|
Дата и час: Съб Фев 08, 2025 9:44 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
|
Заглавие: Re: Soul Eater ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Окт 17, 2011 3:20 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=28093_1425389220.png) |
subzer0 |
|
![](./images/ranks/rank6.gif) |
Регистриран на: Съб Авг 30, 2008 2:14 pm Мнения: 1345 Местоположение: In my era, the times when I was happiest.
|
Да, тези клоуни дето пресрещнаха нашите са доста зловещи, че и корави на всичкото отгоре. Почти на 100% съм убеден Акане и Курей няма да станат жертви на Широусаги, тъй като бяха представени едва миналия или по-миналия чаптър, не помня, а и изглеждат доста силни. Тоя Death Scythe Динг много ми допадна, въпреки че направи само някаква бариера срещу изстрелите на Лунния клоун. Надявам се да видим повече от неговите умения. Тая Кагуя на пръв поглед не ми изглеждаше толкова силна, но създава големи главоболия на Кид в комбинация с оня Лунния. Абе с две думи нямам търпение да излезе следващата глава!
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Soul Eater ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Май 10, 2013 11:43 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=6283_1559926008.jpg) |
KoP3Le7o |
|
![](./images/ranks/rank10.gif) |
Регистриран на: Съб Яну 06, 2007 4:43 pm Мнения: 9766 Местоположение: J✯O✯J✯O
|
Страхотна новина! Как ми се ще и аниме да направят по мангата...
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Soul Eater ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Юни 09, 2013 9:10 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=22834_1464642450.png) |
Rampage |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
|
Слава богу! Започна да ми писва на моменти.
_________________ http://myanimelist.net/animelist/luttt&status=2&order=0
Цитат: Evility написа: Тоя сигурно е бил от школата за Болни Екземпляри, Лишени от Граници, Абстрахиращи се от Разумното, Идейни и Обиграни в Насилието, съкратено БЕЛГАРИОН... ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|