|
Дата и час: Съб Фев 01, 2025 9:44 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Окт 14, 2006 12:24 pm |
|
samara |
|
|
Регистриран на: Пон Юли 18, 2005 8:39 pm Мнения: 2483 Местоположение: някъде в облаците
|
уйй, не съм очаквала толкова бързо да напреднат с преводите, вече сме в началото на 14том А следващата глава трябва да е тайм спика.... Иначе действието се развива доста добре, без ненужни глупости и много спомени, харесва ми.... сега трябва само някой да преведе 51, че само тя липсва от 13 том и нещо се губи съдържанието... Иначе не съм и предполагала, че Руби ще се окаже един от ангелите (засега е само предположение, но 52 се споменаваше за някой с фамилията на баща й, който се е грижел за нея, така че май е почти сигурно, че тя е 10-ят ангел). Битката с Крос беше супер, но завърши малко тъпичко.... Джио се изгуби, Руби остана само празно тяло без душа... е поне м следващите глави сигурно ще наблюдаваме как се опитват да я "Спасят".... ааа, искам вече да видя Джио пораснал
Между другото, само аз ли не мога да свалям от стоптазмо Не че ми е голям проблем, намирам сканове с по-добро качество, но ми дава, че трябвало да съм мембър
_________________ Good & Evil /// http://www.sdc-bg.com/
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Окт 14, 2006 7:59 pm |
|
HellScream |
|
|
Регистриран на: Пон Дек 12, 2005 11:39 pm Мнения: 198 Местоположение: Moнтана
|
Само да видиш какво става в 61ч. ще се искефиш на макс...айде няма да споилвам,че да не зема те накарам да ги прочетеш до там!
spoiler написа: Няма да успеят да я спасят
BTW има скан и на 53 глава...излезе преди 1 седмица.В мангахелпера има линкове
P.P
даже има скан и на 54 глава...
Тая манга КЪРТИ
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Окт 15, 2006 12:13 am |
|
HellScream |
|
|
Регистриран на: Пон Дек 12, 2005 11:39 pm Мнения: 198 Местоположение: Moнтана
|
Един свръх споилер...
споилерчо написа: В 61 чаптер съживяват Руби
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Апр 05, 2007 3:03 am |
|
link |
|
|
Регистриран на: Пон Окт 24, 2005 9:09 pm Мнения: 445 Местоположение: ЦЕХ6
|
Цитат: An anime is soon to be expected by the end of the year, as announced and comfirmed by Seishi Kishimoto in an an article of the anime magazine, Animeland.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Апр 18, 2007 4:12 pm |
|
Brolly |
|
|
Регистриран на: Сря Окт 12, 2005 6:32 am Мнения: 695 Местоположение: Свищокио/Велико Търново
|
Започнах да чета мангата преди 1 седмица и вчера прочетох последната излязла глава(67) и реших да проверя дали има тема,а на какво се озовах:новини които ще ме накарат да подскачам като маймуна.
А дано наиситна до края на годината да пуснат аниме версията
_________________ .
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Май 09, 2007 6:53 pm |
|
nesy |
|
|
Регистриран на: Съб Апр 07, 2007 5:19 pm Мнения: 51 Местоположение: Pazardjik
|
Ми то до преди няколко глави изобщо не му се виждаха очите на Киринр нито едно от трите А се разбра, че има 2 в миналата, така че няма защо да се чудим защо не сме го забелязали Иначе покрай него много изненади имаше! И не мисля че брат му умря...но смятам че сериозно ще обмисли нещата!!! Най-много да се включи да унищожава Зеном-а така де ч то рано или късно ще тръгнат да го трепат, а и сега като разбра как стоят нещата ... май натам ще тръгнат нещата!
Последна промяна nesy на Нед Май 13, 2007 3:59 pm, променена общо 1 път
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|