|
Дата и час: Чет Фев 13, 2025 1:14 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
|
Заглавие: Re: Сериал: Game of Thrones [Игра на тронове] (2011) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Апр 23, 2013 12:24 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=17062_1535715482.png) |
Bastor |
Модератор |
Регистриран на: Пон Окт 01, 2007 7:56 pm Мнения: 1620 Местоположение: София
|
Sharky написа: Много добър епизод, Денерис като заговори на Валериански, направо настръхнах, а оня плешивия насра ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) Е то беше ясно че го говори. Но иначе добър епизод - да. Следващият трябва да е арката на Тирион май? Или може да я оставят за другия сезон. Хмм...
_________________ ...in my pants.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Сериал: Game of Thrones [Игра на тронове] (2011) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Апр 23, 2013 11:34 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=16421_1382541960.png) |
Joy |
|
![](./images/ranks/rank6.gif) |
Регистриран на: Съб Сеп 15, 2007 2:15 pm Мнения: 1029 Местоположение: In the wrong era
|
На мен лично ми идват невероятно естествено по тоя начин. Имат си четири крайника, задни и предни, а не шест, както би трябвало според множество от фентъзитата. Предните са силно развити и прераснали в криле. Асоциирам ги не с пилета, а с прилепи в това отношение. По начинът, по който се прихващат с предните си крайници, силата им, голямата им подвижност и тн... точно на това ми напомнят. И ги харесвам, очарователни гущерчета са.
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Сериал: Game of Thrones [Игра на тронове] (2011) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Апр 24, 2013 12:58 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=41504_1382956267.gif) |
JohnnyQuid |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
Регистриран на: Нед Авг 22, 2010 6:11 pm Мнения: 2690 Местоположение: Void
|
Logrus написа: малко ми липсваха фойерверките за финал (да се чете една яка битка тип Властелина ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) ) Аз това с битките отдавна съм спрял да го очаквам. Само като се сетя за Blackwater и десетината, които си играеха на стражари и апаши пред портите на King's Landing ... ![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif) Или пък онова събуждане на Тирион първия сезон ... Бе, Троновете не е биткаджийски сериал. Което е кофти, щото любимата ми битка 99.99% ще я осер*т, а тва е жалко.
_________________ Sometimes i wanna go out and kill motherfuckers.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|