|
Дата и час: Съб Фев 08, 2025 8:13 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: > Fairy Tail < Публикувано на: Пет Май 10, 2013 3:03 pm |
|
loader |
|
|
Регистриран на: Съб Ное 17, 2007 1:35 am Мнения: 3675 Местоположение: Oro Jackson
|
Луси толкова пъти са я събличали, че би трябвало да не и прави впечатление вече.. Да кажем, че драконите не виждат нашите като някаква заплаха и за това се забавляват така с тях.
_________________ You heard it too didn't you?... | MyAnimeList The voice of the wind.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: > Fairy Tail < Публикувано на: Пет Май 10, 2013 3:19 pm |
|
SonGoku |
|
|
Регистриран на: Нед Яну 03, 2010 12:35 pm Мнения: 6203 Местоположение: HxH World
|
Ако бе възможно да притежавам някаква магия от тази манга и то лично аз да си я избера, то щях да открадна силите на Зирконис. Между другото, много готин чаптър xD
|
|
|
Заглавие: Re: > Fairy Tail < Публикувано на: Пет Май 10, 2013 4:38 pm |
|
VastoLorde96 |
|
|
Регистриран на: Сря Май 11, 2011 7:34 pm Мнения: 4127 Местоположение: Lawrence, Kansas
|
Хахах, тоя Зирконис е голям дивак Добър чаптър, следващият - "Стратегията на Натсу" Не мога да повярвам, че дума като "стратегия" е сложена на едно място с името на Натсу ПП.: Още ми е чудно как Уенди ще победи Зирконис, най-вероятно ще го разубеди по някакъв начин, щото макар и драконова убийца, все пак говорим за Уенди...
_________________ SAVING PEOPLE, HUNTING THINGS - THE FAMILY BUSINESS
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: > Fairy Tail < Публикувано на: Пет Май 10, 2013 9:50 pm |
|
DearFear |
|
|
Регистриран на: Нед Фев 13, 2011 1:41 am Мнения: 403 Местоположение: Варна
|
VastoLorde96 написа: Хахах, тоя Зирконис е голям дивак ПП.: Още ми е чудно как Уенди ще победи Зирконис, най-вероятно ще го разубеди по някакъв начин, щото макар и драконова убийца, все пак говорим за Уенди... Е реално трябва да има някакви техники за убийство щом той отнема дрехите тя ще ги дарява или нещо такова
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|