Дата и час: Нед Фев 23, 2025 6:42 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 30 от 50 [ 745 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33 ... 50  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!!
МнениеПубликувано на: Сря Май 29, 2013 8:41 pm 
Аватар

Като цяло тази война беше ненужна, за какво беше всичко това? А да забравих за да писнат фенките на Итачи...и защо Тоби ще обявява война на всички(it must be something sexual) нали имаха Сацке да му слагаха риннегана и да става 2рия Пейн или още по добре с няква ъпгрейдната версия на Оро на техниката да набутаха съзнанието на Мадара в тялото на Сацке. Ама не може много е страшно малките япончета мн ще плачкат :( ,което в миналото го нямаше Гаара беше безскрупулен убиец, Оро си беше напълно извратен а лисицата беше древен зъл демон с отровна чакра и да не почвам с бруталните моменти с Хаку и Забуза. Истината е, че едно време нещата бяха много по-различни и не се сееше навсякъде щастие и разбирателство. Така отплеснах се значи Сацке вече го няма в него е Мадара, с Тоби вдигат Джуубито-още преди войната имаха части от чакрите на останалите 2ма цървула( пипалото на единия и Кабуто вече беше с тях тоест можеха вдигнат братята под пълен контрол и да им земат чакрата). Почва да се лее кръв и разруха по страните Японски и е ред на наш'те юнаци да дирят избавление, побеждават Джубито 'щото то е незавършено от последните два звяра вместо да викат измрели хокагета. Сацке(Мадара) отначало се ядосва но после вижда Хаширама в лицето на Наруто и НаруМада се ражда точно в този момент. От там нататъка Мадара става тсундере и почва тайно да гони Наруто из селото а Сакура почва работа в местното кабаре.

Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 29, 2013 8:54 pm 
Аватар

когато почнаха да излиат по малки верси на десетте опашки си помислих някой е фен на берсееееерк :Р

МнениеПубликувано на: Чет Май 30, 2013 9:54 pm 
Аватар

veliotv написа:
Като цяло тази война беше ненужна, за какво беше всичко това? А да забравих за да писнат фенките на Итачи...и защо Тоби ще обявява война на всички.

Цялата война е с идеята да са прасне безкрайното генджутсу над света и това да спре войните.Началната идея на анимето е да се вътвори мир и естествено че колкото повече приближаваме към края би трябвало и към мира да се приближаваме.Саске никога не са искали да му слагат риненган Оро му искаше тялото за лична изгода но до това не се стигна.
IceBreaker93 написа:
Сакура 600+ чаптъра безсилна, а тука му трябваха 1-2 страници power up за да стане нещо.

600 чаптъра Сакура не се е била че да и видим силата.Освен това казаха че за това джутсу с тоя знак на челото от Тсунаде,Сакура е фокусирала чакра там в продължение на 3 години.
IceBreaker93 написа:
Ето ви 1 алтернативен край всички са изморени от битката с 300 зора запечатаха Мадара, но в последния момент идва Орочимару и ги 1 шотва всички :D

Ако забележите Орочимару тръгна с Саске от Коноха но още го няма.Суигетсу и Краин също липсват.Където и да е Орочимару 100% планира нещо.Той беше първия бад гай ще бъде и последния.Като нищо може да направи саботаж и да го натресе на всички.
Главните идей в наруто са тази за приятелите и тази за мира и краят на войната.Съвсем нормално е в началото да няма много приятелства да има много врагове и войни.И към края да се обединят както става сега.
+Това тази война съмсем не е безкръвна.Освен 40хил. шинобита които само по цифри са умрели и не ги знаем,също така умряха Нежи и бащите на Шикамару и Ино.Тсунаде най-вероятно също е гътнала,както и Обито или Какаши.

МнениеПубликувано на: Пет Май 31, 2013 12:52 am 
Аватар

Добре де, а защо Тоби излезна пред всичките кагета и учтиво им разказа плана си? Защо не направиха всичко това без да карат цял свят да им обявява война :P то всичката тази работа както се държат злодеите изглежда като шега, Мадара стои и чака Хаши да довърши Джууби, че да се понабият малко на Тоби пък му е по интересно да си лафи с Какаши ех и едно саке да имаше сега...

Последна промяна veliotv на Пет Май 31, 2013 12:56 am, променена общо 1 път

Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 31, 2013 12:55 am 

^защото искаше да се обедини с тях..

Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 31, 2013 1:07 am 
Аватар

Дъъъа е сега прегледах отново точно този чап, казва им точно хипнотизирайте се с мойто всемогъщо имба тцукуоми а и ми предайте 2мата плс иначе...нали такова война :evil:

Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 31, 2013 1:11 am 

Мен едно нещo не ми стана ясно в тоя чаптър.. Мадара само си чакаше хаширама и хич не му пукаше кво става с джууби.. изобщо не се опита да ги спе даже wtf?
Сигурно е замислил нещо казвам ви.. може и джубито пак някоя изненада да покаже .. като например да стане още по-грозно :taz:

Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 31, 2013 1:36 pm 
Аватар

Добре, че всички се включиха в битката, защото ако бяха само 3мата щеше да бъде глупаво. Но като цяло обаче откакто се появи Саске не съм много ентусиазиран...

Yu-Gi-Oh
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 31, 2013 6:55 pm 
Аватар

Орочимару сигурно седи и чака подходящият момент да открадне нещо според мен. Все пак една от целите му е да има шаринган. Сега в тази война има цели 4 такива. :Д Плюс това и риненган. ;д Както Кабуто беше казал нещо от сорта че по време на война всичко се развива доста бързо и опитните зайчета стават още по-лесни за намиране. Както и че желаната информацията, може да се вземе отвсякъде. Щом го той го казва това значи го е научил от Орочимару. А той (очилатия) какво правеше цяла война? Стоеше под земята и управляваше мъртви тела. ;d Казвам ви Оро-сама пак ще сцепи! ;d @poker Мадара и без това тръгваше нещо да се справя с Джууби и като дойде Хаширама, промени плана си. Неговата цел е винаги да се стреми да надмине Хаширама. Затова заряза Джуубито. Той не може нищо да му направи докато Обито не се върне. Трябва им хост за да го контролират вече. А Мадара колкотo и да е силен не може да стане хост заради възкресението.

Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 31, 2013 8:35 pm 
Аватар

Да не забравяме, че Оро си върна ръцете, което значи, че ще го видим в пълната му светлина. Много искам сега да видя Оро vs Емо-мен, да го видя дали ще е толкова отворен, като Оро може да използва джутсута.

Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 31, 2013 9:58 pm 
Аватар

Колкото и да ми е противен Сацке мисля, че мн лесно би се справил с Оро на този етап. Нали вече има овърпауарният итърнал мангекю шаринган PHEAR HIM!!!! И всичкитите години боен опит на дедо Оро, сигурно пича е на 70, нямат никакво значение щото както и преди съм казвал отдавна в битките на тази манга няма значение колко е skilled някой а колко по-голямо ядрено джутсу ще изкара.

Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 31, 2013 11:04 pm 
Аватар

Колкото ъпгрейднат шаринган да имаш, здравето и чакрата са на 1во място.
Саске срещу Данзо, там Саске едвам не пукна когато ползваше сусано'о, но да не забравяме Киши си обича емо клана и показва колко са силни.

МнениеПубликувано на: Пет Май 31, 2013 11:34 pm 
Аватар

Тая Сакура е*ах тоя пауър, дето го извади!
Задържала не знам си колко време чакра, боже-е-е...
Наруто никога пък не е топвал чушката и може преспокойно
да вкара два оборота и да пръска!
Ще добави малко чакра от Кюби и ще им майката разкатае.

МнениеПубликувано на: Съб Юни 01, 2013 4:46 pm 
Аватар

veliotv написа:
Колкото и да ми е противен Сацке мисля, че мн лесно би се справил с Оро на този етап. Нали вече има овърпауарният итърнал мангекю шаринган PHEAR HIM!!!! И всичкитите години боен опит на дедо Оро, сигурно пича е на 70, нямат никакво значение щото както и преди съм казвал отдавна в битките на тази манга няма значение колко е skilled някой а колко по-голямо ядрено джутсу ще изкара.

Според мен ще му е доста трудно. Сега Оро е с нова тяло с хаширама клетки + взе си колкетната чакра от Кабуто,която може и да е сенджуцу чакра. Което означава, че евентуално Орочимару може да вадне и СМ. Може само не казвам нищо повече! Ииии защитата на сусано може да бъде победена. Доказателството е оня чаптър дето не го знам. Ма там където се биха Саске и Зетсу и там има един панел, който показва Зетсу вътре при Саске с включено сусано. :D Апък и като прибавимим и триковите джуцута на Оро... :D

Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 02, 2013 2:32 pm 
Аватар
Anime Sekai Kenkyuuin
Anime Sekai Kenkyuuin

Наруто - > Наруто шипууден /голям наруто/ -> Наруто /пак малък/
Back to the good part :lol: Харесва ми сегашното положение, но ме е страх че ще бъде развалено в някой етап или след края на битката

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 30 от 50 [ 745 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33 ... 50  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]