Премиера в България: 24.05.2013 / Световна премиера: 24.05.2013
Описание: Още преди премиерата на “Бързи и яростни 5: Удар в Рио”, от компанията Universal Pictures разкриха, че ще бъде направен и шести филм от популярната екшън-поредица.
В месеците след оповестяването на новината, актьорите Вин Дизел и Пол Уокър потвърдиха, че ще се завърнат отново в ролите си на Доминик Торето и Брайън О’Конър, а продуцентите заявиха, че шестата част ще тръгне по кината от 24-ти май, 2013-та година.
Зад камерата отново застава Джъстин Лин. Official Superbowl Spot
Official Trailer:
Final Trailer:
Последна промяна Johnny Cage на Пон Май 13, 2013 2:01 pm, променена общо 3 пъти
Заглавие: Re: Филм: Fast & Furious 6 (2013)
Публикувано на: Пет Фев 08, 2013 1:30 am
Spike
Охооо на трелърчето Prodigy ли чух??? ;d Иначе даа...9000 филм за тес момчета дет само трошат хубавите коли...направо ме заболява сърцето всеки път като видя как ги унищожават. Чудя се тоя пък кво ли ще крадът?? Какво не остана? Като цяло пак ще го гледам..няма да ми навреди малко тупа-лупа женки и ръмженето на коли. Ще има доста 'бум' така кат гледам по трейлъра.
_________________ A man who can't hold to his beliefs is never more than pathetic, dead or alive. - Saito Hajime.
Заглавие: Re: Филм: Fast & Furious 6 (2013)
Публикувано на: Пет Фев 08, 2013 6:01 pm
Johnny Cage
Регистриран на: Нед Мар 23, 2008 1:41 pm Мнения: 5065 Местоположение: Sofia
Като изключа очевадни сцени, които са извън реалността (хората гледали го ще ме разберат), доволно си го изгледах. Знаейки какво ще се случи пак ми ареса.
Пол Уокър умира на 30 ноември 2013 г. в автомобилна катастрофа, когато караното от негов приятел Порше Карера GT 2005 се забива в уличен стълб, после в дърво и най-накрая се запалва. цитат от Wikipedia
След катастрофата са взели решение да сложат край на поредицата, защото са решили, че не бива да се пропагандира шофирането с превишена скорост.
Тоя филм е няма толкова безумен! Пълна скръб беше и едвам го изгледах! Вин Дизел се правеше на Супермен?! То целият замисъл на филма беше малоумен! Ако изобщо има седма част, защото дочух, че били заснети почти всички снимки с Уокър, ще гледам филма само заради Стейтъм.
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 46 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения