Дата и час: Нед Фев 23, 2025 7:28 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 29 от 50 [ 745 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32 ... 50  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!!
МнениеПубликувано на: Чет Май 23, 2013 12:07 pm 
Аватар

И аз се присъединявам към вас. :lol:

МнениеПубликувано на: Пет Май 24, 2013 8:13 pm 
Аватар

Абе вие си се бъзикате тук, ама да не вземе накрая да се получи някакъв гейски край. :lol:

Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 24, 2013 8:32 pm 
Аватар

Naaah. Тази манга е за любовта! :)
А истинската любов е между мъжете.

Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 24, 2013 10:10 pm 
Аватар

Честно казано през цялото време си мислех, че някой фенбойче е рисувал чаптъра и някое друго по-голямо фенбойче го е превеждало
1) нахвърлиха ни как ще свършат нещата между Наруто и Сакура - семейство в края на чапа (просто няма как най-големия бад асс в тая манга да я сравни с жена си и тя да не стане жена на Нарутко)
2) Минато от нищото направи техниката на сина си, Курама му игра по хуя отвсякъде и дори беше горд, че е бил победен от 4тия
3) Мадара и Хаширама - всичко се върти около тях в тая манга, а те се оказа бахти и несериозните типове - нещо като Конохамару и оня сополивия дрислярко
4) Хокагетата изкараха техника, която може да бъде направена единствено от хокаге левъл нинджи - нищо, че Минато не ги е виждал и на снимка 1вия и 2рия (така е израза) но това не им попречи да я направят
5) Сасуке иска да стане хогаке, защото той е толкова силен, че тая сценка която се разиграва в момента, никога няма да стане в негово присъствие .... Сакура е готова да му лапа пред свекъра (Минато)
6) всички го карат на майтап с него (нищо че преди няколко стотин чаптъра всички се бяха решили при контакт с него да ги елиминират), Нарутко си събра ултра отбора номер 7 ...
Толкова помия в тоя чап просто няма накъде ... незнам Киши сенсей защо ги направи тия работи - много добре знае, че мангата не се следи от 10-12 годишни децича (макар, че това е таргет групата на мангата), които ще се радват на тоя пиклив край ....
Абе общо взето съм много разочарован... както някой каза битката (ако има такава) между Н и С ще е за евентуална Хокаге титла ... и най-тъпото ще е че Хокаге сигурно ще стане Сакура или Сасуке, а Наруто ще е следващия Джирая ....

Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 25, 2013 12:04 am 
Аватар

Мда... битката накрая да, да...
Изображение
Едит: Ето един вариант за финал стил School Days :D
Изображение

Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 26, 2013 12:44 am 
Аватар

Рeално ми хареса, че мечтата на Наруто се сбъдна и разгеле спази тъпото си обещание към Сакура. КРАЙ! Сега вече кучката може да гори! :D Харесва ми и как си повярва Cакура че е неква мощна в битките.. хи-хи-хи ;d Тя винаги ще е съпорт, колкото и да се напъва горката. ;d Иначе тва че Гейсаске се появи въобще не ми харесва. Трябваше да си остане престъпник и накрая цялата му смотана банда барабар с него да измрът или да гният в някой затвор. :D Всичко останало ми хареса. Хокагетата, СМ на Хаширама, чакрата на Кюби в Минато (изглеждаше си доста яко..айде да не се лъжем ;д) Тобирама и той да...чакам за него спец. момент в който и той да блесне малко. @Valk0v според мен гледаш твърде строго към нещата. Курама вече след като се харесаха с Наруто е променен. Това все пак тайнствената сила на Наруто дъ грейт! А относно печата...всички те са първокласни шинобита и знаят как се молдва чакра. Затова им се получи. Няма значение дали е виждал 1вия или 2рия еди си колко. Спред мен Хаширама знае цаката другите просто го следват. За останалите неща съм сългасен че са си така. ;d @veliotv хаха да виждал съм го това. :D:D:D

Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 29, 2013 1:01 pm 
Аватар

Тоя чаптър си беше за Сакура.
Добре че Тсунаде я е научила на някой и друг скрит номер,
иначе не виждам как "ще си покаже гърба" пред тея две чудовища (Наруто и Саске).

МнениеПубликувано на: Сря Май 29, 2013 1:51 pm 
Аватар

От тъпо по-тъпо става.

МнениеПубликувано на: Сря Май 29, 2013 1:54 pm 

Разочарован съм, нямаше пън.

МнениеПубликувано на: Сря Май 29, 2013 2:05 pm 
Аватар

Boring...

Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 29, 2013 4:15 pm 
Аватар

Общо взето този чап ме подразни-екип 7 се държат както когато бяха на 12г :thumbsdown: . Никаква промяна в отношенията помежду им сякаш са били на пауза и тръгват от където са спрели.
Оро все още никакъв го няма, а Мадара ме убеди, че в Учиха хетеро сексуалните са по скоро изключение отколкото правило. Как иначе да си обясня, че ще зареже нещо което планира няколко деситилетия за да си поиграе с Хаширама!?
Само Джуго ми хареса-нещо не е убеден в намеренията на Саскето (аз също :roll: ).

П.С. Не само пламъците от дрешката на Минато ги няма, чертичките по лицето на Киба също изчезнаха :o

МнениеПубликувано на: Сря Май 29, 2013 4:39 pm 
Аватар

Мда Киши изобщо не се старае вече не само сюжета а и рисуването го удари през оня работа. Последният път, когато получих нерд бонер беше, когато Мадара изкърти дъската на ковчега си само с мерак и от там нататък каквото и очаквах от тези Гранд Финале битки-кравешки тор и разочарование.

Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 29, 2013 4:41 pm 

Сакура ме издразни яко. Ще кажеш е по-силна от наруто.. дето го дават 500 чапа как се развива и т.н. а тука за 1 чап я направиха мега силната.. същото е и със гейсаске дето тоби за 1 чап му сложи едни очи и айде вече супер мощния ...

Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 29, 2013 8:03 pm 
Аватар

Повтарям се от миналата седмица и ще се повтарям в бъдеще.
Казах ви миналата седмица че главните герой са 3ма и че вкрайна сметка те ще са центъра и ето Киши ви го казва и той.
Ако ше четете за просто щотото сте я чели дося еми сори.
За мен това тук беше анимето което ме зариби 3ма френдове цепат заедно.
Наруто и Саске се съзтезават за макс демидж и Сакура цепи за колкото да прай нещо и сичко е айляк.
С последните неща Блийч мина Наруто бая в очите ми но последните 2 глави на Наруто ми върнаха респекта.

Ай Ай добре не ви харесва класическото Наруто по неква причина.
Представете си че последните 2 чаптъра ги няма.
Как бихте искали да бъдат развити ? Любопитно ми е какво развитие може да е по интересно от това.

МнениеПубликувано на: Сря Май 29, 2013 8:35 pm 
Аватар

Сакура 600+ чаптъра безсилна, а тука му трябваха 1-2 страници power up за да стане нещо.
Ми мангата отива надолу,на Киши не му останаха много идеи и почна всичко бързо да навърта.
Дано в скоро време свърши или ще стане още по-зле.

Ето ви 1 алтернативен край всички са изморени от битката с 300 зора запечатаха Мадара, но в последния момент идва Орочимару и ги 1 шотва всички :D

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 29 от 50 [ 745 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32 ... 50  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]