Дата и час: Пон Фев 24, 2025 6:19 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 8 от 9 [ 121 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 5, 6, 7, 8, 9  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Май 07, 2007 8:50 pm 
Аватар

Цитат:
п.п.
Не е нормално 17 годишен да гледа аниме и да се просълзява нали?

Що па да не е, за си ревах на някои моменти откровено:VVV

Уфф, играта си е просто мечта... дано ни достигне някога работещ енг превод...

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Май 07, 2007 10:05 pm 
Аватар
Цар Алко

преди доста време беше качена играта с линкове за анг. пач, но точно тази версия не мога да я намеря дори и в мулето... :? Имам SE версията, която е по-нова, но пача не става. най-дорбе е да се напише нещо за ресийд или рекуест :roll: в АО...

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Май 07, 2007 11:20 pm 
Аватар

Е, аз пуснах сийд преди доста време, че един пич я искаше в една друга тема(така и не я е свалил все още, май). Не съм отварял тази тема отдавна, сори.

Ето го линка -

http://torrents.animes-bg.com/details.p ... 7819f292b5

BTW, ще те помоля да качиш SE версията ако ти е възможно. Намирах я няколко пъти в hongfire, но така и нямаше сийд. Когато завършат превода трябва да върви и на SE нормално.

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Май 07, 2007 11:43 pm 
Аватар
Цар Алко

ами няма проблем ще я кача, но четох в haeleth.net, че не става превода за SE. Ако успееш да подкараш пача моля те пиши как си го направил в коментарите тук или в самия торент... Само да посийдна малко Yamato Nadeshiko* и ще кача играта sled 1-2 часа(дано да не съм я изтрил като съм бил пиян yohohoh) :lol:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Май 08, 2007 12:12 am 
Аватар

Не, имах предвид че бях чел, че когато завършат пача и го пуснат би трябвало да върви нормално на тази версия- нямам идея сега дали ще тръгне. Ако Haeleth & co са казали че не става сега, значи наистина не става :lol:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Май 08, 2007 12:22 am 
Аватар
Цар Алко

а бе аз ще го ъплоадна по твой rqs, а ти пробвай, може и да тръгне. не се имам за някакъв спец... от даунлоад глава не боли :lol:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Авг 23, 2007 12:41 pm 
Аватар

Анимето е велико :thumbsup:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Авг 23, 2007 2:23 pm 
Аватар

Много е добро,можеби едо от най-добрите...Накрая имаше СМИСЪЛ това за мен е много важно смисъла,той е определящ за мен.Идеално просто :(

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Окт 27, 2007 2:54 am 
Аватар

Това можеби беше най-готиното аниме което съм гледал, толкова смисъл и хубави история, герои, сценарий... Мда това аниме е суперско просто.... :mrgreen:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Май 06, 2008 9:28 am 
Аватар

ми не беше лошо анимето,обаче не ме грабна толкова както Air :?

Профил  

Заглавие: Re: Kanon 2006
МнениеПубликувано на: Нед Фев 08, 2009 1:12 pm 
Аватар

Тъкмо привърших арката с Макото и много се разстроих, защото тя ми бе любимката /освен Аю/ :( Това как се радваше като успя да каже името на Юичи направо ми скъса сърцето :( Както и разстроения му глас като й казваше да не заспива, знаейки, че така ще я загуби завинаги... Въобще много се натъжих и пуснах някоя-друга сълза :? Определено съм доволна от анимето и като цяло, не съм и очаквала Key да ме разочароват, все успяват да ми наръгат сърцето :)

Единствено ме хващат лудите гледайки как хората подминават анимето... Което си е за тяхна сметка, аз лично оставам много доволна от вече две работи на Key /Kanon 2006 & Clannad/ пък после ще гледам и Air :) Между другото, освен тези трите случайно да има друго аниме, правено по игра на Key? :idea: Макар че ме съмнява, но не пречи да питам ^^

Find me on Faceshit
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 16, 2009 3:37 am 
Аватар

Всичко, което ще напиша няма смисъл за това не ми обръщайте внимание.Така мисля, така пиша ама с краката наогоре съм.
Анимето трудно го изгледах.Мъчих го месец два.... не ме впечатли особено.
1.Герой: Всички герой са страхотни.Нямаше такъв, който да мразя с изключение на едно нещо. /после ще кажа/ Тези, които най ме впечатлиха бяха Май /personal favorite =3/ и Макото.Единствено Аю не ми се нрави.Не си падам по дребни лигави същества като нея.Не бих казала, че я мразя просто ми е безразлична и не ме кефи като герой.Лично аз мисля, че не е точния избор за главен персонаж в анимето.Наюки е пич с чувство за хумор - много ме радва. /Faito, dayo =3/
Дотук 9/10
2.Музика : Ъъъ... попринцип не обръщам особено внимание на музиката.Съсредоточавам се върху действията.Не я приемам като нещо, което би ми повлияло.
Направо давам 10/10
3.Арт: Прекрасни пейзажи и анимация на ниво - 10/10
4.История: Аз съм от тези, които не умеят да вникват в аниметата.Уникално оплетена история - нищо не разбрах и умрях от скука.Ще го карам по арки:
- Май: Една от арките, които най ме впечатлиха.Направо се влюбих в героинята и точно частта с нейната арка изгледах с удоволствие.
- Макото: На ръба да се разплачаДругата най добра арка.Доста трогателно се развиха нещата жалко, че не можа да остане с Юичи.
- Шиори: Не достатъчно добра.Шиори е героинята, която смятам за излишна, но пък за сметка на това сестра 'и е пич.Мястото, на което умрях от скука.
- Наюки: Не беше зле.Стана ми кофти за момичето.Несподелена любов, отхвърляне и накрая майка и стана жертва на катастрофа.
- Аю: /+край/ Най-шибано заплетената история.Трогателно беше, не отричам, но има едно голямо "НО".Накрая изобщо не зацепих какво се случва.Човек не може да разбере кога героя има flashback и кога е реалност.Нищо не се връзваше.Края на анимето, не ме очарова и не останах с чувства, които да запомня за дълго.Просто симнатия към героите и добри впечатления по някои неща въпреки, че очаквах повече да ме трогне при положение, че е продукция на KьоАни. :/
8/10
Крайна оценка: 8/10 Не питайте защо, знам, че не се връзва с оценките по-горе, но я давам по преценка.Историята определено много повлия....

Junbi wa ii kai? iku yo eien ni kizamu
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 01, 2009 12:15 am 
Аватар

Скучно, дропнах го на 10ти еп и то просто защото го гледахме няколко човека, ако бях сама щях да го спра след първите 10 мин... най-много 1 еп

МнениеПубликувано на: Нед Юли 19, 2009 12:23 pm 
Аватар

Наистина е скучно,по едно време се поразмърдаха нещата с тези "демони".Насилих се да го изгледам и от трите работи на Key/KyoAni това беше най-слабото представяне според мен...И краят не ми допадна изобщо...

Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 05, 2011 4:58 pm 
Аватар

прекрасно аниме <3
толкоз рев не бях му удрял от мноого време = )

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 8 от 9 [ 121 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 5, 6, 7, 8, 9  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]