|
Дата и час: Съб Фев 15, 2025 2:11 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
|
Заглавие: Re: Bleach (manga) - внимание, спойлери!! ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Май 31, 2013 2:22 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=44561_1613820851.jpg) |
VastoLorde96 |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
Регистриран на: Сря Май 11, 2011 7:34 pm Мнения: 4127 Местоположение: Lawrence, Kansas
|
Не Зангетсу е подобен на Енгетсу, а точно обратното. Но каквото и да става от тук насетне... все ми изглежда тъпо. Да, наистина, ще видим нещо ново при Ичиго, а не само Гетсуга с различен цвят, ама 500+ чаптъра си гледаме едно занпакто и точно на самия край на историята да извадят друго... тъпо ми звучи. А пък не ми се вярва това Асаучи (или к'вото беше там) пак да стане Зангетсу (може би в бебе форма), защото досега само повтарят, че е счупен и няма поправяне, пък изведнъж... Абра кадабра и да се оправи! ПП.: За банкая на новото занпакто - в комплект с меча сигурно ще са включени шикай и банкай, иначе не може още 100 страниси да го гледаме как тренира, за да ги отключи - ще бъде прекалено банално. Затова Кубо ще измисли някоя измислена причина, с която да ни спести агониите.
_________________ SAVING PEOPLE, HUNTING THINGS - THE FAMILY BUSINESS
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Bleach (manga) - внимание, спойлери!! ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Юни 01, 2013 11:23 pm |
v2nkata |
|
![](./images/ranks/rank2.gif) |
|
Новото му оръжие ще бъде сина на Зангетсу
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|