейдвам пц-то и междувременно си взех и нов фотоапарат
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: 8 години AnimeS-bg.com - 6 юли - Интерпред - София Публикувано на: Нед Юни 16, 2013 7:43 pm |
kiler572 |
|
|
|
малко повече информация за мястото и входа може ли?
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: 8 години AnimeS-bg.com - 6 юли - Интерпред - София Публикувано на: Нед Юни 16, 2013 7:58 pm |
|
Tra[n]ceR |
Let there be SPAM! |
|
Регистриран на: Съб Юли 16, 2005 8:28 am Мнения: 19347 Местоположение: Out of Space
|
kiler572 написа: малко повече информация за мястото и входа може ли? Световен търговски център - София - бул. "Драган Цанков" No 36 - Сравнително близо до хотел Плиска http://www.wtcsofia.bg/nachalo/Останалата информация ще бъде обявена скоро.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: 8 години AnimeS-bg.com - 6 юли - Интерпред - София Публикувано на: Нед Юни 16, 2013 8:40 pm |
|
Bastor |
Модератор |
Регистриран на: Пон Окт 01, 2007 7:56 pm Мнения: 1620 Местоположение: София
|
Оп аз съм там :3 Сигурно няма да има особени проблеми с паркирането около Интерпред?
_________________ ...in my pants.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: 8 години AnimeS-bg.com - 6 юли - Интерпред - София Публикувано на: Пон Юни 17, 2013 6:45 am |
|
Tra[n]ceR |
Let there be SPAM! |
|
|
Паркирането в събота там е безплатно, но все пак трябва да се има предвид, че са малки улички около сградата : ) Не е нужно да разбираш, за да дойдеш. Мястото е много подходящо за научаване на мнофо информация, чрез която в бъдеще вече да разбираш
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: 8 години AnimeS-bg.com - 6 юли - Интерпред - София Публикувано на: Пет Юни 21, 2013 12:39 am |
|
darealG |
|
|
Регистриран на: Нед Авг 16, 2009 8:27 pm Мнения: 464 Местоположение: Ниско над дъгата.
|
Belgarion написа: Не знам защо бях убеден, че рд-то ще бъде пак в края на юли и си бях намислил кое как да стане.
И аз така... Викам си "Е тая годиня няЪ как да го пропусна"... Ама.... Ще си дойда до България чак към 25-ти 26-ти...... Нащракайте моля ви мноооого снимки(особено на косплейа) и качвайте в галерията. Благодаря предварително!
|
|
|
|
Заглавие: Re: 8 години AnimeS-bg.com - 6 юли - Интерпред - София Публикувано на: Пет Юни 21, 2013 9:05 am |
|
Love child |
Feed you with a kiss |
Регистриран на: Нед Апр 23, 2006 11:49 am Мнения: 3363 Местоположение: Daten City
|
админа тук живее. аз мрънкам ли, като се тръгне с някакви републикански срещи и бункасаи по другите градове, дето все нямам време/финанси да ида? поразгледай малко тоя календар със събития да видиш, че половината неща реално не са в софето. само знаете да плачете, ей
|
|
|
Заглавие: Re: 8 години AnimeS-bg.com - 6 юли - Интерпред - София Публикувано на: Пет Юни 21, 2013 2:58 pm |
|
Tra[n]ceR |
Let there be SPAM! |
|
|
За осма поредна година, AnimeS-bg.com организира грандиозно аниме събитие, което ще събере аниме фенове, геймъри и K-pop танцьори от цялата страна. Интерпред или още известен като Световен Търговски Център на България, ще приюти посетителите на рождения ден на 6 юли (събота) от 11:00 часа. Грандиозното събиране на аниме фенове привлече вниманието на сериозни спонсори и партньори, които ще допринесат за покачването на адреналина по време на мероприятието. На разположение ще бъдат три зали, като в главната зала Ви очаква сцена с 12 метров кино екран. В нея ще се проведе дългоочакваното косплей шоу, K-pop dance battle, презентации, както и награждаването на победители от различни турнири, конкурси и томболите. Косплей шоуто включва фенове с костюми от анимета и игри, които ще разиграват атрактивни сценки. В останалите две зали, ще се провежда гейминг турнира по Tekken Tag Tournament 3 (PS3). Също така, в тях ще може да се насладите на множество други игри като Magic the Gathering, „Игра на тронове“ (Game of Thrones), World of Warcraft TCG, Yu-Gi-Oh, Go, технологични демонстрации и много други. Организаторите на събитието са подготвили много награди под формата на томболи за всички посетители, изложбени щандове, торта за 300 човека и още много други награди и изненади. Билетите за събитието ще се продават на място, а цените им са 10 лв. Децата под 14 годишна възраст са с вход свободен!За повече информация може да следите събитието във фейсбук или темата във форума на сайта. Линк към фейсбук събитието: - https://www.facebook.com/events/157233674460299
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|