|
Дата и час: Сря Фев 05, 2025 10:02 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Showdowns Общи Дискусии - Pantsu VI, Bishie IV и бъдещет Публикувано на: Вто Апр 02, 2013 2:01 pm |
|
Loveless88 |
|
|
Регистриран на: Сря Ное 25, 2009 3:53 am Мнения: 1132 Местоположение: Catania,Italy
|
пак съм спала някъде из университета. но как сте посмели да правите панцу шоудаун без половината мацки от Икитоусен бе хора? на моменти не знаех за кого да гласувам, понеже някой кандидатки не са кои знае кво. я ми сложете Кан'У Унчо, Рьому Шимей, Рьофу Хоусен и т.н.т. липсват още яки каки, но не съм много сигурна, че Оливие М, Армстронг *каката на майора*, Хамияц Месета *tatakau shisho* и Йоруичи спадат към панцу. те спадат към категория "Яка кака". или като се замисля, Йоруичи и Армстронг, май бяха в класациите миналата година. както и да е, липсват Ранмару от Бинбоугами, и сега за друго не се сещам..
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Апр 02, 2013 3:20 pm |
|
dadaadda |
The No-Goodnick |
Регистриран на: Пет Май 04, 2007 5:05 pm Мнения: 9845 Местоположение: PervTown
|
^ Еми... 3 седмици седя темата за записване... всички липсващи ги няма, защото е нямало кой да ги предложи
|
|
|
|
Заглавие: Re: Showdowns Общи Дискусии - Pantsu VI, Bishie IV и бъдещет Публикувано на: Пет Апр 05, 2013 5:48 am |
|
Eien Ryuu |
|
|
Регистриран на: Сря Юли 18, 2007 1:06 am Мнения: 9939 Местоположение: In the unreal reality of Rousse.
|
Аз пък да се рейджна как така Шинобу загуби с точно един глас. При положение, че си водеше в групата. Грррр, someone will pay for that! dadaadda написа: Baka Showdown... мда, т'ва ми допада като идея За това съм с двете ръце. Макар че вече знам кой ще го спечели. И дори смятам да го номинирам, ако започне такъв showdown.
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Апр 06, 2013 6:59 pm |
|
dadaadda |
The No-Goodnick |
|
Ако съвсем случайно съм забравил да спомена навсякъде, че няма да зачитам гласове, които изглеждат да са сложени като за да изманипулират вота. Или иначе казано, гласове пуснати от странни IPта и/или IPта от които вече е гласувано(моля предупредете предварително ако човек, с който съжителствате и делите едно IP, реши да гласува редом с вас, благодаря). Да знаете, че няма да ги зачитам. Eien Ryuu написа: При положение, че си водеше в групата. Аз колкото и пъти да съм минавал през нея група, това не си спомням да съм го видял п.п. Ако за Baka Showdown можете да предложите по-добро изискване от "Идиота, който най-много ви радва с неговата/нейната идиотщина.", моля ви да не си мълчите
|
|
|
|
Заглавие: Re: Showdowns Общи Дискусии - Pantsu VI, Bishie IV и бъдещет Публикувано на: Нед Апр 07, 2013 3:08 pm |
|
Ragnarök |
|
|
|
Tell me about it... Asuka losing to random lolis...
|
|
|
|
Заглавие: Re: Showdowns Общи Дискусии - Pantsu VI, Bishie IV и бъдещет Публикувано на: Нед Апр 07, 2013 3:36 pm |
|
DiaDora |
|
|
|
Ами абцелутната липса на номинация на биши от VK ?? и тук и в мангата... Не можех да повярвам, ни Канаме, ни Зеро, ни гявол от там... за сметка на това Ваш смело на пред... бишизмът вече не е това което беше ...
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Апр 07, 2013 4:18 pm |
|
dadaadda |
The No-Goodnick |
|
DiaDora написа: бишизмът вече не е това което беше ... Мда... вече преобладават мъжките почитатели на бишизмът Ragnarök написа: Tell me about it... Asuka losing to random lolis... If she lost, then it wasn't against "some random loli"
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Апр 15, 2013 12:20 am |
|
dadaadda |
The No-Goodnick |
|
Гласовете на darkness_bright и kirra_bi не съм ги броил, защото са от 1 IP. С darkness_bright вече се разбрахме, и от тия кръгове ще им ги броя
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Апр 27, 2013 1:16 pm |
|
dadaadda |
The No-Goodnick |
|
Eien Ryuu написа: Не мога да разбера какво толкова и харесахте на Yuuko... Спокойно, спокойно, някои хора не могат да разберат какво толкова й харесвате на Neko
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|