|
Дата и час: Съб Фев 08, 2025 9:01 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: << Gantz + 2nd Phase + 3rd Phase >> ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Окт 17, 2012 11:16 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=2450_1492109112.png) |
Super_Beast |
|
![](./images/ranks/rank10.gif) |
Регистриран на: Вто Яну 24, 2006 9:40 pm Мнения: 7954 Местоположение: FIRELINK SHRINE
|
JohnnyQuid написа: Тва в края Бетовен ли беше? Да =Д Тази манга ме кара да получавам оргазъм на всяка страница! Обясненията в новия чаптер доста добре ги извъртя и то на такива въпроси дето в днешно време все още няма отговори за тях. Абрахам Линкълн мисля че над него май е Конфуции но може и да греша, Моргън Фриимън ест. го беше сложил когато трябва да цитира някаква мисъл, точно в негов си стил, абе не знам но тези неща ме радват доста =Д Интересно сега ще задвижат ли целия кораб за да се замъкнат до земята или ще объркат нещо и ще се запилеят някъде на друго място.
_________________ It`s Over 9000!!!
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: << Gantz + 2nd Phase + 3rd Phase >> ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Ное 28, 2012 12:56 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=34762_1297262671.jpg) |
flssdd |
|
![](./images/ranks/rank7.gif) |
Регистриран на: Чет Юни 18, 2009 1:00 am Мнения: 1746 Местоположение: Bakatown
|
Рейка умря ![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif) Куроно умря ![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif) Дали ще могат да ги върнат пак? Или ще стане прекалено вече ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) That never gets old А тая Тае оцеля през абсолютно всичко (от самото начало, чак до сега) и то почти без рани, късмет и чудо Тез гладиаторски мачове, които сега цялата Земя ги гледа... същото се беше когато отборът се биеше с изрудските твари и измираха един по един, a извънземните се смееха и хрупаха пуканки... същата напаст са и хората и те заслужават да измрат което пък ми напомня съвсем unrelated "We are all... dead. Everyone of us has died before. Including me." Настръхнах и студена вълна ми мина по гръбнака. Иначе сега мисля, че тоз принц ли е, какъв е точно там, не знам, ще направи нещо заедно с другите пленени гиганти или преди или точно когато нашите се телепортират обратно... ще имат проблеми във всички случаи
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: << Gantz + 2nd Phase + 3rd Phase >> ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Юни 21, 2013 5:58 pm |
mitak84 |
|
![](./images/ranks/rank0.gif) |
|
прочетох цялата манга за 3 дни, веднага след като изгледах анимето.... предполагам, че го прецакаха последните 5 епизода с филъри, защото навремето е било далеч от края и да го спрат... чудя се дали ще продължат с нов сезон ( все пак вече свърши мангата) пък и Кей е пак единствения жив от групата... или ще направят наново анимето както направиха с Fullmetal Alchemist ... или пък въобще няма да правят нищо ...не знам... някои казват, че с извънземната инвазия и въобще по към края много се развали историята, но се чудя дали това не е най-добрия вариант - някак глупаво щеше да е да има друго обяснение за черна топка, мисии, биене с извънземни и т.н ама все пак можеше мангаката да измисли по-добър край като да съживи някои герои ... много готини хора умряха .... също ми е тъпо за това че уж Куроно харесваше момичето Кей пък взе се изчюка с една и накрая той и двойника му си взеха по други... е да Кишимото е жива ама тъй кат нищо не знае е тъпо и на мен ми бяха по-интересни техните взаимоотношения кат бяха двамата...даже Като си намери момиче, ама ко да се прави, то като цяло анимето към края се превърна в съвсем друго аниме ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) лично да ви кажа мен Gantz доста ме промени...
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|