Може на Фуроичи да се е лепнал един печат при чаповете с носните кърпички и мангаката да го пази за точния момент , а днешния чап-АУСЪМ битка от която не показаха и един тупаник ме нарадва както когато джабъруок или както се казваше напукваше прозорците само с присъствие
Заглавие: Re: Beelzebub
Публикувано на: Чет Апр 25, 2013 5:47 pm
IceBreaker93
Регистриран на: Чет Окт 13, 2011 4:59 pm Мнения: 1721 Местоположение: 5th circle of the hell
^ В такива манги логиката не винаги е на първо място, може да са измислили нещо от сорта на 0-печат на най-готиния готиния "Генерала" все пак само гадая не го приемай насериозно дискусия да става.
Заглавие: Re: Beelzebub
Публикувано на: Пет Апр 26, 2013 1:11 pm
Shinigam1
Регистриран на: Пет Юли 25, 2008 1:01 am Мнения: 787 Местоположение: София
Иска ми се да развият това, което загатнаха отдавна за Фуруичи когато шефа Бехемот май беше там старчето влезе в тялото му с носната кърпичка и той издържа на демоничната му енергия като даже стареца беше учуден, че не е умрял. Той Фуруичи е в тая манга за кретенизъм и тя не е в такъв стил, че да го развият безполезника, но не пречи да се надявам, че някой ден може да стане голяма машинка.
Публикувано на: Съб Апр 27, 2013 12:48 am
deathrazor
Химекала играе само за себе си както казаха и ония и ми е много чудно на къде ще тръгне с това мангаката. Защото единия лесен начин би бил Канзаки да го спука тъй като те са нещо като райвали и да се осъзнае, а другия начин нещо не мога още да го измисля.Ако приемем, че не играе двоен агент за Ога и само използва Такамия как би могъл да могъл да победи сам самичък. Евентуално при бакстабването на Така, Ога ще дойде да го спаси или нещо такова. Също очаквам Ога-клонинга да се разбунтува с наще.
Публикувано на: Съб Апр 27, 2013 8:32 pm
6iblio
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 53 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения