Значи чета и се чудя дали изобщо някой схваща на къде върви мангата ? Не са правя на многознайко, но Трофин ако отново започне да коли то тогава мангата ще се върне с 20 чапа назад. Няма лошо да гледаме черва, но Трофин в момента е съвсем различен човек (така повече ми харесва). Да ви кажа честно баща му ТРОЛА ми стана любимец нямаше черва, но пък къртеше като луд просто беше уникално как само с голи ръце размаза толкова воини . Може би ще стане така, че Трофин ще стане като баща си (ще супер ) и неми са вярва повече да го видим как убива някой повече в тази манга. Замисъла на мангата като цяло е може би е точно такъв Трофин да намери истинския път на война а той както каза баща му е ,,A TRUE WARRIOR NEEDS NO BLADE``
Заглавие: Re: Vinland saga
Публикувано на: Чет Фев 14, 2013 1:52 am
realist
Бяха ми се събрали около 10 чаптера =Д смазах ги, всичко си върви много добре, обаче искам сеч бе, това че изклаха цялото село ми беше малко и Канут пълни гащите като чуе Торфин...=Д
_________________ It`sOver9000!!!
Публикувано на: Съб Мар 22, 2014 8:06 pm
Wind_Falcon
Регистриран на: Съб Яну 20, 2007 2:32 am Мнения: 8640 Местоположение: The Megastructure
Че как, аз съм дори умерен фен на фермерската сага Проблемът ми е с това излизане на месец по чаптър. Ако я четях накуп, готова и завършена, щеше да е убер
_________________ グリフォン However, by that point you might be torn into pieces. 'til next time
Erza Almost like ... A scarlet flower, blooming fully with pride.
Публикувано на: Сря Юли 06, 2016 9:22 pm
Pinko
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 32 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения