|
Дата и час: Вто Фев 11, 2025 2:34 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Май 06, 2007 1:46 pm |
|
hentai*master |
|
|
Регистриран на: Нед Апр 01, 2007 3:20 pm Мнения: 480 Местоположение: София
|
По ника ми само личи,че гледам много хентай.Гледал съм почти всички видове без yaoi и такива педерастии.На мнение съм,че цензурата не трябва да я има,защото това разваля хентая.Ако не искаш да гледаш интимните места на героите,просто не го сваляй,не разбирам защо трябва да се разваля хентая за другите Е наистина има хентаи,които са доста ... ,но ако не ти харесват,просто не ги гледаш.Мисля,че това е най-логичния отговор на въпросите по темата
Go Hentai
Извиням се,ако съм допуснал грешки при писането или обидил някого
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Май 06, 2007 2:48 pm |
|
hentai*master |
|
|
Регистриран на: Нед Апр 01, 2007 3:20 pm Мнения: 480 Местоположение: София
|
Safiir написа: hentai*master прочети цялата тема и ще разбереш защо има цензура хентая.
Ми да де точно съм изказал мнението си
Аз лично не виждам нещо,което да показва,че не съм цел темата,ама щом си казал
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Май 24, 2007 8:52 pm |
|
Safiir |
Пантсу Мастър |
Регистриран на: Сря Фев 15, 2006 1:24 am Мнения: 12758 Местоположение: Nekomimi Rakuen
|
Всички японски хентаи и хентай игри и хентай доуджини и всичко хентайско изобщо е цензурирано Кога ще го разбере това?
Освен това kujiro имайки предвид, че не си дал и стотинка за тази игра не мисля, че имаш правото да се наричаш потребител.
_________________ Ако не ползвате anidb Eri ще ви спипа ^^
I pity the FOO!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Май 24, 2007 8:57 pm |
|
kujiro |
|
|
Регистриран на: Пет Яну 27, 2006 12:14 am Мнения: 1795 Местоположение: 黄泉
|
Айде сега ... потребител ... беше в кавички .Хентай потребител
С една дума хентай addict ...
Всички хентай игри са с цензура викаш ... е аз съм играл поне 15 без грам цензура ,но те се оказаха на peach princess .
Изтеглих и към 5 на японски , цензурата ме вбесява .
Пък и нали това е страната на неограничените възможности ,всеки тегли , всеки гледа ....
_________________ "It is the folly of men to believe that they are great players on the stage of history, that their actions might affect the grand procession that is the passage of time ..."
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|