|
Дата и час: Съб Фев 01, 2025 5:42 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Чет Апр 11, 2013 2:11 pm |
|
VastoLorde96 |
|
|
Регистриран на: Сря Май 11, 2011 7:34 pm Мнения: 4127 Местоположение: Lawrence, Kansas
|
Едва ли... Щом има адмирал и тези CP0, със сигурност е нещо много по-голямо Edit: Аз до колкото си спомням, за Бъстър Кола са нужни само 5 вицеадмирала и 10 военни кораба, но не и адмирал. Нито в Охара, нито в Ениес Лоби се появи адмирал, когато бе "повикан" Бъстър Кола.
Последна промяна VastoLorde96 на Чет Апр 11, 2013 5:22 pm, променена общо 1 път
_________________ SAVING PEOPLE, HUNTING THINGS - THE FAMILY BUSINESS
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Пет Апр 12, 2013 11:51 pm |
|
SayanMk |
Anime Sekai Kenkyuuin |
|
Регистриран на: Нед Юли 17, 2005 4:40 pm Мнения: 13547 Местоположение: Аниме Световете
|
Оле верно показаха Белами, тотално го забравих... не че заслужава внимание... нямам търпение да заподскача из арената пак Какво обсъждате бюрокрация децу толкова по-значителни неща станаха... Щях да се изкефя ако Ребека се окажеше Бартоломео. В смисъл - мега яката мацка. Присъединяване? Съмнявам се да имаме тоя късмет. Изяде ли плода 99% няма да се присъедини ;/ И бтв така и не разбрах рибока ще идва ли при Луфи или не подемоните. Това "изчакай" може да си зависи така до края на мангата... ;/ мн ме дразни. Трябва им някой изпатил и с мозък като Франки... CP0, знаех си че ще се появят някви фриказоиди по някое време, но мислех че ще са новото CP9. Нищо, тия изглеждат хипермега @_@ Не ми се вярва мустаците да са ги заблудили обаче, явно друго търсят... Разделянето на екипажа е гениален сценарии на Дофи, но мисля.. е, ок - НАДЯВАМ се, да ги подценяват. Включително и самурайчето, в сл. чап искам да видя насечени и подпалени тия дришльовци. То ако става с изнудване по добре да го гръмнат на място Зоро май позна коя е феята. Вие познахте ли!??!? Аз лееееко се сещам.... май една призрачка е решила да си потърси гаджето/да изостави гаджето за момент... what say u?! АДМИРАЛ, който МИСЛИ ЗА ХОРАТА?! Забеляза ли го някой? Мен това ми остави най-силен отпечатък. Тоя дядка няма да е наАкаину марионетка. +това е 3 метров или така ми се стори?! Риби които обръщат кораби § шит? Дали Дофи не си е направил експеримент хвърляйки дяволски плодове във водата...? PS: to keep track on things, тук им има физиономиите в удобни портрети http://onepiece.wikia.com/wiki/Corrida_Colosseum
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Съб Апр 13, 2013 1:05 am |
|
Chill-Mon |
|
|
|
SayanMk написа: Зоро май позна коя е феята. Вие познахте ли!??!? Аз лееееко се сещам.... май една призрачка е решила да си потърси гаджето/да изостави гаджето за момент... what say u?! Перона ? Защо й е да краде меча ? Едиствения , който може да се появи и да ме зарадва повече от нея, е Енел,но мисля , че той не е нужен в целия този clusterfuck който се оформя , той ще е в някоя от следващите арки , но просто няма логика да е Перона или говориш за някой друг и аз изцяло се бъркам. М/у мааалко е дразнещо, като действието се развива на 10 места едновременно Много ми е интересно, този от от екипажа на чернобрадия колко е силен всъщност... не знам защо,но просто си мисля,че ще бъде прегазен преди дори да е видял Lucy
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Съб Апр 13, 2013 3:35 am |
|
VastoLorde96 |
|
|
Регистриран на: Сря Май 11, 2011 7:34 pm Мнения: 4127 Местоположение: Lawrence, Kansas
|
Хах, Перона, а? Би било забавно, ама не ми се вярва особено, защото кражбата на меча е един от факторите групата в момента да е толкова разпокъсана, а това не ми се струва случайно. Дано Джинбей по-бързо си свърши работата и да се присъединява към екипажа, че още малко ако почака, народа ще забрави, че изобщо го е казвал Колкото до Ребека... силно се надявам да се присъедини и всъщност е крайно време вече. Последният дошъл в екипажа е Брук, който го направи в края на Трилър Барк арката (последният чаптър от нея е 489), което беше преди повече от 200 чаптъра. Пък и не може екипажът да е само от мъже и две жени, поне не екипажа на главния протагонист
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Съб Апр 13, 2013 9:10 pm |
|
Wind_Falcon |
|
|
Регистриран на: Съб Яну 20, 2007 2:32 am Мнения: 8640 Местоположение: The Megastructure
|
Бърджес е пуснал епична брада. Франки е BAWS както винаги. Фуджитора все повече и повече ми харесва. CP0? Аз ли бъркам или преди беше казано че CP9 е най-силният Сайфър Пол който е съществувал дотогава? Може да са имали предвид само CP9...Малко не знам какво да мисля за тяхното появяване. Зоро си взе мечовете, радвам се че този момент не се разтяга повече. Феята мисля че Зоро наистина я разпозна или нещо такова. Кинемон се надявам да не се предаде без бой. Момо искам вече да се маха... Хареса ми как Брук отговори че само Лъфи може да го командва Бартоломео имам чувството че може да е един от новите ми любими персонажи. Държави, Пирати, Маринки, Световното правителство и един куп неиндифицирани/самостоятелни партии. Представям си колко месеца ще трае тази арка с толкова много сюжетни линии... Но имам чувството че ще е наистина епична.
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Съб Апр 13, 2013 9:53 pm |
|
VastoLorde96 |
|
|
|
Wind_Falcon написа: CP0? Аз ли бъркам или преди беше казано че CP9 е най-силният Сайфър Пол който е съществувал дотогава? То Ода още от началото на анимето (аз него съм гледал) все разправя, че всеки следващ е най-силен. Алвида - най-силната жена на сввета Дон Крийг - най-силният човек на света След Крийг Арлонг стана най-силният човек на света (а може и да е бил най-силният тритон) Сега, след всичко това, което се е случило да последния излязъл чаптър (дори и епизод), ако се върнеш в началото и видиш за какви глупости става въпрос... не за главата да се хванеш, ами почваш да се чудиш дали Ода е бил с всичкия си, когато ги е писал нещата.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Съб Апр 13, 2013 10:08 pm |
|
subzer0 |
|
|
Регистриран на: Съб Авг 30, 2008 2:14 pm Мнения: 1345 Местоположение: In my era, the times when I was happiest.
|
За Дон Крийг имам чувството, че носеше титлата "Най-силния човек в East Blue", но може и да греша. Беше отдавна, пък ме мързи да проверявам. Иначе и аз бях останало с впечатлението, че CP9 са елита и няма по-силни от тях, поне в Cipher Poll организацията. За появилите се агенти на CP0 мога да кажа само, че ми изглеждта доста смешно, но предполагам, че са големи имби и не трябва да се съди за силата им по външния вид. Ода хубаво разхвърля нашите герои из целия остров, както и сюжетните линии, да видим какво ще сътвори от тях и къде ще ни отведат. Нямам търпение да излезе следващия чаптър. Все още очаквам арка, която да стигне нивото на онази в Enies Loby.
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Съб Апр 13, 2013 10:23 pm |
|
Wind_Falcon |
|
|
Регистриран на: Съб Яну 20, 2007 2:32 am Мнения: 8640 Местоположение: The Megastructure
|
Върнах се назад в мангата и Ода го е представил само като "Pirate Fleet Admiral Don Krieg." И мисля че subzero0 е прав, ставаше дума само за Ийст Блу. Btw:
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Нед Апр 14, 2013 1:08 am |
|
VastoLorde96 |
|
|
|
Аз за Дон Крийг съдя по това (21 епизод) и определено не се чува "Ийст Блу". За CP9 и аз мислех, че са най-силните, а тези CP0 сигурно ще се окажат тайна организация, затова не са ги споменали преди. А това разделяне на екипажа и участието на CP организация само по себе си напомня много на Ениес Лоби арката. subzer0 написа: За появилите се агенти на CP0 мога да кажа само, че ми изглеждта доста смешно, но предполагам, че са големи имби и не трябва да се съди за силата им по външния вид. То и CP9 бяха пълни кретени на пръв поглед (поне повечето от тях). Единствените сериозни бяха Лучи, Блуно, Калифа и Каку (преди да изяде жирафския плод), останалите - ходещи карикатури. А пък за Спандам да не говорим
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|