|
Дата и час: Пет Яну 31, 2025 12:45 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: High School of the Dead ^,..,^ Публикувано на: Сря Апр 10, 2013 7:06 pm |
|
Lawliet |
|
|
|
New chapter . Най-сетне. Мислех си, че никога няма да се случи.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: High School of the Dead ^,..,^ Публикувано на: Чет Апр 10, 2014 7:39 pm |
|
Str3e7 |
|
|
Регистриран на: Вто Фев 12, 2013 7:54 pm Мнения: 1940 Местоположение: Тука ще напиша, че съм готин
|
Вчера почнах да я чета, мно-о-о-ого по-яка е от анимето. Ама к'во става с мангата? 'Що е само до 30 чаптър, като е почнала през 2006? Или аз нещо съм объркал пак... Сега съм до 4-ти чаптър, ама както съм я подпукал, за два-три дена ще я настигна, пък ми се чете още... Има ли глави след 30-та?
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: High School of the Dead ^,..,^ Публикувано на: Пет Май 16, 2014 3:52 pm |
|
Str3e7 |
|
|
Регистриран на: Вто Фев 12, 2013 7:54 pm Мнения: 1940 Местоположение: Тука ще напиша, че съм готин
|
Та... Реших да я карам бавно, предвид каква е ситуацията с малкото глави, но ето на - настигнах я. Мангата е страхотна! След 25 чаптър някъде май интереса ми се позагуби, но е факт е, че ме кефи много. Всички мацки (освен тъпото лоли) са ми любимки, а от мъжките ме радва само Хирано. Артът разцепва! Историята е увличаща и интересна! Героите са невероятни! ТОГАВА ЗАЩО, ПО ДЯВОЛИТЕ, НЯМА ОЩЕ ГЛАВИ?!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|