|
Дата и час: Сря Фев 05, 2025 6:01 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Link: My Boyfriend is Type B [K-Movie] Публикувано на: Вто Май 08, 2007 1:45 pm |
|
zdzdz |
Модератор |
Регистриран на: Сря Май 10, 2006 9:11 am Мнения: 3661 Местоположение: Sofia
|
My Boyfriend is Type B
(B형 남자친구, B-hyeong namja chingu)
Държава:Корея
Година:2005
Жанр: Comedy,Romance
Режисьор:Choi Seok-won
Участват:Han Ji-hye, Lee Dong-gun, Shin Yi(a)
IMDB
Review:"A super-cool handsome guy is going out with me! But his blood type is "B"... what the hell!"
Основният мотив във филма идва от японската теория за това, че характера на човек се определя от кръвната му група. Ha-mi e студентка, която вярва в предопределената любов. Един ден тя среща на улицата Young-bin и мигновенно разбира, че той е нейната любов. Кръвната група на главната героиня е А (консервативна и интровертна), докато приятеля и е Б (страстен и безотговорен). За мъжете с група Б се казва, че са тип "must-avoid" за жените.
Директен даунлоад @Find-bg
BGShare:
Movie
Subtittles
~~Special Thanks to Caprice06~~
~~Enjoy watching~~
Последна промяна zdzdz на Сря Май 09, 2007 6:03 pm, променена общо 3 пъти
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Май 08, 2007 10:21 pm |
|
Dasher |
|
|
Регистриран на: Пет Фев 17, 2006 9:41 pm Мнения: 2436 Местоположение: In My Dungeon...Believe it!
|
thefolenangel написа: Dasher написа: Хммм ми аз като съм 0? В това изречение откривам много логика
Има. Значи че съм 0 кръвна група....
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Май 09, 2007 12:17 am |
|
TORANAGA |
|
|
Регистриран на: Сря Май 02, 2007 11:53 pm Мнения: 706 Местоположение: Mushroom forest
|
Minase Пуснато на: Вто Май 08, 2007 10:04 pm Заглавие:
--------------------------------------------------------------------------------
TORANAGA написа:
Това игрален филм ли е ?
-_- тъйййййй кът го гледаш на кво ти прилича
Тъййййй на това ми прилича за това питам няама значение
Едит: Абе аз съм много зле ха ха ops:
Не прави 2 последователни поста, а ползвай "Едит" бутона caprice06
_________________ It is a good day to die !
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Май 09, 2007 12:27 am |
|
Razengan |
|
|
Регистриран на: Вто Юли 19, 2005 4:18 am Мнения: 3235 Местоположение: In the Jungle. Near the water, Close to the food.
|
Това изглежда интересно може и да се изгледа някой ден.
А тези с 0лева кръвна група както знаете можем да даряваме на всички останали. Таа няма значение коя с каква група е ние сме точно подходящтите
_________________ Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win you're still retarded.[/b]
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Май 09, 2007 9:18 am |
|
Dasher |
|
|
Регистриран на: Пет Фев 17, 2006 9:41 pm Мнения: 2436 Местоположение: In My Dungeon...Believe it!
|
caprice06 написа: Бтв, аз съм Б!
Пък аз си мислех че си С
П.П. Рази лошото е че когато на нас ни се налага можем да зимаме само наша
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Май 22, 2007 10:11 pm |
cipio |
|
|
|
Ще съм ви безкрайно благодарен ако ми дадете друг линк, че от тия нещо не ще да ми дърпа или ми забива компа!!!
А филма изглежда обещаваЩ!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|