|
Дата и час: Съб Фев 01, 2025 10:41 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Пет Май 10, 2013 3:18 pm |
Telemag |
|
|
Регистриран на: Съб Апр 26, 2008 5:49 pm Мнения: 105 Местоположение: Суворово
|
Помислих си, че входа към завода е под онази статуя. Статуята на Кирос, т.е. завода е под колизеума. Малко странно ми се видя да има 3000 победи, само веднъж да е ударен и НИКОЙ да не го помни или знае!
_________________ Човек се учи докато е жив
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Съб Май 11, 2013 1:23 am |
|
Wind_Falcon |
|
|
Регистриран на: Съб Яну 20, 2007 2:32 am Мнения: 8640 Местоположение: The Megastructure
|
Напълно невъзможно ми се струва да видиме който и да е от стария екипаш на Бялата Брада тази арка. Само незабравяйте че не всички пирати във войната бяха от неговия екипаж, някои бяха други екипажи дошли на негова страна да се бият, тях може да ги засечем, но пак ме съмнява да е тази арка. Иначе Бартоломео изглежда се заформя като нов любимец. Жалко за рибата, и мен ме кефеше. Интересно ако това което използва е Devil Fruit, за какво е тръгнал след плода на Ейс? Иначе за фабриката - дано не се окаже под колизеума и статуята да е вход. Не заради друго, а защото обичам мангата която чета да ме изненадва
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Вто Май 21, 2013 2:14 pm |
|
crazy_little_crow |
|
|
|
>.< http://www.animenewsnetwork.com/news/20 ... to-illnessЗа излизането на главите: One Piece will not be serialized in the magazine issues that ship on May 27 and June 3 issues, but the manga is expected to return on June 10.
_________________ Makoto by Erendis <3 <3 <3
If life gives you lemons, make grape juice and let the world wonder how the hell you did it ^.~
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Вто Май 21, 2013 8:58 pm |
|
vampire killer |
|
|
Регистриран на: Вто Дек 18, 2007 10:41 pm Мнения: 1039 Местоположение: wasteland
|
crazy_little_crow написа: >.< http://www.animenewsnetwork.com/news/20 ... to-illnessЗа излизането на главите: One Piece will not be serialized in the magazine issues that ship on May 27 and June 3 issues, but the manga is expected to return on June 10. fuck my life
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|