|
Дата и час: Съб Фев 08, 2025 5:52 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Blood Lad (лято 2013) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Май 01, 2013 12:00 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=3514_1248823372.png) |
CaBa |
Модератор |
Регистриран на: Нед Мар 12, 2006 12:17 am Мнения: 14913 Местоположение: Сливен
|
![Изображение](http://store.picbg.net/pubpic/03/3D/20ce787c0089033d.jpg) Заглавие: Blood Lad Жанр: Action / Comedy / Ecchi / Fantasy / Romance / Seinen / Supernatural Тип: TV Епизоди: ? Продукция: Brain`s Base Година: Юли 2013 Официален сайт: http://bloodlad.jp/AniDB / ANNСтаз е вампир и шеф на една зона в света на демоните, но за вампир, той слабо се интересува от човешка кръв. Много по обсебен е от японската култура. Един ден в града на демоните се появява истински човек, Янаги Фуюми. Но докато защитава територията си от натрапник, Фуюми бива убита от едно чудовище и става бродещ призрак. Стаз е разочарован, но се заклева, че ще намери начин да я върне към живота.
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Blood Lad (лято 2013) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Май 01, 2013 12:34 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=6283_1559926008.jpg) |
KoP3Le7o |
|
![](./images/ranks/rank10.gif) |
Регистриран на: Съб Яну 06, 2007 4:43 pm Мнения: 9766 Местоположение: J✯O✯J✯O
|
И продължаваш да чакаш. Тоя жанр "комедия" ме притеснява, пак ли някакви лиготии, бе?! Дано да е нещо сносно с вампири поне...
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Blood Lad (лято 2013) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Май 01, 2013 1:16 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=22834_1464642450.png) |
Rampage |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
|
Може, може. Дето вика posteriori, не може да е по-зле от Санкареа.
_________________ http://myanimelist.net/animelist/luttt&status=2&order=0
Цитат: Evility написа: Тоя сигурно е бил от школата за Болни Екземпляри, Лишени от Граници, Абстрахиращи се от Разумното, Идейни и Обиграни в Насилието, съкратено БЕЛГАРИОН... ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Blood Lad (лято 2013) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Май 02, 2013 4:36 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=6319_1693147043.png) |
Belgarion |
Ecchi Warrior |
Регистриран на: Пон Яну 08, 2007 5:24 pm Мнения: 19394 Местоположение: Tōkyō
|
Не се надявайте на много ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) Ноо да, и мен ме заинтригува :3 Звучи като смесица от две, три други анимета, които ми се бяха понравили :3
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Blood Lad (лято 2013) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Юли 07, 2013 10:00 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=39384_1386792294.png) |
svenxxx |
TokiSubs |
Регистриран на: Съб Мар 13, 2010 5:36 pm Мнения: 5003 Местоположение: Нейде из родопското село Пловдив
|
Първи епизод ми хареса. Е, очаквах малко повече, ама от първи епизод нищо конкретно не може да се каже за анимето. Всъщност добре си беше епизода. Запознаха ни с героите, видяхме колко Bad-ass е Стаз, когато е сериозен, както и какъв отаку е. ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) Артът ми харесва. Доста е шарен и необикновен. Може би ми се искаше да е малко по-мрачен, ама предполагам, че анимето ще е по-комедийно, затова са решили да заложат на шаренията. Музиката също ми харесва. ОП и ЕД също. Абе 8/10 за първи епизод. Сега ще видим как ще се развиват нещата като отидат в човешкия свят. п.п. Дочух, че ще е само 10 епизода и ако е така, ще е много жалко. :/ Дано поне по-нататък направят и втори сезон.
![Изображение](http://i.imgur.com/Qk8bM9N.png) Хората често приемат традициите на техните предци, без да се съмняват, защото е по-лесно, отколкото да поемеш контрол над собствения си живот. Никой няма да дойде и да ни спаси, ако ние самите не искаме да се спасим.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Blood Lad (лято 2013) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Юли 07, 2013 10:02 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=6283_1559926008.jpg) |
KoP3Le7o |
|
![](./images/ranks/rank10.gif) |
Регистриран на: Съб Яну 06, 2007 4:43 pm Мнения: 9766 Местоположение: J✯O✯J✯O
|
Аз си мисля, че ще е 12-ина, но ще видим. Пък и то май няма много манга материал, ако не се лъжа?
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|